Jump to content

Da li je Kuruz Delija ili Grobar?  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Жива изјавио да је трпао Ханку Палдум.

"Не желим да увредим актуелну партнерку тиме што ћу да причам шта је било и како је било. Када будем почео да пишем књигу, испричаћу где сам га све завлачио, а завлачио сам у све три рупе". :rockdevil:

• Upvote 3
  • Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

Slomio vilicu vršeći svoju ljudsku dužnost.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Koji smekerizam

tumblr_mwwpm1GoEc1qb5gkjo3_400.gif

Igrao sam sa likovima koji to izvode kao od sale. Neki cigani sto drze one arkadne aparate, autice i stoni fudbale i idu po vasarima. Bili su atrakcija i ljudi se skupljali da vide sta ovi izvode. Da bi ko igrao sa njima morao je da plati zeton a svi sledeci ko izgubi placa zeton i pice. Ali ipak niko ne moze dobiti HEFESTA u toj igri. Najbolji sam igrac u istoriji te igre i to tvrdim odgovorno. Odbrana mi specijalnost kada se igra u cetvoro. Puca drvo kada cica odlami. Ostaje loptica zabijena u drvo. Naravno samo zglob, nista rostiljanje. Drao sam likove, a najjace je sto su hteli da igraju samo u pare ili nikako. I tako lepo dodjoh na vasar i vratih se sa vise para nego sto sam imao u polasku. Drao sam u pare i likove u Sega Land-u, Pinkiju i na mnogobrojnim manjim mestima kao sto su fliperane, birtije, hoteli, bilijar klubovi ili kafici. Zakljucak je da nemam konkurenciju sem u mom naselju gde su to svi igrali od malih nogu po ceo dan kod nas u fliperani. Ostajali smo po celu noc igrajuci do besvesti. KAkvih je igraca tu bilo!!! Kada sakupim sve ostale sa kojima sam igrao, a bilo ih je na stotine, niko nije bio na nivou mojih Lamelasa. Lamelasi su uvek bili nabolji igraci stonog fudbala u univerzumu. Ko ne veruje stavljam mu se na raspolaganje.

Edited by HEFEST
  • Upvote 2
Posted (edited)

skinite ovo: www4.zippyshare.com/v/51979648/file.html i pokrenite preko VCL plejera

otvorite plejlistu

birajte

karajte ciganske nakaze

Edited by Underkuruz
  • Upvote 5
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...