Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

aj onda jedno pitanje u duhu nove teme... koje su vam prognoze za finala? zapad: oklahoma-san antonio. istok: cikago-majami. cikago-sas veliko. :D mada je oklahoma-majami realnije.

Edited by Grob Bez Dna
Posted

Ja mislim da i Lejkersi imaju sanse da dodju do finala konferencije ako urade nesto dobro sa trejdovima, Memfis trenutno deluje zajebano. Bottom line is, CHICAGO OSVAJA! :rockdevil:

Posted (edited)

istok: čikago - majami.

zapad: oklahoma - lejkersi.

možda je nezahvalno da sad prognoziramo, ipak je rok za trejdove do 15. marta (valjda). ako bi lejkersi uzeli nekog pristojnog pleja tada, a da ne izgube gasola i bajnama, osvajaju lagano. kobe je ubica ove godine.

i naravno:

tumblr_lydsutWHTm1ro56blo1_500.gif

edit: shout out to phantasm. :da:

Edited by quiet
Posted

Polako, jos nisu ni u top 8, mada voleo bih da budu tamo umesto Memfisa, njih ne podnosim. Juta bese dobro pocela, sad su se potpuno srozali al' hvala im za ono protiv Majamija :D

Posted

lava sam više stavio zbog 42 poena sinoć protiv aldridža. videlo se da je hteo da mu stavi do znanja da je najbolja četvorka u ligi. prošlogodišnji all-star je kritikovan zato što je lav dobio prednost u odnosu na njega, tako nekako. inače, nije toliko daleko minesota od plej-ofa. trejduju bizlija za nekog pristojnog beka, i to je to.

ja baš gotivim grizlise, još kad se vrati z-bo. :rockdevil:

Posted

meni memfis bio najzanimljiviji u prosloj postsezoni, steta sto nije gej igrao mozda bi prosli u finale. pored njih voleo bih da vidim minesotu i portland u plejofu. taman umesto roketsa i nagetsa da upadnu.

za bizlija nesto pricaju da ga traze lejkersi, valjda trejd za gasola. mada to nema smisla kad vec imaju 3 dobra igraca na toj poziciji.

sto se tice finala, mislim da majami osvaja ove godine. ko sto rece grob bez dna majami - oklahoma najverovatnije.

Posted

Nudila je Minesota Bizlija, ali Lejkersi odbili. Ko zna šta će se desiti za 11 dana, tako da ne bih da dajem prognoze. :mrgreen: Mada, Majami gazi za sada, doduše, ako im se povredi Lebron ili Wade u plejofu onda nemaju šta da traže.

Posted

mozda i bulsi trejduju buzera. bilo lepo. ne igra nikako, a ima ugovor skoro ko rouz...

:da:

chicago-bulls2.gif

Mrtvi Boston, odigrao sam 1 na njih.

Posted

Мог'о би да кренеш да добијеш на тој кладионици и да ми пошаљеш неке паре... Мораћу на крају да унајмим неке људе да ти отимају паре. :haha:

Posted

Мог'о би да кренеш да добијеш на тој кладионици и да ми пошаљеш неке паре... Мораћу на крају да унајмим неке људе да ти отимају паре. :haha:

Evo, baš me 'oće. Igram Anderleht 1+1, 0:0 - 4:0. Nadam se da će Jovanoviću noga da otpadne.

Posted

aj onda jedno pitanje u duhu nove teme... koje su vam prognoze za finala? zapad: oklahoma-san antonio. istok: cikago-majami. cikago-sas veliko. :D mada je oklahoma-majami realnije.

Bulls - Heat istok, Clippers - Thunder zapad!

Mark my words! :D

Posted

ako oklahoma uzme treba da prestane da se igra kosarka.ono nije ni kosarka,ni sport,ono je cirkus.nemaju oni sanse na cetiri pobjede protiv imalo ozbiljnije odbrane.

Posted

Mrtvi Boston, odigrao sam 1 na njih.

A ja igrao na nikse :bigblue:.

Zabagova strim na 18 sekundi do kraja, kapiram da su imali šut za pobedu.

E zato se igra hendikep, pa nek' je i 2 poena, jebo me pas da me jebo.

Posted

Vodili su Niksi 103-100 i pustili su Boston da igra zadnji napad, umesto da naprave faul oni primiše trojku. Glupi D'Antoni.

Posted (edited)

nemoj tako. da nije galo senior reagovao i da ga dantoni nije poslusao, galo junior ne bi video nba i pojebo kurac kardasijan...

Edited by Grob Bez Dna
Posted

Vodili su Niksi 103-100 i pustili su Boston da igra zadnji napad, umesto da naprave faul oni primiše trojku. Glupi D'Antoni.

Veoma glupu trojku.

Boston ih zgazio treću, taman sam se ponadao jedinici, kad ono...

Posted

Deron Vilijams protiv Šarlota ubacio 57 poena (od 104 koliko su ukupno ubacili Netsi), plus 7 asistencija i 6 skokova. Šut 16/29, slobodna bacanja 21/21 :mhihi:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...