Jump to content

Recommended Posts

Posted

Definitivno je završio sezonu, k'o što rekoh. Imamo veliki hendikep pod košem, Bešović je mekan, Raduljica je mentol.

Posted

Spremajmo se sa kese sa urinom u finalu. Ovde su onesposobili Sajmona da igra drugo poluvreme, kakvih će sve sranja da bude u finalu.

Posted

Kako Pesic siluje Mutu to je nenormalno :mhihi: Sa onakvim retardima otisao u finale. Sad ce Muta opet o teorijama zavere i ostalim sranjima. Ko ga jebe, nema pojma.

Gledao sam nesto malo utakmicu, i svaki put kad vidim onog Vuka Radivojevica skoci mi pritisak, a jos kapiten. Cak je i Pera Bozic bolji od njega. Jedino sto mi se svidja je Sava Lesic. Nije bogzna kakav talenat ali uvek odigra solidno i borbeno.

Posted (edited)

Одлично друго полувреме али тешко да имамо неке шансе против партизана. Просто,ми немамо шутера. Данас је ишло Томасу и срало је Лазића,али иначе смо јако слаби са тројке. Милутиновић и Недовић очајно шутирају,Лешић и Суботић убоду понекад али није то ништа посебно,Радивојевић кретенчина шутира са минимум 8 метара... Плус нам први плеј има смисла за кошарку колико и Хејл Метал...

Edited by El Karnisero
Posted

Tomas cale, samo jos fali plej da sve to poveze kako bi trebalo, posebno u kontrama, ne znamo da zavrsimo 2-1 i 3-1 kontre, dzaba sto su svi spremni do jaja.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...