Јарослав Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 Сада је само битно да је Мемфис изборио седму утакмицу, коју играју кући. Биће "па-па, Клиперси". Иначе, Џејмс опет проглашен за МВП-а.
Stolet Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 Nije neko iznenađenje, realno najkompletniji igrač, mada je i on počeo da se preserava i bacaka po terenu glumeći faulove, a kolika je bičina trebalo bi svi ostali da padaju. Na stranu sve priče oko želje za titulom, odlasku iz Klivlenda, neobrazovanosti, ne-fer igri menadžmenta Majamija i dovođenja onakva dva igrača, James je ipak čovek koji trenutno u NBA najbolje igra košarku. Mora se i njima priznati da dobro podnose sav taj pritisak od strane svih živih otprilike, kontam da im to čini osvajanje titule još težim zadatkom, ali videćemo kako će ispasti na kraju. Lično, mislim da je sasvim moguće da ni ove godine ne dođu do vrha
Јарослав Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 Наравно да неће доћи, када ће у финалу налетети на Грмљавину из Оклахоме.
Јарослав Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 Готивим их, али тешко. Све ми се нешто чини да је Оклахома до сада играла таман колико треба. Ако додају гас до краја, рекао бих да нико не може да им стане на пут.
Grob Bez Dna Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 ne razumem sto svi pricate o finalu majami-oklahoma, pita se i cika greg nesto...
vudun Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 satro mu ga nije zavalio posle u svlacionici? jes' sije mu ga djura.
Stolet Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 Oklahoma City Thunder - Los Angeles Lakers 83:53
Hail Metal Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 voleo bih da puknu lejkersi ali na kraju ce proci dalje nazalost
Јарослав Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 Који црни Лејкерси. Нису дорасли Грмљавини из Оклахоме.
Grob Bez Dna Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 cudno mi da je igrac garnetovog iskustva napravio onako katicevski faul u napadu...
El Karnisero Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 Одавно ми неки меч плејофа није био небитан као Оклахома-Лејкерси. Кад би могли и једни и други да испадну било би до јаја. Кад су Булси испали навија се за Филаделфију и Сан Антонио. 1 2
Baal Posted May 15, 2012 Author Report Posted May 15, 2012 Evo ti minus. Naravno, uz Oklahomu sam, mada najviše bih voleo da osvoji San Antonio pa onda Oklahoma.
El Karnisero Posted May 16, 2012 Report Posted May 16, 2012 Индијана добила Мајами! :rockdevil: На колико се повредио Бош? Јесте да не игра ништа специјално ове сезоне ал' немају осим њега крштеног играча под кошем. 1
Stolet Posted May 16, 2012 Report Posted May 16, 2012 ^Na izgleda celu tu seriju protiv Indijane. Odjednom je ta serija veoma neizvesna Sahranjuju ih West i Hibbert, očekivano. Kada drugari Jones, Chalmers, Miller, Battier šutiraju 1/16 za tri poena, ne treba da očekuju pobedu, jer James i Wade neće sami dobiti utakmicu, ne protiv izbalansirane ekipe kakva je Indijana. Mislim da sad uopšte nije isključeno da Indijana prođe dalje, jeste da Bosh nije imao neku fantastičnu sezonu, ali oni nemaju treću opciju u napadu, dok su Pejsersi mnogo fleksibilniji, evo danas kod njih sedmorica 6 i više poena, a kod Majamija ovih dvojica 28 i 24, ostali 5 i manje, eto šta je kad juriš da dovedeš zvezde u tim i jedna se povredi. E i neka im, znali su da je kocka i izgleda da sreća više nije baš uz njih. Nego, zanimljivo mi kako je trener Indijane Frank Vogel pre početka serije izjavio kako se nada da zvezde Majamija neće dobiti poseban tretman od strane sudija, i kako su ga jebeno kaznili za nešto što je očigledno (15 hiljada dolara). Ali kontam da je dobar potez tako napraviti pritisak pred početak serije, i svaka čast čoveku što u prvoj godini treniranja jedne NBA ekipe ima muda da izjavi tako nešto. Btw, malo gledam Vogelovu biografiju, on je čovek postao asistent u Bostonu sa 28 godina, sada ima 38 i trenira NBA tim. Pa svaka čast.
Dead Man Drinking Posted May 16, 2012 Report Posted May 16, 2012 (edited) Ja nešto petljao na kompu celu noć, video sam samo zadnji šut i promašaj Majamija za izjadnačenje. I to mi je bilo dovoljno Šteta što se Boš povredio, iako ne bih voleo da Majami prođe. Bila je Indijana odlična i u prvoj, i u svakom slučaju bi mogli da pariraju, ne samo kompletnom Majamiju već i svima ostalima. Boriće se oni do kraja Edited May 16, 2012 by Dead Man Drinking
Stolet Posted May 16, 2012 Report Posted May 16, 2012 Za San Antonio u polufinalu neće biti problema. Tim Duncan pokazao princezi kako se igra košarka, držao ga na 7/17 a sam imao 26 poena i 10 skokova, šut 12/20, kao da je deset godina mlađi. Odnos u skokovima 47-34 za Spurse, smejurija, ovi Clippersi kao imaju tu neke maestralne skakače a tako ih unište. Btw mislim da su ovi Spursi ekipa koja najređe ispušta prednost kada do nje dođe. Nisam siguran da sam ove sezone video da su ispustili prednost od recimo 10 razlike.
Geralt of Rivia Posted May 17, 2012 Report Posted May 17, 2012 e stvarno steta za rouza. prica se da ce mozda celu sledecu sezonu propustiti
dAdAiSt Posted May 17, 2012 Report Posted May 17, 2012 Kad bi bilo moguće finale plejoffa Oklahoma-San Antonio, to bi bio san...ipak, finale konferencije ce morati da zadovolji...
Dead Man Drinking Posted May 17, 2012 Report Posted May 17, 2012 Finale San Antonio vs Boston, Dankan vs Garnet Kako je KG igrao sinoć, kao životinja. Nema šanse niko da ga zaustavi. A pogled kao kod hladnokrvnog ubice. Izgleda da se baš namerio na prsten.
Јарослав Posted May 17, 2012 Report Posted May 17, 2012 Ајде што је он играо као животиња, него су поред њега и Пирс и Рондо имали дабл-дабл.
Recommended Posts