Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam odlucio da ako Bulsi osvoje ove godine, narucim nesto poput ovoga, ne pitam za cenu!

joakim_noah_chicago_bulls_name_and_number_youth_shirt_1.jpg

Ako neko zna gde ima da se naruci a da salju u Srbiju, pls neka baci info.

Posted (edited)

ja imam crvenu na kojoj pise "bulls" i tako jos neke fore. do jaja je. donela mi sestra sa ekskurzije. mozda iskopam sliku neku sutra.

a kao klinac sam imao 2-3 trenerke, jaknu itd. znojnicu i dres dzordana i dan-danas cuvam, a imam ih 15ak godina.

Edited by Grob Bez Dna
Posted

Hm, kad bi mogao biti stari Arenas to bi bila premija za Memfis. Gay, Conley, majonez, Allen i stari Arenas i nema problema sa bekovima i krilima za Memfis, još se sada vratio Randolph, mogli bi da budu ozbiljna pretnja u plejofu. Kad smo kod trejdova i kupovine igrača, deluje da je najviše profitirao Milvoki, mada ni Indijana nije loše prošla sa Barbosom koji je eno dodao sinoć 12 poena za lagano gaženje po Klipersima :bigblue:

Posted

majmunoliki pacer.

gledao sinoć patnju finiksa u majamiju. kako su glupo prokockali 10 poena prednosti u poslednjoj četvrtini...

Posted

Ljudi, ponesite kišobrane sutra. BEN GORDON 42 poena protiv Denvera, šut 12/16, trojke 8/8, slobodna bacanja 10/11 :mhihi: Ima još 14 minuta da se igra :lol:

Posted

9/9 imao na kraju.

sad vidim da je veceras izjednacio sopstveni rekord, jos dok je igrao u cikagu imao je isto 9/9. isto tako je imao i ludak sprewell 9/9, a ja se sve nesto tripujem da danilovic drzi nba rekord 7/7 ono dok je igrao za majami.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...