Grob Bez Dna Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 jep, ovih 10 na kraju je nerealan rezultat. makabi se sprdao, ovi pogadjali trojke iz nemoci preko ruke, pa ispade deset.
kuruz Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 (edited) одиграли за кладионицу, хендикеп био -12 Edited May 1, 2012 by Underkuruz
El Karnisero Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Гледао данас Сплит-Загреб. Добио Сплит,изгледа да се враћају у Јадранску лигу следеће сезоне. Нисам знао да Вујчић игра за њих,мислио сам да се повукао.
Мајор Гашпар Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Вујчић се активирао само у завршници како би помогао Сплиту да се пласира у Јадранску. Иначе је до тада обављао неку високу функицију у клубу. Ја гледао утакмицу против Задра где су пукли. Генерално су танка екипа. Онај Суботић им је пресмешан. Игра и ултра ветеран Анте Гргуревић који је био у зениту кад је Партизан играо против Кроација Осигурања.
El Karnisero Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Сад је неки центар одиграо као змај,заборавих како се презива,знам да му је ћале пре сто година играо у Шибенки.
El Karnisero Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 (edited) Барса опрала Реал у последњој четвртини,али човече како је Мирза залепио Микела! Микел кренуо да закуца и овај му ухвати живу лопту! Edited May 3, 2012 by El Karnisero
Grob Bez Dna Posted May 5, 2012 Report Posted May 5, 2012 gledah danas malo ultrazajebani rvacki instant klub-zagreb. saric ce biti igracina. neverovatno kako ima osecaj za igru, danas skoro tripl-dabl, a nije mu prvi put da je blizu istog. a nasi talenti greju klupe...
Stolet Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 Jedno skoro pa random pitanje Davno, u osnovnoj, sam igrao u jednom selu koje se zove Aleksa Šantić, i uglavnom u protivničkoj ekipi je igrao neki dečko koji je tada trenirao za pleja u Partizanu. Zanima me, pošto kontam da ima ljudi koji baš prate klub, da li je čovek uspeo. Trebalo bi da ima oko 23 godine, crne kose, tamnih očiju, iz tog mesta koje sam pomenuo, na severozapadu Vojvodine otprilike Nažalost pojma nemam kako se zove, znam da je popio par rampi od mene Pošto je naša ekipa bila neverovatan krš (beše ekipa lokalnog seoskog 'kluba'), imali smo pleja koji je bio krme, i odbranu smo igrali po principu 'ti si najbolji, čuvaj njihovog najboljeg, bez obzira na poziciju' Tako sam ja kao bek čuvao tog Partizanovca, čini mi se dosta dobro, tu smo negde po poenima bili, mada smo izgubili 60 razlike
Мајор Гашпар Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 mada smo izgubili 60 razlike Да ниси тренирао са Курузом?
Stolet Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 Kamo sreće da smo bar imali tako visokog igrača, ma ne mora nikakvu tehniku da ima, samo da stoji pod košem, pošto je protivnik imao lika iz osmog razreda sa 195+ cm visine, koji je sahranio naše 'centre' Ali kontam da se aludira na to da pravnik ne zna da igra basket
Мајор Гашпар Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 Својевремено је губио 100 разлике, али је на време баталио.
Stolet Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 Sad mi uopšte nije bruka da napišem da je bilo 101-40
kuruz Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 ма јок, нисам ни ушао у игру буразер је знао да ће бити бламаже, па је ујутро фолирао да је болестан
Grob Bez Dna Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 ja se secam da nam civija jednom nije ubacila ni 15p. doduse, to bese neki sesti razred.
Мајор Гашпар Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 211:28, за историју Увек се покидам кад видим резултат.
Stolet Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 Ja sam ovde ubacio 20-ak od ove naše nesrećne brojke. Shvatio sam to kao uspeh pošto je protivnik trenirao u Partizanu, a ja u školskoj sali za fizičko sa trulim tablama i parketom A trener nam je bio pun optimizma. Gubimo mi 3-1, i tu ja ubacim trojku, kakvo je to oduševljenje bilo. Naravno, to je bila jedina naša trojka na utakmici
Hail Metal Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 211:28, за историју Fizicki i mentalno zaostali Banacani . 1
LoveHateLove Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2012&mm=05&dd=08&nav_id=607478 jebem ti zivot, 175 a zakucava k'o Vins Karter
Dead Man Drinking Posted May 8, 2012 Report Posted May 8, 2012 Fuck yeah! Kako bre ova zemlja ne može da skrpi pošten tim? Valjda će Steva od njih napraviti ekipu.
Recommended Posts