Jump to content

Recommended Posts

Posted

да, у аутлету

дошли смо возом и питали се шта се оно гради преко пруге

је л' те због тога нема на форуму?

Sranje je taj outlet , mozda su jedino patike jeftinije , kosulje , majice preskupo , ....

Ne ne nisam ja na tom gradilistu , ja sam na magistralnom putu m22 , deonica Indjica - Gladnos (S.Karlovci) , jos par dana .

Ali imponuje mi sto si primetio da nisam na forumu sto je samo potvrda da bez mojih strucnih kolumni ovaj forum ne bi bio isti.

• Upvote 1
Posted

А шта се то гради изнад пруге близу Инђије? Кад сам последњи пут прошао возом туда, пре годину дана, није било тог надвожњака.

Posted

Спанулис на почетку другог продаје лопте, али зато трпа кад је год било критично.

Upravo tako , Spanulis je bez dileme igrac utakmice pogadjao je kad je trebalo , igrao se sa Dijamantidisom , Kalatesom i Jasikevicijusem , jednostavno igra van sablona , carobnjak , igrac finala , najbolji igrac f4 , najefikasniji bek u evroligi ...

I gde su sad ovi kosarkaski strucnjaci poput nekog trenja ,. el klitorisa , grob bez dna i ostali anonimusi , jel je i sad spanulis stetocina ??? do sledece sezone necu da vidim ni jedan vash post o ovom svetom sportu . ostali mogu da pishu .

А шта се то гради изнад пруге близу Инђије? Кад сам последњи пут прошао возом туда, пре годину дана, није било тог надвожњака.

Ne znam , opet Jesic izvodi neke kerefeke , ko ce sve popamtiti sta sve MrkoKonjic gradi , most beska se rekonstruise , asfalt , u indjiji ima par medenih gradilista , raspitacu se pa cu te obavestiti .

• Upvote 3
Posted

NA KOLENA PRED SRBE OOOOOOOOOOOOO! NA KOLENA PRED SRBE OOOOOOOOOOOOO! Protivu korumpirane vrhuske borimo se danas! Srce na teren! Mozda odem u halu, grobari iz kraja insistiraju, al to je samo da bi me jebali preko puta...

Organizovacu vandalski pir po kraju ako nas pokradu!

Mala decal, zene zrelijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, jer Zvezda je Zve4zda, ni vanzemaLJCI n emogu bez njeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, jer Zvezda je Zvezdam, u vasioni ona im je sveeeeeeeeeee, jer Zve4zda je Zvezda!

Posted (edited)

Bilo cigana-pantera kao i uvek u njihovom sektoru.

A ono matoro govno pirocansko ako opet spomene sudjenje treba ga ekskomunicirati.

Bice ovo jebena serija.

PS. Odlucujuci (i najbolji) momenat utakmice Dzejmsova opeka o tablu.

Edited by Angelystor
Posted (edited)

dj je ocajan.

ovo smo trebali da resimo jos na poluvremenu, ali ne, macvan pravi korake, i umesto mogucih 14 ili 15 za nas, mi primamo kos u poslednjoj sekundi i eto fmp-a u igri.

za brejk nam treba mnogo bolji macvan i kecman.

d-mil iznenadjujuce dobar, andjusic ima muda do kolena, raduljica budala. ajmo, jos dve i kraj ovog ocaja.

i da, bertans krene super i onda - tap, klupa. njegove trojke su nam trebale kasnije.

Edited by Grob Bez Dna
Posted

Jebiga, razulareni Caki plus raspolozeni Gagi i Lucic, ne bih ni ja tada vracao Bertansa...

Macvan veliko srce, mnogo mali ucinak i nekoliko gluposti...definitivno nam trebaju bolji on i Kecman k'o 'leba. Bozic bio kriminalan, ali kriminalan. Dzejms dobar, unosio energije, samo kada bi prestao da sutira.

Posted

Џејмс би био најочајнији да није ушла цигла од табле.

Мачван такође очај. Једна од најслабијих партија у Партизану.

ДМБ стандардно добар против Звезде. Напаљен+не размишља=добитна комбинација.

Бертанс мора да погоди бар 5 тројки да би имао већу минутажу. :(

ВЈ на тајмаутима вртео исту причу. Пола тајмаута му пропадне док 5 пута не објасни колико још до изласка из бонуса. :bigblue:

Играч утакмице-Анђушић. Погађао у стилу Спанулиса.

А Цигани се опет понадали...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...