SkullKrusheR Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 realno, ove godine niko nije zasluzio titulu u premijer ligi. nijedan tim se nije izdvojio po igri. to se vidi i po tome kako su najjachi timovi proshli u evropi. junajted ce uzeti titulu preko ovakvih utakmica, a odavno nisu imali loshiji tim. premijer liga je dosta izgubila na kvalitetu u zadnjih par godina. nadam se da ce biti bar malo bolje ako se uvede ovaj finansijski fer plej. @kuruz: ista stvar kao i sa barselonom. dzabe im shto igraju najbolji fudbal na svetu, kad utakmice dobijaju na takav nachin.
kuruz Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 ценим да се Јунајтеду помаже да би се сјебали Арапи
metal guru Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 besmisleno je da se sigurne pobede prljaju nepostojećim penalima OVO gledao sam samo poslednjih 20tak minuta, cujem da je Skols (opet) odigrao Bogovski. @skalkraser, ne slazem se za ovo o evropi, npr dortmund je bio poslednji u grupi ali apsolutno zasluzeno uzimaju bundes. 1
BLAGOJE Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 jer je klop mudro skontao da u LS tesko sta moze da uradi,pa kad se klackalo ulozio sve na BL.nije se ni ferguson bas mucio da progura ekipu kroz LE. totnem je kanta,sramota sta rade mata i drogba,do sad su bar trebali da povedu. 1
metal guru Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 (edited) http://www.youtube.c...h?v=sE2ZpGaSfvs 1:12 @BLAGOJE ubija vas taj totnem trenutno haha, ipak Drogba Edited April 15, 2012 by metal guru
kuruz Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 gledao sam samo poslednjih 20tak minuta, cujem da je Skols (opet) odigrao Bogovski. гре'ота што не уђе један шут, фантастичан волеј на набачену из корнера
23/16 Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 realno, ove godine niko nije zasluzio titulu u premijer ligi. nijedan tim se nije izdvojio po igri. to se vidi i po tome kako su najjachi timovi proshli u evropi. junajted ce uzeti titulu preko ovakvih utakmica, a odavno nisu imali loshiji tim. premijer liga je dosta izgubila na kvalitetu u zadnjih par godina. nadam se da ce biti bar malo bolje ako se uvede ovaj finansijski fer plej. U pravu si. City je bio najbolji veci deo sezone i bio sam siguran da opusteno uzimaju.
BLAGOJE Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 http://www.youtube.c...h?v=sE2ZpGaSfvs 1:12 @BLAGOJE ubija vas taj totnem trenutno haha, ipak Drogba totnem je veca kanta,a ovi nemaju pojma dje udaraju,sprdnja od utakmice
metal guru Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 (edited) гре'ота што не уђе један шут, фантастичан волеј на набачену из корнера da da, video sam i postavio link iznad, al su ga uklonili Celsiju priznat goal iako lopta ne da nije presla gol liniju, nego je nije ni dotakla. Kako ih samo nije sramota? Edited April 15, 2012 by metal guru 1
Hail Metal Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 Nepostojeći penali su lepi kad se sviraju protiv Cigana, liverpulskih istoričara i katalonskih separatista. Mrzim kad se svira protiv ostalih ekipa. Najgore je kad se sviraju nepostojeci penali klubovima koji su priznali nezavisnost Kosova . 2 2
BLAGOJE Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 Celsiju priznat goal iako lopta ne da nije presla gol liniju, nego je nije ni dotakla. Kako ih samo nije sramota? ko o cemu... ni ovo sad nije preslo gol crtu cist penal za totnem ni ovo sad nije preslo gol crtu ne toresa izgubicemo 2
SkullKrusheR Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 bejl da je pametan pustio bi onu loptu i sachekao penal i crveni za cheha. al' neka, bolje plavci nego kokoshke.
BLAGOJE Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 konjusarima bi priznali gol,bio bi crveni i dali bi im penal pride
metal guru Posted April 16, 2012 Report Posted April 16, 2012 (edited) гре'ота што не уђе један шут, фантастичан волеј на набачену из корнера Edited April 16, 2012 by metal guru
BLAGOJE Posted April 16, 2012 Report Posted April 16, 2012 to je preslo gol crtu. dje su dezurni forumski skauzeri? 1
lemmy sixx Posted April 16, 2012 Report Posted April 16, 2012 Jebote,uskoro cete poceti drkati na podrigivanja ovog mongoloida.Sutno pored gola,jaka muda. 3 1
metal guru Posted April 16, 2012 Report Posted April 16, 2012 Ljubomoran sam na vetar sto mu kosu diiiiiiraaa 1
BLAGOJE Posted April 16, 2012 Report Posted April 16, 2012 ja mislim da je svaka dalja prica izlisna.
Hail Metal Posted April 16, 2012 Report Posted April 16, 2012 Kosovo gay mafija !!! Jebote,uskoro cete poceti drkati na podrigivanja ovog mongoloida.Sutno pored gola,jaka muda. Castim te casom hriscanskog rujnog vina za epohalnu izjavu . 2
Recommended Posts