Мајор Гашпар Posted June 1, 2012 Report Posted June 1, 2012 Раднички поново показао да је сељачка екипа и да ништа не могу да направе. Нико се више од њих није курчио током свих такмичења, а увек су га посисали. Прошле године се такође курчили, па их Хемофарм распали без проблема прегазио. 3-0 добија Партизан и то без Катића. Толико је доминантнији... 1
Hail Metal Posted June 1, 2012 Report Posted June 1, 2012 . Плус нам први плеј има смисла за кошарку колико и Хејл Метал... Meden si , medeno glup . elem ako zvezda odigra ovako medenu odbranu Partizan bez Raska nema sanse za titulu . elem danas sam u Indjiji video Jovu Stanojevica . u Novom sadu videh Milosa Krasica u audiju , pored kafica ovozemaljskog izdajnika Noleta . 1 1
SkullKrusheR Posted June 1, 2012 Report Posted June 1, 2012 i moj ortak video danas krasica, jovanovica i djanija curchica u nekom kaficu u ns-u, ne reche kojem.
Grob Bez Dna Posted June 1, 2012 Report Posted June 1, 2012 Раднички поново показао да је сељачка екипа и да ништа не могу да направе. Нико се више од њих није курчио током свих такмичења, а увек су га посисали. Прошле године се такође курчили, па их Хемофарм распали без проблема прегазио. 3-0 добија Партизан и то без Катића. Толико је доминантнији... jesmo bolji igracki, ali kad pogledas na klupu... nadam se da ce serija biti kolko-tolko fer i da divini navijaci nece bacati kese sumnjivog sadrzaja na teren, prekidati utakmice kad rezultat nije po njihovoj volji i i slicno. naravno, drugi klub je u pitanju, ali valjda sad fabrikasi navijaju za taj hibrid.
Мајор Гашпар Posted June 1, 2012 Report Posted June 1, 2012 Не може ништа на силу. Човић и старија руководства никако то да схвате. И са мокраћом и без Партизан осваја. Очекујем лагане прве 2 утакмице јер ће муда постати кликери кад Гробари напуне Пионир. Трећа ће бити неизвеснији, али све у фазону:"Не помаже курви ништа, а много је она хтела, титула је црно-бела".
Мајор Гашпар Posted June 1, 2012 Report Posted June 1, 2012 Тако би требало. Паз' ово... http://www.mondo.rs/s246678/Sport/Kosarka/Teske_reci_Mute_i_Karija.html
kuruz Posted June 1, 2012 Report Posted June 1, 2012 I ja sam bio u Inđiji i nisam video te poznate ličnosti - Jova Stanojevića i Hejla
Sreta Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 Strah od Delija je ocigledan! Cak se neki plase i nase mokrace! Uz posteno sudjenje, gutanje urina vam ne gine! TI SI ZVEZDIN CETNIK MILANEEEEEEEEEEEE, MILANEEEEEEEEEEEE, MILANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE http://www.novosti.rs/upload/images/2012//04/20j/sp-popovic.jpg
Baal Posted June 2, 2012 Author Report Posted June 2, 2012 Igra se 1-1-1-1-1. Prve dve utakmice u Pioniru, treća u Hali sportova, eventualna četvrta u Železniku.
El Karnisero Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 Озбиљно? Што то? Не капирам што се све утакмице не би играле у Пиониру.
Мајор Гашпар Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 Зајебава се наш Баалиша. Него, дајте неки линк где би могао да се прати одлучујући меч грчке гели..не мора да буде Арена. Кланица никако не сме да се пропусти. Жељко осваја.
kuruz Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 (edited) можда буде на OBN свеједно, овај линк ће вам свакако требати убудуће http://webtv.vektor....l_list.php?q=hq Edited June 2, 2012 by Underkuruz 1
Мајор Гашпар Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 Одакле ти то? На њиховом сајту нема најаве. Хвала за линк.
Hail Metal Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 I ja sam bio u Inđiji i nisam video te poznate ličnosti - Jova Stanojevića i Hejla Danas bio u Krivaji kod Backe Topole , videh Nikolu Zigica , vozi Toyotu RAVA dzip , dosao na svadbu rodjenog brata koji igra za cini mi se za Proleter iz Zrenjanina . Mahnuo sam mu i on je meni , acekao je da izadjem na rikverc . Ima on neke slicnosti sa tobom Radmize , kao klinac je navijao za Partizan a posle za CZ , dijametralno suprotan preobrazaj nego kod tebe . Gde si bio u Indjiji , da nisi mozda u outlet centru bio ? Озбиљно? Што то? Не капирам што се све утакмице не би играле у Пиониру. Medeni si pacijent . 1 1
tier_mfkr Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 I ti si ispao smeker jer si njemu mahnuo... 1
Мајор Гашпар Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 Уби их Олимпијакос у скоку и трчању. Спанулис покидао. 1
Hail Metal Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 Saglasan am , skromna rola Spanulisa , medeno igra ove sezone , ko drukcije kaze klevece i laze . Voleo bih da PAO uzme , ali ne moze se ove sezone niko suprostaviti Spanulisu . 1
kuruz Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 на почетку другог Спанулис продаје лопте да, у аутлету дошли смо возом и питали се шта се оно гради преко пруге је л' те због тога нема на форуму?
Baal Posted June 2, 2012 Author Report Posted June 2, 2012 Зајебава се наш Баалиша. Ne zajebavam, ima neka odbojka u Pioniru tada...
kuruz Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wJ4kEzQDgsE&feature=youtube_gdata_player 1
Мајор Гашпар Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 Спанулис на почетку другог продаје лопте, али зато трпа кад је год било критично. Погађали су све што су испаљивали у последњим секундама. Да се не заборави и одлична рола Лоу-а цигојла. Заслужена победа Олија...јбг, и Жељко је од крви и меса и уме да изгуби понекад. У Шпанији "Ел Класико".
El Karnisero Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 Драго ми је због Дуде и Олимпијакоса,ал' мало безвезе испада што ће Жељко да се опрости од Панатенаикоса без титуле.
Recommended Posts