Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jasno je ko dan da sam se sprdao za tatinog sina :bigblue:

Vrati konju glavu Macvane , Macvane , Macvaneeeeeeeeeeeeeeee

• Upvote 2
  • Downvote 3
Posted (edited)

najvažnije da je i ovako slab partizan u stanju da mokri nonšalantno po limenoj boraniji.

baš slaba košarka, ali je mačvan tatica za sve ove amatere.

ulete sreta šteta...

Edited by vudurinator
  • Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Још један доказ да Миле капитен и татин Стоктон не би смели да живе од кошарке. Курцу овај тим не ваља, и ове 2.5-3 четвртине које се држимо у игри су успех.

Posted

Ako im ova sezona sluzi za selekciju, onda ce sledece godine biti u velikom problemu, jer ja ne znam sta ce oni iz ove ekipe da izaberu. U napadu ne postoji smisljena akcija, 90% suteva su nerezonski, ne umeju trojku da daju, Lesic je kao krava koja da 30l mleka i onda to sutne i prospe sve. Da se igralo jos 3 dana ne bi stigli partizan. Jako limitirana ekpia, sa jako malo talenta i od toga ne moze puno da se dobije.

• Upvote 4
Posted

Tomas je prica za sebe...Nisam ja pljuvao Lesica. Meni je problem sa njim sto ne zna kad je dosta, tj. ubaci kos-dva i nakon toga kao napaljeni majmun upropasti 3-4 lopte sa nekim sutevim, zaletanjima u 4 partizanova igraca i slicno. Verujem da deo zasluge za takvu njegovu igru nosi i apsolutna neorganizovanost u napadu. On je svakako jedan od boljih u Zvezdi trenutno, ali je cinjenica da taj u Partizanu teren ne bi video. Solidan, ali limitiran kosarkas, a jos ako ti je takav jedan od najboljih onda sa tim timom ne mozes da juris trofeje. 

Posted

Da, pička je došla čisto da mu ne atrofiraju mišići tokom suspenzije. Onaj debilni Morison je za ovog izmislio košarku.

• Downvote 1
Posted

Meni je Tomas dobar , bez zajebavanja . Da je u partizanu bio bi mvp ... Sa Covicem , Nedovicim i Bojanom Popovicem nikada nece biti ogranizovane igre , cak i ova sprdnja od kosarke je njihov maksimum maksimuma . FMP je uvek imao samo prosecne klupske igrace koje moze da proda i nista vise . Vecito drugo , trece ili cetvrto mesto .

• Downvote 2
Posted

Meni je Tomas dobar , bez zajebavanja . Da je u partizanu bio bi mvp ... Sa Covicem , Nedovicim i Bojanom Popovicem nikada nece biti ogranizovane igre , cak i ova sprdnja od kosarke je njihov maksimum maksimuma . FMP je uvek imao samo prosecne klupske igrace koje moze da proda i nista vise . Vecito drugo , trece ili cetvrto mesto .

Cinjenica je da Zvezda sa ovim timom ne moze nista, pa cak i Partizan koji nije u formi ih dobije rutinski bez zamaranja skoro. Ne vidim razlog da u timu imaju skupog, bar po pricama skupog, igraca poput Tomasa. Bolje da igra neko od talenata, ukoliko ih uopste i ima, nego Tomas koji ce otici cim mu istekne suspenzija, pa Sledece Sezone nemaju ni Tomasa ni mladog igraca. Jedino da se dodatno pojacaju bar sa jednom play-om, ali bas kvalitetnim, pa da kao pokusaju neko iznenadjenje. Ali cak i tada je to slabo... Bojim se da je Covic navukao Pesica na tanak led... :violent:

Posted

ko,zvezda?

Ne . Zvezda ima 15 titula , skoro ste nas tek pretekli posle kradje koja traje vise od decenije . Mislio sam na igrace koje je stancovao ili stancuje izvorni FMP .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...