Jump to content

Da li je Kuruz Delija ili Grobar?  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Konfuzan je sam po sebi i bez Covica. Mesa babe i zabe, malo politika, malo kosarka, fudbal, ovaj, onaj...nije da imam nesto protiv, volim voditelje koji nemaju neki striktno uokviren koncept ali ovaj ga bas preteruje. Pored toga vecina tih prica sto on iznosi su neka kafanska naklapanja tipa rekla kazala, da ne spominjem to sto nesto kaze pa se u sledecoj emisiji izvinjava i priznaje da je pogresio. Takodje, unosi se previse licno u emisiju i kao da vodi neki svoj privatni rad protiv ljudi koji su ga otkacili. Pogotovo je ispao smesan u ovoj prici oko procenata, jbt. napada ove iz Zvezde kako se ugradjuju da bi on sam zahtevao procenat posto je dao preporuku ili sta vec, nije ni bitno. Pa nek bude menadzer onda a ne novinar.

Sve mi se cini da sve to radi jer se i sam nije ugradio u neki transfer a danas sutra da dobije neku funkciju u klubu bi bio isti kao i ostali.

Edited by LoveHateLove
Posted

Кафански водитељ. Частиш га пар вињака и за њега си Бог.

Човек спрдња коме је Жива највећи тренер у универзуму.

Кад је требало да се пљује Лукић, он је то радио.

Кад је требало да се промовише Џајић, он је то радио.

Кад је требало да се промовише Стојадиновић, он је то урадио.

За мало кеша и обећања да ће добити некакву мизерну функцију.

Сад форсира Кокезину струју и нормално да неће да удара по ћоравом. Једном је то урадио, па је добио по носу.

Спустили су га на земљу оним отказом и усмерили га где треба у будућности да делује. Сад пљује легендарно лево крило и Стојадиновића. Испали с времена на време неку информацију, али на дистанци. Углавном кад треба да се опљује Џајић, његов зет или спортски директор.

Потрчко који игра како му плате. Зато ти и кажем да није ту Човић доминирао него је овај љубио дупе господину Небојши.

Posted

Dobro, ti si bolji poznavalac od mene u svakom slucaju :) Ja ga pratim mozda nekih 5,6 emisija unazad, pre toga nisam ni cuo za njega. U pocetku mi je delovao zanimljivo medjutim sa svakom novom emisijom ga sve manje ozbiljno shvatam.

Posted

Takodje, unosi se previse licno u emisiju i kao da vodi neki svoj privatni rad protiv ljudi koji su ga otkacili.

Кафански водитељ. Частиш га пар вињака и за њега си Бог.

Човек спрдња коме је Жива највећи тренер у универзуму.

Кад је требало да се пљује Лукић, он је то радио.

Кад је требало да се промовише Џајић, он је то радио.

Кад је требало да се промовише Стојадиновић, он је то урадио.

Потрчко који игра како му плате. Зато ти и кажем да није ту Човић доминирао него је овај љубио дупе господину Небојши.

Sustina :da: Dobio 5 minuta slave i gleda sto vise da privuce paznje na sebe, dok moze...klasican atensn hor

Posted

Човек који се бави нижеразредним интернет порталима, помиње таксисте и раднике обезбеђења као релевантне изворе ... Да је ово нормално друштво нико га не би схватао озбиљно.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...