Jump to content

Da li je Kuruz Delija ili Grobar?  

70 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Kakvo fudbalsko prepodne! Prvo sam video nekog matorca u old skul Kappa Juvenrus trenerci sa Danone logom,a zatim sam seo u kafic,sto pored mene bio Tole.Hteo sam mu prici i reci da je ustasko grobarska lopovcina,ali kontam da bi mi pripretio da ce mi preuzeti firmu i upropastiti je,pa sam odustao.

Toletu da zahvalite što ste sve ove godine bili drugi, a ne treći.
Posted

Navijač Juventusa, kluba što je pokrao sve u istoriji što se pokrasti može i Tole u istom danu? Slučajnost? Ne bih rekao.

Navijac Rome,kluba koji nije osvojio nista sto se moze osvojiti,se udebljao 20 kila nakon sto im Juventus bezi 14 bodova?Slucajnost?Ne bih rekao.

dogovara prodaju titule, srediće Lemijev ćale

Naravno.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

Strahovlada Liverpula, sunovrat Radulovića, Zvezdina titula, Koštunica ispod cenzusa, Lemi ga nazvao navijačkim maloumnikom, Hail podsetio šta Junajted nikad neće osvojiti, neka riba ga slagala da su Dveri DS-ove

verovatno jedan od najtežih dana u Kuruzovom životu

• Upvote 6
Posted

Koštunica ispod cenzusa

Šta ćeš kad se isto računa moj glas i glas nekog nepismenog retarda iz SNSa :( Ja kažem da treba da smisli da je pripadnik neke manjine, dobio bi par mesta, kao i oni tvoji šiptari

Al' dobro, meni je lep dan svakako, dobiću soma i po a da skoro ništa nisam radila ceo dan :D

Posted

@ Efenberg

ma jok, nisam ni očekivao da će Radulović preći, a i ovo što se dešava u Mančesteru je postala normalna stvar

vidiš da i od Olimpijakosa gube

jedino me je Koštuničin fijasko iznenadio

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...