Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

plus od tih mladih svako moze da eksplodira svakog momenta. ma, tu je dule, ne brinem sad.

a doci ce amerikanci na 4 i 5 sigurno, a za 1/2 cemo videti.

ma ridji brat sledece godine najbolji igrac :D

Edited by Grob Bez Dna
Posted

ja neznam koji kurac vise ocete od tog covjeka,jasno je rekao da nece da igra ako proda covara sve i ostane mu ekipa ispred zgrade.krajnje korektna prica sa njegove strane.

Posted

koliko moze stranaca ukupno i koliko su vec pukli mjesta?

На Јадрану ваљда можеш колико хоћеш, а у домаћој лиги 4 комада.

Од ове дечурлије ће клув да живи наредних година. Биће јебено јер се мора прићи озбиљније због ЕЛ.

Posted

Не вреди им то ништа. Изгубили од Доминикансе Републике и испали из даљег такмичења, а самим тим остали без шанси за ОИ. Исто се десило и са Грцима. Они изгубили од Нигерије. :lol:

Posted

Не знам са ким они играју, али капирам да је намештено пошто су Литванија и Русија у различитим полу-финалима, а финалисти иду на ОИ.

Posted

Појма немам. Имам на фејсбуку лајковану македонску фан страницу Меккејлеба. Пишу да ни Дрим тим не би добио са онаквим суђењем и слично.

Posted

hm, da. jesu sudije malo navijale za dominikance, ali ko ih jebe kad im se svaki napad svodi da daju loptu bou i da se sakriju iza protivnickih igraca. antic ne ume ni zicer da pogodi. a jos dominikinaci uboli par trojki preko ruke u zavrsnici.

bo posterizovao horforda.

Posted

u 19h na sk+ ima snimak francuska-velika britanija. pogledajte poslednjih 13min da vidite dominaciju vestermana. ajde sto su stigli razliku kad je on usao, nego sto ne pamtim kad sam video pleja sa takvim pregledom igre. imao jedan maestralan bek dor pas iz skoka bez gledanja. i sjajan je defanzivac. izborio je kljucni faul u napadu dengu, a kasnije stavio tacku na i sa bacanja,

Posted (edited)

ne znam sta da velim. ja sam odusevljen onim sto je juce odigrao za tih 13min, i vidi se da ume, ali je pitanje koliko bi mogao da igra el na visokom nivou. a opet je greota da sedi na klupi.

mislim da nam ne treba neki crnja, neki tepic bi nam legao super.

Edited by Grob Bez Dna
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...