Jump to content

Liga šampiona 2011/2012.


Baal

Recommended Posts

elem,slavlje proslo,sad da se rece koja:

 

prvo o protivniku:apsolutno mi je nejasno kako ovaj tim napolija ne uzme bar taj kup italije.ok,imaju taj underdog mentalitet i dalje,sto je ova utakmica i dokazala,ali su zajedno vec koju sezonu a u dvomecu izuzetno zajebani.i realno,nemaju bas neku odbranu,golmana,ne umiju/nemogu da brane prekid i vezni red u defanzivi nije kompaktan.

 

mateo,ovakvom filozofijom u LS nece nikud.ovo je ekipa na iskustvo i cistu zelju i volju izvukla.prva greska matea povlacenje ekipe kod drugog gola,onda katastrofalne izmjene (jedino matu koji nije nista uradio je zamijenio maludom koji je potrosio mozda minut u onoj nadoknati,osim toga,nista),o toresu,njegovom ulasku i partiji da ne pricam.nije problem opreznija igra,nije svako bajern da skoro uvijek moze da izvadi kurcinu i nasklapa protivnika sedam komada nezavisno od predjasnje forme,kontam da je tek preuzeo ekipu,da je prinudjen da koristi jos neke AVB-ove mehanizme ali i najveci laik moze da skonta da mu ono povlacenje nije trebalo.ima sad par utakmica da popravi utisak,ali mislim da ne bi trebao previse da se zadrzava u ekipi,moguce je da ce njegova igra donijeti to 3 ili 4to mjesto u PL,ali nema sanse da ce pored ovih ozbiljnijih ekipa u LS nesto da uradi.

 

sramota i grehota da ovaj tim ne igra uvijek i samo onako kako su ga murinjo i hidink postavljali,sa posjedom na protivnickoj polovini,presingom na zadnju liniju i vezni red tj. taj kockarski fudbal.kad je bilo gusto nocas i kad su tako igrali,vidjela se klasa i u ekipi i pojedinacno ko je igrac a ko je anonimus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Napoli ima fenomenalan napad, ali odbrana im mnogo škripi, pogotovo kod prekida. Nisam ih mnogo gledao ove sezone ali sinoć su razbijeni iz prekida. Mnogo su se ispromašivali, Kavani se nije video drugo poluvreme + produžeci.

Ni Čelski nije bio ništa poseban, ali želja + Drogba su odlučili. Čovek je fudbaler i po. Izgubio je jedan duel za celo veče. Par faulova je dobio na iskustvo. Uhvati se za igrača, povuče ga, padne i on dobije faul.

Torres ne bi dao gol ni da mu neko da loptu da je baca rukom.

 

 

Navijao sam za Napoli jer volim onu trojicu kraljeva, ali sa onom odbranom i promašajima je trebalo da ispadnu.

 

 

418421_3444582163521_1539653010_33052747_2030069667_n.jpg

Edited by Narsil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Какви су пацери ови из Наполија,страшно. Штета што немају кеша да доведу неку нормалну одбрану,са овим богаљима никад ништа урадити неће.

Прижељкујем:

АПОЕЛ-Марсеј

Бенфика-Милан

Реал-Барса

Бајерн-Челзи

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja sto navijacki,sto zbog cinjenice da ce ginuti vise od milanove gerijatrije bi vise volio da vidim celzi umjesto milana,sa ostalim se kao sto rekoh,apsolutno slazem.

 

Upravo bi zato bilo posteno da se u cetvrtfinalu sastanu Milan i Chelsea, pa ko bude bolji ide u polufinale gde ih cekaju Real, Siptari i Bajern.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...