Jump to content

Košarka 2011/2012.

Baal

Recommended Posts

Na basketu sam trazim faul, ja sam i sudija i krvnik po potrebi. Nije isto, ovde se krade na ocigled svih, a to sto sam ja nekog prebio zbog grubog faula nikoga ni ne zanima, eventualno roditelje tog lika.

Lizite jaja sultanu , Partizan je sampion !!!

Koji indijanci ovi cigani , strasno trebalo je isprazniti tribine jos u 5 min meca . A u publici sve neki pajaci , Gurovic placipicka , Perunicic , picka celava Butulija , rezerveciganijakosa Keselj i Bugarin Antic Pero .

• Upvote 2
  • Downvote 1

'DE STE KRENULI STOKO CIGANSKA

540560101509088774316471.jpg

MRRRRRRRRRRRŠ

Totalno iregularni uslovi za igru. Maloumni navijači, pljuvali sve vreme VJ, koji je celu ovu seriju odlično izneo, svaka čast. Svaka čast i igračima.

Ooooo jebi FMP

Једва чекам Тегијеву емисију.

Не може ништа на силу. Хвала Филипу што нам је омогућио титулу.

Игра се и следеће сезоне.

Поздрав и за Чокија и Винарију Живковић.

И брата Срету, наравно.

• Upvote 2

Jebo Zeleznik i propusnice. Trebalo je pustiti stoku i samo stoku, da urinira po Vladi i ostalim govnima!

Nisam zadovoljan nikako, lose navijanje, a sudjenje jos losije. Mozda smo mi KK Sledeca Sezona, ali vi ste KK Nameran faul ovo ono. Nekako mi Valjevo i te fore izgleda blize nego Zeleznik, nikada mi ovako daleko nije delovao ovaj skrnavi deo grada. Posto krompir-fazon. Ja sam bio odlican, moja ekipa nije zakazala. Eto me sa obale Dunava, sa kvalitetnog suncanja. Necu jebati. Do sutra. SRETA JE BOG!!!

• Downvote 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...