El Pistolero Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 igrom titulu najboljeg tima Evrope nisu zasluzili Ceo svet je otpisao Celsi nakon prve utakmice sa Napolijem. Dosao novi trener, tim bio u rasulu. Celsi ih sravnio. Ceo svet ih otpisao jos i pre utakmice sa Barsom, a Celsi im sa igracem manje nasred Nou Kampa dao 2 gola. I na kraju, svi ih unapred otpisali u finalu jer se igra u Minhenu i sto Celsiju ne igra pola tima. Celsi se vrati iz mrtvih u 88' minutu. Ne mozes da kazes da je nezasluzeno. Prethodnih 10 godina, svaki put je bilo jako blizu. Sad se sve to konacno vratilo. I Terijev penal, i kradja od strane Siptara, i nepostojeci gol Luisa Garsije. Sve! 2
Salvation Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Dobro, ok, mozda je tu doslo do neke vrste nesporazuma, priznajem. Apsolutno se slazem da cak i sa naj-gej defanzivnom autobus igrom treba smoci snage za pobedu nad barsom i bajernom, pogotovo kada si oslabljen. U tom nekom smislu, ok, koliko god da ih je pratila sreca - svaka cast. Meni je samo smor sto celzi uz Di Matea GENERALNO praktikuje taj ultra-defanzivan fudbal, ovo u finalu im je doslo samo kao izgovor.. dakle, prosto, ljudi, po meni, igraju ruzan za oko, fudbal za rezultat. I svaka cast, jeste im doneo rezultat, ali mene prosto takav nacin razmisljanja nervira, eto. Jbg. 1 1
El Pistolero Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Drago mi je da smo se razumeli na kraju. Jos mi ostaje samo Jaroslava da izvedem na pravi put i moja prosvetiteljska misija ce biti gotova.
Јарослав Posted May 21, 2012 Report Posted May 21, 2012 Нема шта мене било ко да изводи на прави пут, ја ту већ јесам. И рекао сам, а и опет ћу, да се на крају не гледа игра него коначни резултат и име урезано у ушати пехар. Још једном честитам Челзију. Колико год ја не волим такву тактику, и колико год сам од оних који мисле да је циљ у фудбалу дати гол више, а не примити гол мање, они су таквом игром успели да освоје ЛШ и то је то. Даље дискусије нема и видимо се у августу.
serblackbeard Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Има ли где жреб са де гледа? Изгледа да има на ОБНу
serblackbeard Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Серем им се у уста. Не преносе ни они, а на УЕФА сајту нема стрим ни оно кад само имена избацује.
serblackbeard Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 У 12. Жељезничар извукао Марибора па босанци само о томе причају. Партизан може на: -Лудогорец -Будућност -Нефчи Баку -Шахтјор (Казахстан) -Улисес (Јерменија) -Лихфилид или Тре Фиори
Grob Bez Dna Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 (edited) greska lazu na avangardi. http://www.partizan....artizan-protiv/ a mondo kaze buducnost sou. Edited June 25, 2012 by Grob Bez Dna
Јарослав Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 (edited) На Моцарт Спорту кажу да се игра против победника меча Валета (Малта) - Луситанс (Андора). Значи, исто што и на гробарском сајту. Јебени противници, нема шта. Edited June 25, 2012 by Јарослав
serblackbeard Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Па кад нема пренос а пуко стрим и пише ко шта оће. Малта / Андора дефинитивно, мада сам ја прижељкивао Титоград или Вардар још на почетку.
Hail Metal Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Ako Real ne angazuje Vermeza , Partizan ulazi u 1/4 LS . 2
vudun Posted June 26, 2012 Report Posted June 26, 2012 a kako komentarišeš činjenicu da nemanja vidić sa ministrom vojnim i zekinom ćerom zida skadar na vračaru?
Hail Metal Posted June 26, 2012 Report Posted June 26, 2012 Ne komentarisem , mene zanima kako Kuruz komentarise priznavanje nezavisnog Kosova od strane Fergusona , nista manje me ne zanima i kako Jarcoslav komentarise isti postupan Cavija .
Recommended Posts