Jump to content

Košarka 2011/2012.

Baal

Recommended Posts

Jош једна и да се опростимо од ове ужасне сезоне.

Имам осећај да смо бољи за 20 разлике, али промил фали да преломимо и набијемо цигане до даске.

Следећу разваљујемо.

Кад видиш да је Миле Илић најбољи у Звезди, онда ти је јасно да никада не могу да победе.

Иста ситуација као са Радуљицом.

Лучић одличан, Кецман решио.

Џејмс би и промашио и обруч величине Власинског језера.

U grob ce me oterati Jovanovic , imati 16 razlike na 8 min do kraja i igrati tesnu zavrsnicu protiv ovakve zvezde je tragedija , valjda cemo dobiti jos jednu , ne verujem u pobedu u gostia gubili smo i od slabijih rivala na strani . Ipak velika je prednost fantasticna publika .

Lucic odlican 5 .

Jedina greska na klupi Panatinaikosa je pustanja spanulisa u redove Olimpijakosa .

Veliki Zelimir , najbolji nas trener , uz Ivkovica i Pesica .

Одлично само нек остане Влада будала, тренер великog потенцијала, са великим визијама.

А какве визије Пешић има? Сад да му неко понуди евро више преко овог уговора и биће ћао, ћао.

Како волим кад се овако цигански понадате...

Радуљица и Миле Илић. :mrtav:

Да видимо и Раковића коначно.

Слажем се да Пешић има тенденцију да запали, кад му дупе зине за кинтом, али и такав, какав је, за Владу је ванземаљац.

Што се тиче списка за квалификације, можда помогну јаке утакмице Милутиновићу и другим младим играчима, да добију на самопоуздању.

http://www.youtube.com/watch?v=Gt1Ofj5u-Ic

Ладно овде није суђена ни неспортска, тек сам синоћ видео ово, чист дивљачки потез.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...