Jump to content

Premier League 2011/2012.


WoS

Recommended Posts

Greska. Iako je precenjen igrac, ipak ima kvalitet za bolji tim. Totnem ce svakako sledece sezone ispusti el grande kuricnu, bice 9. na tabeli, tako da je mogao da predje u neki drugi klub sa ambicijama.

 

Pretpostavljam da si ovo okacio zato sto je bilo spekulacija oko prelaska u Barsu. Sto se toga tice, samo Aleks Kolarov stvar spasava. Ili mozda Jordi Alba.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Па, окачио сам зато што је везано за ПЛ. :haha:

 

Што се Барсе тиче, већ сам рекао да бих много волео да Коларов дође. Али, изгледа да ће то ипак бити Алба, што ни мало није лоше решење. Свиђа ми се како игра на ЕП.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ode josh jedan kapiten. :( razumeo bih ga da je odluchio da ostane, a razumem ga i ovako. neka mu je sa srecom u daljoj karijeri i nadam se da ce je nastaviti van engleske. a nama navijachima ostaje da se nadamo da ce podolski i ziru biti makar priblizno dobri kao rvp u poslednje 2 sezone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ne znam koliko je ovo istina, mada pisalo se da ga traze. meni to nije jasno uopshte. dobar je on golman, ali koji bi ga sad kurac dovodili kad je shchesni pocheo da se razvija i da brani sasvim solidno. kapiram da je zdrava konkurencija dobra, ali ovo bi moglo da uspori vojchehov razvoj. shto ga nisu dovodili u prethodnih 6-7 godina kad je svake godine bilo problema sa prvim golmanom? valjda ce ovo ispasti na kraju kako valja, ako je uopshte istina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovo je dobar potez Arsenala. Nije los ni Vojkan, ali je isuvise mlad i ima da uci jos, dok je s druge strane Loris vec formiran kao golman i ima mnogo vise iskustva. A najbolje od svega je sto ima 25 godina i moze najlaganije narednih 10 godina da brani za Arsenal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...