Jump to content

Recommended Posts

Posted

Најгоре је што ћемо ако добијемо 4 места можда да имамо 3 београдска тима. Надам се Војводини и Радничком у прва четири али свашта може да се деси,само Визура и Раднички ФМП сигурно не улазе у плеј оф.

Posted (edited)

Је л' би могао неко да ископа табелу руске лиге? На њиховом сајту ништа не могу да се снађем, чак ни на енглеском.

Не треба, нашао.

Edited by Јарослав
Posted

baale, znas li nesto vise o nezadovoljstvu uprave o sezoni? ima li neke veze sa vladinim odlaskom to?

Nema prljavog veša iz naše kuhinje, dobro skrivaju sve što se dešava. :)

Posted

Da kao sto je tukao do f4 Evrolige,ajde bre Sreto znas i sam da je Dule legenda :bigblue:

Svi smo mi legende , ali na svoj nacin :bigblue:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Nije ovo utakmica iz koje treba izvlaciti bilo kakav zakljucak. Bogdanovic i igrao dobro, Besovic je mnogo ocajniji nego sto cifre kazu. Oni sto su imali skokova u napadu, imali su dok je on bio na parketu. Drugo, od ovih 6 promasaja iz igre, 4-5 je bilo kada se on nalazio metar od i iznad obruca. S obzirom na revijalnost i pospanost utakmice, cak i u tim uslovima ne uliva mi neko poverenje Besovic.

Vizura me razocarala samo tako, bukvalno spustenih gaca usli u utakmicu i bez zelje, tek u drugom delu kao nesto radili. Miljenovic 'ajde i imao svetlih momenata, Jaramaz nista, on definitivno ne moze nista da uradi kada je Partizan na terenu, a jos kada ga Cakarevic cuva...

Najbolji momenat utakmice, treca cetvrtina, dakle +20nesto, ulaze Kecman i Bozic, i to umesto Bogdanovic i Andjusica (ili Milosavljevica?), i neko dobacuje sa tribina "Cuvaj rezultat Vlado!" :haha:

Posted

odlegao sam snimak na sos-u, komican je beske. jebali ga ziceri, nek zakuca to, a ne da polaze. sta znam, meni on, ako nabaci jos mase, moze da bude neki vranes za ne toliko siromasne...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...