Stolet Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 Vratio se Bosh, i KG očekivano dominira. To je to, jednostavno ne može Bosh protiv njega da igra. Boston vodi posle tri četvrtine, 65:60, biće svašta
Geralt of Rivia Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 pobedeli veterani na kraju odlicna tekma, pirs odlucio onom trojkom preko lebrona.
Stolet Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 Auuuu, Pierce dobio utakmicu, minut pre kraja pogodio trojku preko Jamesa. Fantastična poslednja četvrtina, gomila ludih poteza. Wade je imao neki potpuno nenormalan koš par minuta pre kraja, pa Rondo koji promašuje polaganje i odjednom se stvori ispod obruča, uhvati svoj promašaj i ispravi grešku, pa asistencija posle blokade nad Bass-om, u skoku, jednom rukom, za trojku Pietrusa, pa na drugoj strani trojka Chalmersa, odlična utakmica stvarno, prosto će mi žao biti kada se završi serija. Garnett na kraju u intervjuu rekao šta misli o onima koji ne veruju da sa 35+ godina mogu da urade nešto, bacio malo sprdnje na račun onih koji ne veruju u njih, i tako
Geralt of Rivia Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 zamislite sad bude finale boston vs san antonio. kakvo bi to pisanje po omladini bilo haha
Мајор Гашпар Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 Након тог финала обе екипе у заслужену пензију.
Narsil Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 Od sve četiri ekipe najviše volim Boston, tako da do kraja navijam za njih. Keep calm and fuck Lebron James!
Dead Man Drinking Posted June 6, 2012 Report Posted June 6, 2012 (edited) Mislim da će ekipa sa zapada imati veće šanse. Videćemo šta će biti večeras, ali po svemu prikazanom do sada, Oklahoma je favorit za trofej. Nije da mrzim Majami, neće mi smetati ako osvoje, ali pre svega, navijam za dobar basket. I Boston Edited June 6, 2012 by Dead Man Drinking
SkullKrusheR Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 aj nek sad neko kaze da je lebron najbolji kosharkash na svetu. durantula pisha po njemu i ostatku sveta sa svoje 23 godine. okc do kraja!
Grob Bez Dna Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 nisam gledao. je l su stvarno sudije toliko osakatile sas kao sto pricaju?
SkullKrusheR Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 nisam ni ja, pogledah highlights malopre. sas je imao 15 razlike na poluvremenu, 18 u jednom trenutku, ne verujem da su mogli bash toliko da ih oshtete.
Stolet Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Ja sam gledao i nešto treće četvrtine, tj. gledao sam dok su stizali tu razliku od 15 poena, i za to vreme sve je bilo čisto, nije bilo previše faulova, jednostavno su momci iz Thundera igrali bolje i lagano stigli i do prednosti. Jedino je bila jedna situacija gde je Westbrook raspalio po glavi (čini mi se) Parkera, faul tipa Wade na Rondu, nije svirano, a moglo je biti svirano i kao flagrant možda. E sad, ako je bilo nešto posle, to nisam gledao. Nije nemoguće, jbg, nad zvezdama se često prave faulovi, ali često se i sviraju neki koji ne postoje. Spursi više i nemaju neku superzvezdu, tj. imaju, ali se o njima ne priča kao o najboljim igračima. Parker je npr. sigurno ove sezone bio među 10 najboljih igrača u ligi, ali on ne ide toliko na kontakt, igra fantastičnu školsku košarku bez neke posebne potrebe za kontaktima, samo se neverovatno snalazi u reketu, tu je sasvim sigurno najbolji na svetu, i to više nego ubedljivo. Često fauliraju Manua, ali on više nema neki status superzvezde, pa često sudije i ne obraćaju pažnju posebno. Mogu da pričaju šta hoće, ali često je vrlo očigledno da se nad zvezdama sviraju nepostojeći faulovi. S druge strane, OKC igra takvu košarku da je često jako zajebano biti sudija. Imaju igrače koji su toliko brzi u prodorima i traže kontakt i faul, pa ajd mogu da razumem ako sudije nešto ne vide ili pogrešno procene. U svakom slučaju, šteta što ne ide serija do 7. utakmice. Verujem da će i na istoku biti slično, mada, ko zna, James ima da podivlja.
El Karnisero Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Ја сам гледао прво полуврене,Тандери су деловали као распуштена банда,још увек не могу да верујем да су добили на крају.
Geralt of Rivia Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 gledao sam od drugog poluvremena, i jeste bilo svirano dosta sumnjivih faulova u korist oklahome, ali pravili su i sparsi mnogo gresaka u napadu. bolje ipak sto je ovako ispalo na kraju, imaju odlican mlad tim, realno sa ovom ekipom mogu da dominiraju narednih 5 ili vise godina. ja bi iskreno voleo finale okc - majami. nesto ne verujem bi bio zanimljiv duel protiv bostona. ovako bi bila prilika da se durant popisa po lebronu i dokaze da je trenutno najbolji igrac u ligi, to bi po meni bio best case scenario. 1
Narsil Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Kakvo sranje, a hteo sam da gledam Boston - SAS finale.
Baal Posted June 7, 2012 Author Report Posted June 7, 2012 Samo večeras da pobedi Boston i onda može lepo da se gleda finale. Ne podnosim Miami.
tier_mfkr Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Samo da ne pocne da se "davi" u cetvrtim cetvrtinama....
Stolet Posted June 8, 2012 Report Posted June 8, 2012 Je l' se meni čini ili ovo LeBron ima 39 poena a niko drugi iz Majamija nema dvocifren učinak? Iju ovaj Boston kako igra ni ne zaslužuje pobedu. Ispada im lopta, promašuju otvorene šuteve i polaganja, a s druge strane ih uništava jedan igrač. 41 poen u tri četvrtine, mjau
Recommended Posts