SkullKrusheR Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 22 su mu godine, ima vremena za napredak.
kuruz Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 изненадио сам се када сам јуче видео да у Арсеналу највећу плату има Венгер класичан демагог
metal guru Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 treneri i treba da imaju vecu platu od igraca
Dead Man Drinking Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Ma bitno je da Deki kapiten dođe u Vest Hem, pa da se gleda prava fudbalska magija na londonskoj travi - pali bi i plavci, i petlovi i tobdžije... I naravno lucifer junajted
Narsil Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 ode josh jedan kapiten. razumeo bih ga da je odluchio da ostane, a razumem ga i ovako. neka mu je sa srecom u daljoj karijeri i nadam se da ce je nastaviti van engleske. a nama navijachima ostaje da se nadamo da ce podolski i ziru biti makar priblizno dobri kao rvp u poslednje 2 sezone. Ja se vodim time da će mu Venger dati malo veću platu i da će iznenada RVP odlučiti da ipak više voli Arsenal i želi da osvaja trofeje. Tako je i Runi odlučio da ide, Ferguson rekao "200.000 nedeljno." i iznenada je odlučio da mu je leglo zmija lepše nego pre toga. Ako se to ne desi, onda neka RVP ode u Juve, da ne pojača direktne rivale Arsenalu.
kuruz Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 тако се и Стиви Ми премишљао да оде у Челси, стандардна прича
El Pistolero Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Ali je zato Teri Kapiten odjebao gradjane ko iz picke.
BLAGOJE Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 teri faker nije nizi primat,on je visi primat,glavna razlika
SkullKrusheR Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 (edited) Ja se vodim time da će mu Venger dati malo veću platu i da će iznenada RVP odlučiti da ipak više voli Arsenal i želi da osvaja trofeje. Tako je i Runi odlučio da ide, Ferguson rekao "200.000 nedeljno." i iznenada je odlučio da mu je leglo zmija lepše nego pre toga. Ako se to ne desi, onda neka RVP ode u Juve, da ne pojača direktne rivale Arsenalu. ovaj scenario bi bio dobar, ali onda ne znam kakva bi atmosfera bila u klubu i na relaciji rvp-navijachi, s obzirom da sad svi znaju da van persi nije toliki fan kluba kakvim se do sada predstavljao. a ovu sliku mi je ciki danas ostavio na fejsu. Edited July 6, 2012 by SkullKrusheR
BLAGOJE Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 sto nije?treba bas da se posere sebi u karijeru jer klub boli kurac da bude konkurentan?da ih je cekao,cekao ih je. 2
Narsil Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 тако се и Стиви Ми премишљао да оде у Челси, стандардна прича To je tačno, ta saga je bila jako bolna. S tim što je taj Stivi Dži mogao da dobije 150.000 nedeljno u Realu i čini mi se tada 100.000 u Čelsiju i pre toga odbio produženje ugovora sa Liverpulom koji bi mu obezbeđivao tu lovu. Na kraju je ostao u Liverpulu, tamo gde i pripada. Sad ima 140.000 platu i boli ga janko.
SkullKrusheR Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 sto nije?treba bas da se posere sebi u karijeru jer klub boli kurac da bude konkurentan?da ih je cekao,cekao ih je. chekao je i klub njega da posle 7 godina odigra 1 dobru sezonu bez povreda. mogli su ga se reshiti bilo kad pre pochetka proshle sezone, ali su verovali u njega i chak dali i kapitensku traku nakon odlaska fabregasa. a on posle prve sezone koju je odigrao kako valja u'vatio boga za muda. neka ga onda. 4
Мајор Гашпар Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=07&dd=07&nav_id=624545
BLAGOJE Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 chekao je i klub njega da posle 7 godina odigra 1 dobru sezonu bez povreda. mogli su ga se reshiti bilo kad pre pochetka proshle sezone, ali su verovali u njega i chak dali i kapitensku traku nakon odlaska fabregasa. a on posle prve sezone koju je odigrao kako valja u'vatio boga za muda. neka ga onda. i sad on njih treba da ceka 7 godina da prestanu sa pedofilijom i sklope konkurentan tim?sta je klubu 7 sezona a sta igracu kumara
metal guru Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 (edited) ja bih qpr-u gov.no poslao, a ne igrace... sto se persike tice, u pravu je skalkraser, cekali su oni njega 7 god a on sada jede govna nakon 1 dobre sezone. Edited July 7, 2012 by metal guru 1
BLAGOJE Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 covjek je sportista,normalno je da nece da se zadovolji 3cim mjestom,polufinalom fa kupa i drugom fazom LS,kad moze da predje bilo dje i osvaja trofeje,meni nema nista neobicno tu.
El Karnisero Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 Много буке ни око чега,има у Сенегалу таквих кол'ко 'оћеш. Не сумњам ја у Арсена!
Narsil Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 chekao je i klub njega da posle 7 godina odigra 1 dobru sezonu bez povreda. mogli su ga se reshiti bilo kad pre pochetka proshle sezone, ali su verovali u njega i chak dali i kapitensku traku nakon odlaska fabregasa. a on posle prve sezone koju je odigrao kako valja u'vatio boga za muda. neka ga onda. Nije da me zabole šta se dešava u Arsenalu ali se potpuno slažem sa tobom na ovom planu. Dali su mu maksimalnu moguću podršku, a on drvi janka. Čak je i njegova lepša polovina izjavila da RvP mnogo duguje Arsenalu i da će ostati. Jeb'o Torresov sindrom.
Маузер Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 Sta Torres kog kurca duguje Lpulu? Oni duguju njemu.
Narsil Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 Sta Torres kog kurca duguje Lpulu? Oni duguju njemu. Torres je javno izjavio da ostaje u Liverpulu, posle par dana zatražio zahtev za transfer. Može da nam naduva kare.
Recommended Posts