phantasm Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Ja sam takodje za Sparse, naravno ukoliko Bulsi ne naprave iznenadjenje
Јарослав Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 Која неверица шта Клиперси урадише синоћ. Бајнам први играч Лејкерса који је забележио трипл-дабл у плеј-офу у последњих 21 година. И то је имао 10 банана.
Stolet Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 35-13 u poslednjoj četvrtini U plejof utakmici. Pa bravo za Memfis
SkullKrusheR Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 http://www.nba.com/nets/index_main.html mnogo socijalno, neinspirativno i dosadno, a i nece se razlikovati od spursa. danas ce biti i dresovi objavljeni.
Geralt of Rivia Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 bas originalno nema sta. negde sam citao da je dzej zi pravio grb...
Јарослав Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 35-13 u poslednjoj četvrtini U plejof utakmici. Pa bravo za Memfis А да не причам да је у једном тренутку било 27 разлике за Гризлије.
Stolet Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 Uživajte. http://www.youtube.com/watch?v=tTsFt_fufl4
Grob Bez Dna Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 http://kosarka.rs/main.asp?dir=video&vid=344 kakav geto humor.
Stolet Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Boston me prijatno iznenadio u ovoj drugoj utakmici sa Atlantom, bio sam skoro uveren da će izgubiti. Mislim da su sad sigurni za prolaz u sledeći krug, uz Indijanu, Majami, i, kako mi sad deluje - Filadelfiju. Previše je oscilacija u ekipi Čikaga bez Rouza, mogu da budu zadovoljni ako prođu u polufinale, što nešto ne verujem da će se desiti. Zapad je dosta zanimljiviji, sve potajno navijam za autsajdere, tj. za ispadanje Lejkersa Bilo bi zanimljivo i da Dalas, o kome se nešto ne bruji previše, prođe dalje, u prve dve utakmice pobeda im je izmicala. Oni, Denver, San Antonio i Memfis, bilo bi lepo polufinale konferencije
kuruz Posted May 4, 2012 Report Posted May 4, 2012 Гледате Inside the NBA? Сјајна емисија. http://www.youtube.com/watch?v=6XCPMswX6tY
Stolet Posted May 5, 2012 Report Posted May 5, 2012 Ajao, njih kad počnem da gledam na youtube, nema stajanja Standardna ekipa, pa još kad je bio i Webber, i Payton, ludilo
kuruz Posted May 5, 2012 Report Posted May 5, 2012 ко би рек'о да ће ме једно пијанство толико коштати
Grob Bez Dna Posted May 5, 2012 Report Posted May 5, 2012 i noa se povredio. ode u kurac sve... ekipe koje igraju stalno ozbiljno i idu uvek da pobede, nemaju srece, ali zato gomili glumaca i fensera se to nikad ne desava...
Stolet Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 Auuuu, Dalas ispustio prednost od 13 razlike u poslednjoj četvrtini, mislim da im je Harden presudio sa 15 poena u poslednjih 12 minuta I neka, takvom igrom se ne ostaje dugo u plejofu. Večeras prolazi i Majami, a očekujem i pobede Bostona, Denvera i Filadelfije. Video sam onu povredu Noe, baš je gadno izgledalo. Valjda smo svi koji smo igrali košarku doživeli tako nešto u životu, pa je jasno da nije toliki problem prvih par minuta, sati, ali posle odspavane noći recimo Jednom sam tako gadno doskočio posle polaganja, na jednom betonskom terenu, doskočio na ivicu terena, koji je bio par cm izdignut u odnosu na okolnu travu, nedelju dana hendikepa
Мајор Гашпар Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 Гледао реприз Мемфис-Клиперси. Какво би свршавање било да је Геј погодио трећу тројку у низу.
Stolet Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 Stvarno jbt... Conley je malo kilavo preneo loptu na protivničku polovinu. S obzirom na to da je Gay prvo skočio pa napravio fintu u skoku da izbegne blokadu, pa šutirao, a lopta samo što nije ušla u koš, svaka čast, pre toga one dve sa po 8-9 metara, preko ruku, beži bre Tačno lik to radi u skoro svakoj utakmici, bilo bi zanimljivo negde videti njegov procenat šuta u poslednjim minutama neizvesnih utakmica, ali kontam da je prilično visok. Protiv Reptorsa su imali neizvesnu završnicu u utakmici ove sezone, i sahranio ih je Rudy, i to sve nekim skoro pa nemogućim šutevima za tri, ili nekim šutevima iz okreta sa 6-7 metara, čovek je stvarno, što bi rekli Ameri - clutch
Recommended Posts