El Karnisero Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 Ова утакмица потврдила да Филип Човић,ма како то нереално звучало,нажалост, није Звездин најгори плеј. Није ми јасна каријера Бојана Поповића,па тај човек игра плеја а Дарко Балабан има више смисла за кошарку од њега. Извукла нас одлична одбрана,да су вас мало мање срале тројке могли смо нешто и да урадимо. Али много смо лоши на шуту,много. Све се своди на то да једног од наших набеђених "шутера" усере 2-3 пута,остали сивило. Свака нормална екипа која против нас одигра паметно зону нема шта да брине. Ако следећу изгубимо биће 3-0 и то ћете да нас почистите у трећој,ако добијемо биће ватре. Анђушић показао да је најбољи играч партизана и наше лиге,Влада Јовановић је слеп човек,дефинитивно.
Sreta Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 Sudije pokazale da su najjaci igrac partizana i nase lige. Kako ce da drhte kolena ovim pickicama tipa Andjusic i ta govna, kad Delije zagrme! Tomas je cale, to je jasno ko dan. Grobari dokazali kolki su kompleksasi, svaku sudijsku kradju su pozdravljali najburnije ikada, tripujuci se da nisu ukrali 10 titula. NA KOLENA PRED SRBE OOOOOO! 1 4
Grob Bez Dna Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 kakva ludacka utakmica real-barsa. real vodio celu, cak i plus 17, a onda ih marselinjo kecmanizovao. bice sjajna serija.
Grob Bez Dna Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 http://kosarka.rs/main.asp?dir=video&vid=351 evo vam. edin kao i obicno...
KazimKazim Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 Laso neverue, a Avdara koma! U poslednjih par godina bas je bilo ludackih suteva...ima smisla kad kaze - ovo moze samo kosarka
Nightfall Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 http://www.mondo.rs/s247352/Sport/Kosarka/Madjari_u_Jadranskoj_ligi_Zvezda_u_Evrokup.html?utm_term=sport&utm_content=fudbal+ko%C5%A1arka+tenis&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=Mondo+Sport Ocekujem sledeci final 4 u Madjarskoj.
Hail Metal Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Jel sam ja lepo rekao , necu da vidim postove nekog trenja , jarcoslava , groba , el klitorisa i ostalih kosarkaskih neznalica . Do sledece sezone . Macvan najgori bio u prvoj utakmici , ali jebes kosarku , sve je bledo naspram onoga sto je ove sezone prikazao magicni Spanulis . Ako sudjenje bude posteno pobedjuje Partizan 3-0 , mozda Pesic ima nekog keca u rukavu , takticki gledano .
Baal Posted June 7, 2012 Author Report Posted June 7, 2012 Jel sam ja lepo rekao , necu da vidim postove nekog trenja , jarcoslava , groba , el klitorisa i ostalih kosarkaskih neznalica . Do sledece sezone . I ti dobi 36h odmora od pisanja, pošto ti ne ide.
Sreta Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Nije u redu jednom Hailu davati ban tek tako, gde ce ti dusa? Sutra ce svi uci, ima da grmi. TI SI ZVEZDIN CETNIK MILANEEEEEEEEEEEEEEEEE, MILANEEEEEEEEEEEE, MILANEEEEEEEEEEEEE
Grob Bez Dna Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 TI SI ZVEZDIN CETNIK ELMEDINE ELMEDINEEEEEEEEEEEEEE 1
Мајор Гашпар Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Правда за Хејла, који је и Тегелтији давао часове кошарке. 1
Sreta Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 CELAV,BRADAT K'O TALIBAN IGRA BASKET ZA PARTIZAN,MACVAN KONJINA,MACVAN KONJINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Samo dostojanstveno veceras
Мајор Гашпар Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Препоручује се да родитељи поведу малишане...
Мајор Гашпар Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Бешовић,специјалац, Самошамарање,у,свлачионици,решава,ствар,
kuruz Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 "Ја те молим да исфинтираш и да идеш у вертикални скок!" Па је л' могуће да је ово рекао?
LoveHateLove Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Ja mislim da derbi nikad nije bio losijeg kvaliteta nego ove sezone. Ono je stvarno tuga za gledati. Poceo da gledam malo pred kraj trece cetvrtine i cekao 6 minuta da zvezda da kos, i jos vode, sacuvaj me boze...
kuruz Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 овај украде аут, у следећем нападу ромуљаге дају тројку и готово 1 1
Мајор Гашпар Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Више су се рвали и ваљали него што су играли кошарку. А ВЈ мајстор има петорку која не може вола да убоде споља...а Бертанс се убуђао на клупи. Нека му врате муда.
Recommended Posts