Grob Bez Dna Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 da l je moguce da su onu duplu bananu priznali kao kos majamiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 au, tek sad vidim kako su pokrali okc u zadnjem napadu. chist faul bio. http://www.nba.com/video/channels/playoffs/2012/06/14/0041100402_mia_okc_play20.nba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quiet Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 tata boš. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Krađa. Saće da suzinate i pojebu ih u bulju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 au, tek sad vidim kako su pokrali okc u zadnjem napadu. chist faul bio. http://www.nba.com/v..._okc_play20.nba uzas. ali im je poslednji napad bio ocajan, tako da ima logike sto nisu dobili faul. mislim da bi skariolo nacrtao bolji posledni napad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassiet Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 imal neko sem kuruza i mene da navija za majami ovde??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 meni nije jasno ni koji je vama kurac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 kuruz ni ne navija za majami. on po obichaju udara kontru drugima koji ne vole lebrona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 prostonarodno receno teski govnar od covjeka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Најгори лик икад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassiet Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 ja volim majami jbm li ga... voleo bih da mogu za toronto da navijam cele sezone al jbg... volim i okc al upravo preovladjuje ta kontra... zato i pomenuh kuruza... LIKA MOJA RUZA MOJA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Само Сијетл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Само стари Џез. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 samo toronto huskies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Samo Boston I Kingsi, u ime starih dobrih vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Denver NagiC Navijam za Majami u ovoj seriji, da LB uzme prsten, da prestanu glupi vicevi i da moze da se obavi neki trejd da se razdvoje on i Vejd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 U pravu je Skalkrašer, ali nije to čisto kontriranje, nego mi je simpatičan čovek kojeg svi toliko mrze, iako je najbolji. Isto kao Kristijano, Šumaher i kompanija. Gledao sam dve utakmice sa Bostonom, ubio je u obe i nije mi jasno šta mu ljudi zameraju. Čovek je vođa, vrhunski igrač, bori se sa medijima i milionima ljudi koji ga mrze i opet je najbolji. Ja volim takve likove, bahate, a najbolje i one koji su gospoda, poput Skolsa, Bufona, Kecmana itd, mrzim jedino ljude poput Mesija i slične đubradi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoS Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Ne seri, kako neko moze da bude bahat i gospodin u isto vreme? A zajebavanja i prozivanja nece prestati dok Wade, LBJ i Bosh ne osvoje tih 7 prstenova koje su u momentu neuracunljivosti obecali, sto vec sad mislim da nema sanse da izvedu A posto si gledao 2 utakmice, naravno da ti nije jasno zasto zajebavaju LeBrona za choke-ovanje od prosle godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Šta je Mesi uradio da ga mrze ljudi? Zar nije on beše neki humanitarac koji ne voli previše da se pojavljuje u medijima? Što se LeBrona tiče, jbg, ove godine nema chokea u finalu izgleda, izgleda je baš popizdeo od toliko propuštenih prilika Sad je očigledno da se bolje vidi ko je taj jedan igrač koji nosi Majami, sasvim moguće da je prošle godine postojala neka konfuzija oko toga, to im sigurno nije moglo pomoći. Biće zanimljivo finale do kraja, Majami može da dođe do titule sa dve pobede u sledeća dva meča koja igra na svom terenu, a Oklahoma će morati bar jednom da ih dobije u Majamiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 djurent=mesi dzejms=ronaldo analogija je jasna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Stolet po običaju iznosi činjenice, a Kuruz priča gluposti. Četvrti faul dosuđen Kevinu - neverica! Imala je Oklahoma svoju priliku i mogli su možda do pobede. Nije da krivim sudije, ali onakve stvari se ne mogu videti čak ni u finalu Agroživ lige. Nadam se brejku za 2 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Šta je Mesi uradio da ga mrze ljudi? Zar nije on beše neki humanitarac koji ne voli previše da se pojavljuje u medijima? Не могу му људи ништа на терену, па мора неки хејт да падне. Али да, управо због тога што се човек ни мало не експонира, и није да га толико мрзе. За разлику од цигоса, који је препун комплекса. djurent=mesi dzejms=ronaldo analogija je jasna. Иначе, мало лепих вести. http://www.kosarka24.com/vesti/nba-liga/vesti/9949-brenodn-roj-se-definitivno-vraa-na-parket Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 to mi kazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 počeću da navijam za Majami zbog vas, života vam samo stoke tipa Ibrahimović, Ronaldo i Lebron Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoS Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Što se LeBrona tiče, jbg, ove godine nema chokea u finalu izgleda, izgleda je baš popizdeo od toliko propuštenih prilika Sad je očigledno da se bolje vidi ko je taj jedan igrač koji nosi Majami, sasvim moguće da je prošle godine postojala neka konfuzija oko toga, to im sigurno nije moglo pomoći Ovo i ja mislim. Wade se prosle godine kurcio jer je kao domaci, a verovatno je i James bio nesiguran zbog toga, al ove godine je druga prica. Neka, i bolje, sad cemo imati pravo rivalstvo OKC-Majami sledecih godina. Plus su tu uvek interesantni Sparsi, Lejkersi i naravno Cikago. Btw, Roj ako potpise za bilo koga sem za Portland, picka je najveca,realno Nikad im nije vise trebao, a i amnestiran je samo zbog toga sto je po svim mogucim procenama izgledalo da nikad vise nece igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts