Jump to content

Da li je Kuruz Delija ili Grobar?  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Južnoamerički narko kartel i plava dama sumnjivog morala, sa separatističkim predstavnikom Pirinejskog poluostrva i kapo di tuti kapijem fudbalskog šiptarizma škotskom fekalijom .

Sve je jasno,ko god podržava šiptarske bratske klubove Barselonu i UČK Unted podržava i veštačku tvorevinu famijile Haradinaj.

Spominje neke tamo Giške, Ćante, Kante... jel si poznavao ti Sretu , jesi ili nisi ?

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Postavio sam gore, ide u ALO feljton, treba Major da baci neke tamo pdfove :)

Tipa rodjak je sa Tomom Diplomom, a u zatvorskoj ćeliji je treningom skinuo Fidu (onom što je nagazio Danilovića) 18kg.... Milu Đuraškoviću je lupio macolu jel nije hteo da plati 1ooo RSD koje je izgubio na Jambu.. legendarno proseravanje, juče sam čitao u ALO ...

Kad vidim Beogradjanku gde sam izbo čoveka, kad vidim Hram sv Save ... :)

• Upvote 1
Posted

"Rekao sam mu: 'Sine, ti moraš da se pomiriš sa tim, vi niste generacija, vi ste degenerici. I mi njih moramo da vraćamo na kolosek"

AXAXXAXAXA

AXAXAXAXXA

AXXAXAAX

Posted

''Više nisu hiljade i hiljade, već milijarde sklekova''.

Čovek je sve lepo objasnio, pa i za degeneraciju. Oduvek sam ga, za razliku od ostalih likova iz tog nekog miljea, gotivio...

Posted

Zašto je Bendtner bolji od Messija?

- Bendtner je zabijao golove u Premier ligi, Messi nije.

- Bendnter je 2009. bio sportista godine u Danskoj, Messi nije.

- Bendnter je zabio gol Barci, Messi nije.

• Upvote 7
Posted

Činjenica od koje ni sam ne beži, jer nikad nije prokomentarisao priznavanje nezavisnog Kosova od strane Aleksa Fergusona, a ćutanje je samo odobravanje tog sramnog čina.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...