vudun Posted June 29, 2012 Report Posted June 29, 2012 mene bi bilo sramota da navijam za klub koji je u vlasništvu jednog nebojše čovića.
vudun Posted June 29, 2012 Report Posted June 29, 2012 u ogledalo se pogledati ne bih mogao kada bih doš'o u situaciju da mi đilas izmiruje dugove.
Nightfall Posted June 29, 2012 Report Posted June 29, 2012 Koliko li je platana moralo umreti da bi se ovi dugovi izmirili. 1
Мајор Гашпар Posted June 29, 2012 Report Posted June 29, 2012 Човић мајка српске кошарке. Дигао на ноге једну институцију. Звезда ће за коју годину да има више новца него Лејкерси.
vudun Posted June 29, 2012 Report Posted June 29, 2012 http://vukajlija.com/kad-je-tesko-covic/333214 2
El Karnisero Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 Видећемо колико је ово са конференције истина кроз пар дана,кад се реши ситуација са Пешићем. Ово враћање дуга се надам да је тачно,иако ми делује нереално. Рачунам да је доста играча опростило дуг,Беко је опростио дуг,нешто се вратило од спонзора,неки спорови су добијени,нешто је можда Човић вратио из свог џепа (можда),можда је и сам Беко пљунуо неку лову,наводно је добијено пола милиона од Недовића али опет ми делује нереално. Ако остане Пешић,верујем Човићу,ако не остане тешко.
Sreta Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 Meni Pesic ide na kurac. Mora neko ko mrzi partizan da caruje, a Pesic nek klade valja. Nek trenira stoku koju mu daju i nek ne serenda preterano.
B@K@ Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 Beko divan čovek, oprostio dug, pričuvao grb, pravi belu tehniku. Pešić i mene nervira, dobar je trener, ali nije čo'ek od integriteta.
Baal Posted June 30, 2012 Author Report Posted June 30, 2012 Ako je dug toliko smanjen, zašto je onda prava Zvezda i dalje zamrznuta? Dug nije smanjen već je reprogramiran da se vraća u narednih 5 godina na koliko je Čović "zakupio" klub. Btw. Cigani, sam Čović je juče rekao pravi naziv kluba: "Crvena zvezda -(crtica) Beograd -(crtica) Diva, odnosno bivši FMP, je dobar deo tih obaveza preuzeo na sebe i kroz razne finansijske i poslovne kombinacije uspeo da reguliše..." Tako da onaj koji spomene da je ovo bila fuzija mož' da jede govna. Navijate za FMP sa grbom Zvezde i to je ok.
kuruz Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 Ма довољно је отићи на сајт АПР и видети у чему је ствар-
SkullKrusheR Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 lepo tegi kaze svaki put, a debili ga zovu u svakoj emisiji da ga ispravljaju.
El Karnisero Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 Лепо је овде већ објашњавано раније. Није фузија,већ рецимо неко стратешко партнерство. Сви трофеји које освоји овај клуб кроз 5 година (сад већ 4) припадају Звезди. Тако да слободно можете да престанете да бринете о томе. Човић је рекао да ће до августа дуг бити измирен. Да ли је измирен или репрограмиран,видећемо. Управо ће одмрзавање Звезде бити показатељ тога. Немам ништа против ни репрограмирања дуга,ако се он врати за 5 година. 15 милиона није искеширано сигурно,али чак и ако је дуг репрограмиран верујем да је добар део дуга отписан или враћен. Што се Тегелтије тиче,запањује ме број људи,што Цигана,што гробара који прате тог циркузанта. Ја лично Небојши Човићу не верујем док не испостави најчвршће могуће доказе,али у сваком случају је бољи од гашења клуба,а надам се да ће успети да нас извади из гована. 1 1
kuruz Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 Какво црно одмрзавање, то је прича за малу децу.
El Karnisero Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 (edited) Размишљао сам нешто и сматрам да би требало окупити тим стручњака,што спортских,што правних,социолошких итд., који би утврдили у каквој вези стоји Курузов прелазак у противнички табор и нагли пад Звезде у свим спортовима. И наравно да се испита да ли би се Курузовим враћањем у старо јато Звезда опоравила,и ако би,шта треба урадити (платити неке операције,одлазак у Нови Сад,обезбедити му доживотно место у дому,доживотно студирање,евентуално довести пар другара са јужне трибине на север) да би се Коки приволео нашем царству. Edited June 30, 2012 by El Karnisero 5 1
Џрк Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 Pacovi prvi napustaju brod, mozda je Kuruz samo pacov. 2 1
Мајор Гашпар Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Карнисеро, смедеревски Тегелтија. Све је изанализир'о. 1
kuruz Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Навијање за Партизан је ствар опште културе, лепих манира и здравог разума. Неко има среће да га од малих ногу уче томе, неко мора сам да се лечи. 2 2
Мајор Гашпар Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Прича се, прича, да се преговара са Вардом (као и сваке год). Ја сам задовољан ако он буде замена за Рашка.
Hail Metal Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Навијање за Партизан је ствар опште културе, лепих манира и здравог разума. Неко има среће да га од малих ногу уче томе, неко мора сам да се лечи. a neko je dovoljno inteligentan da sam shvati za koga treba navijati , od malih nogu .
Мајор Гашпар Posted July 1, 2012 Report Posted July 1, 2012 Без оваквог носа не би био исти човек, а ни играч.
Recommended Posts