Jump to content

Recommended Posts

Posted

A Ibaka izjavljuje kako Španija ima dovoljno talenta da se nosi sa SAD xD Daj bre, jaču reprezentaciju SAD nisu mogli sastaviti, ima da zgaze sve redom i to uz konstantnu sprdnju sa atraktivnim potezima.

Posted

Навијање за САД на кошаркашком турниру је нешто најогавније на свету. Никада ми неће бити јасни људи које није срамота да признају да навијају за набилдоване чамуге на ОИ.

Posted

то што су црнци није битно

али иритира навијање за екипу која из дркања освоји ОИ

јебеш то

Posted

На то и циљам. Плус ме нервира то што их не тестирају. Пола тима би излетело само тако да имају исти третман као и остале екипе.

Posted

Ko navija za SAD lol. Nikad favoriti, samo Nigerija, ako se plasira xD

Otkad je to Olimpijada nešto posebno bitno za košarkaške reprezentacije? Zar nisu prvenstva sveta bitnija?

Posted

Kod mene je slično (čak mi igre deluju mnogo bitnije, jer to je jedan značajan simbol ljudske civilizacije i istorije), ali mislio sam na generalni stav reprezentacija. Znam da u fudbal igre ne znače ništa otprilike, ali je u košarci iz nekog razloga drugačije.

Posted

Batum će izgleda ipak u Minesotu, a Lulita Williams neće produžiti saradnju sa Filadelfijom. Ilyasova nije zadovoljan ponudom Milvokija i verovatno traži drugi klub, a to bi mogla biti baš Filadelfija, pošto će pustiti Branda.

Hahaha ne, softveru, nisam mislio na Lua sa foruma :D

Posted

Znam da u fudbal igre ne znače ništa otprilike, ali je u košarci iz nekog razloga drugačije.

U fudbalu je pravilo da reprezentacije cine igraci do 23 godine, sa max 3 igraca starija od toga. A u kosarci toga nema. Cak se meni cini da su OI najvaznije takmicenje sto se kosardke tice

moj komentar na prelazak Kida u Njujork:

1555944.jpg

Nikad fenseri iz Njujorka, uvek Nju Dzersi Netsi!

Posted

Neka mi neko objasni ovaj genijalni potez uprave Orlanda:

http://hangtime.blog...sign-and-trade/

Prave mesto u salary cap-u? Prave ALBUM GODINE tim da bi bili visoko na draftu? Meksicka zamena za Howarda? :lol:

ni jedana ni druga strana mi nisu jasne. orlando se odrekao vrhunskog igracha u zamenu za nekog nedokazanog meksikanca, a hornetsi ga doveli da deli minutazu sa prvim pikom sa drafta. meni skroz glup i nejasan ovaj trejd.

Posted

Camby otišao u Njujork, Hibbert ostaje u Indijani, a to su loše vesti za Portland, kao i to što će izgleda izgubiti Batuma. Howard će verovatno završiti u Netsima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...