BLAGOJE Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 stvarno previse siptarskih i ciganskih klubova u vrhu
El Pistolero Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Ivanovic: "Gol u '105 minutu je bio posvećen jednom od najboljih napadača svih vremena. Sedmicu sam posvetio Andreju Ševčenku. Rekao sam mu da ću ga iznenaditi ako dam gol i na moju radost uspeo sam u tome. Ne mogu da zaboravim šta je Andrej sve uradio za mene i koliko mi je pomogao kad sam stigao u London. Nisam se najbolje snalazio s engleskim, ali mi je on objašnjavao sve što se od mene očekuje, ne samo na terenu već i van njega. Biću mu večno zahvalan zbog toga, Ševa je nesumnjivo jedan od najvažnijih ljudi u mojoj karijeri." Nakon utakmice su otisli na neku proslavu pretpostavljam. Uglavnom sledeca slika je od pre 2 dana. Andrej bio u Londonu. 5
Night Prowler Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Bio mi omiljeni igrac dok nije otisao u Chelsea...
BLAGOJE Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Bio mi omiljeni igrac dok nije otisao u Chelsea... tamo je zasrao sam,niko mu nije kriv.a i realno,doveden je da zamjeni drogbu 100 posto,sto kako smo vidjeli niko nije niti moze kuruz: rijetko dobar covjek medju fudbalerima.bilo je likova koji su srali po njemu na forumu za vrijeme SP i kvalifikacija za EP kako se ne trudi i sl,po meni trebao bi svako da se dici sto ima jednog takvog sportistu 2
kuruz Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 isto pričaju i za Vidića, ološ naša trulež su kapiten Stankela, Pantelar, Žigić i ostali mučenici 4
El Pistolero Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 doveden je da zamjeni drogbu 100 posto,sto kako smo vidjeli niko nije niti moze .
El Pistolero Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Za repku je Bane pokazao mnogo vise od Vidare. Kao defanzivac dao gol Portugalu, Francuskoj, Italiji od ovih jacih i jos par drugih, sto je za jednog defanzivca puna kapa. Zasad najbolja opcija za kapitena u nacionalnom dresu, a kasnije verujem i u plavom.
Мајор Гашпар Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Онда те не сматрам озбиљним човеком. Видић је пропуштао окупе репрезентације кад год је могао. Буде нека свадба у Србији, ето прилике да Видара посети завичај и овери свадбу. Јебе му се да игра. Заболи га прст на левој нози, опет Видара не може. Не може за Србију, али може да игра 3 дана касније утакмицу Карлинг купа. 2-3 пенала Видари није проблем да направи у сваком циклусу квалификација...итд. Не дај Боже да се неко замери Видари, одма лети из репрезентације. Кад је најтеже Видара се опрашта од репрезентације...јбг, он је пуно дао истој и може му се. Набијем га на курац. Може Банету само да се сагне. 5 1
Álvaro Recoba Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 А и Пантелар и Деки капитен су господа за Видића.
Hail Metal Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 А и Пантелар и Деки капитен су господа за Видића. Gospoda cigani . 1 4
Sreta Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Vidara je gola kurcina realno , nisam ga nikada ni voleo . 2 2
Јарослав Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Видим да нико није споменуо Бамбијеву мајсторију. http://www.youtube.com/watch?v=EBG3xop6M_c
lemmy sixx Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Видара је господин човек. Gospodin kurac.Da nije onako pickasto otisao iz reprezentacije,mozda bi se i moglo reci tako sta.Ali nakon one pateticne kuknjave ,neka se nosi u kurac. Deki je za sve njih gospodin.Uvek je bio tu za reprezentaciju,oprostio se na ljudski nacin,nikada nije plakao kao picka,pokazao se kao ljudina na milion nacina...skraceno,mozete svi da mu lizete jaja. 2 2
BLAGOJE Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Кад је најтеже Видара се опрашта од репрезентације dovla sabrao dva i dva
kuruz Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 (edited) кога боли курац за Декија и његовог кумару, пизда им материна неспособна Edited March 17, 2012 by Underkuruz 3 5
Hail Metal Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Deki je za sve njih gospodin.Uvek je bio tu za reprezentaciju,oprostio se na ljudski nacin,nikada nije plakao kao picka,pokazao se kao ljudina na milion nacina...skraceno,mozete svi da mu lizete jaja. Nije se bas pokazao uvek ljudski , setimo se Djenove i aplaudiranju ustasama koji su hteli srpskog golmana da lincuju . To je sraman potez nalik nekom ustasi a ne kapitenu . кога боли курац за Декија и његовог кумару, пизда им материна неспособна E sada plus , u potpunosti si u pravu . 2
metal guru Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 Da se ne lazemo, Deki kapiten je poslednjih nekoliko godina igrao samo zbog rekorda u broju reprezentativnih nastupa. 1
lemmy sixx Posted March 17, 2012 Report Posted March 17, 2012 A otkud ti to znas,rekao ti je?Seres ko patka. Nije se bas pokazao uvek ljudski , setimo se Djenove i aplaudiranju ustasama koji su hteli srpskog golmana da lincuju . To je sraman potez nalik nekom ustasi a ne kapitenu . To je potez kapitena koji smiruje strasti.Posao kapitena.Sta mislis,kakva bi reakcija bila da je otisao tamo i poceo da ih proziva?To bi bilo izuzetno pametno,da se ukenjas. A na kraju krajeva,ako mu je to i jedina mrlja,neka je.Pored svega sto je uradio to je kerov kurac. Ljudi koje cu uvek postovati u reprezentativnoj ulozi su Deki,Bane i Pantela.Sta god vi srali,uvek se odazovu i daju 100% sebe.Svi ostali su itekako diskutabilni.I najgluplji potez je bio smenjivanje Antica,jer to je bio jedini put da smo imali kompaktan tim u kome su svi ljudski igrali i svi davali svoj maksimum. 3 1
Recommended Posts