Jump to content

Recommended Posts

Posted

Не бих ја потцењивао Манћинијеву нестручност,ипак још увек постоји шанса да засеру у последњем колу.

Posted

Budući da se približava kraj ovogodišnjeg prvenstva, valaj podsetiti na još neka Lemijeva ekspertska predviđanja

a evo i prognoze doktora za fudbal

I?Sta sa tim?Arsenal je popusio kurcinu,imaju 20 bodova manje od prve ekipe,a i dalje mogu popusiti LS.Ako su za to dovedena ta "vrhunska" pojacanja,onda jesi doktor za fudbal.Predvideo si da ovaj klub nema ambicije,dok sam ja mislio da imaju.

Guest Bata Životinja
Posted

Vranković i Savić su ista pozicija?

Posted

Kardif, kao i što je bilo očekivano, nije veliki problem. Ne sumnjam da će se 19. maja na Vembliju slaviti povratak Čekićara na mesto koje zaslužuju, a koje su izgubili zahvaljujući novom treneru NK Partizan.

• Upvote 3
  • Downvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

Asen već najavljuje dolazak M'Vile, realno, ako dođu Vertongen i još neki play biće jebanja keve.

Posted (edited)

Ova tekma je toliko bitna u porednjenju sa finalom FA Kupa. Igrao rezervni tim Celsija. Turnbull na golu...

Edited by El Pistolero
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Овај Кардиф трећи пут заредом улази у плејоф и испушава... ФК Тома Николић.

Edited by iron will
  • Upvote 4
Posted

Očekivano

Nego, jedno pitanje za znalce - Pošto junajted igra u gostima, a siti kod kuće, kada će osvajač lige dobiti trofej? Da li će ga tokom utakmica držati u Mančesteru ili Sanderlendu?

Posted

Znam. Iako sam navijao za Žiginu ekipu, mislio sam da nema šanse da daju još koji gol. Malo sam samo gledao, zbog, jelte, finala, ali činilo mi se da je blekpul bolji. Sve u svemu, zna se ko ide međ' odabrane, tako da je ovo bila utakmica bez rezultatskog značaja.

Posted (edited)

Овај Кардиф трећи пут заредом улази у плејоф и испушава... ФК Тома Николић.

:haha::haha::haha:

Edited by El Karnisero
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...