Jump to content

Serie A 2011/2012.


Маузер

Recommended Posts

Коларов би до јаја легао,ал' га вероватно боли курац да долази у Јуве и да игра за пола пара које прима у Ситију.

Ова двојица појма немам какви су,ал' треба им штопер, ипак је Барзаљи и матор и није неки страшан играч реално.

Што се нападача тиче боље им је да понуде нови уговор Дел Пјеру и да он уз Матрија,Кваљарелу и Вучинића изгура још једну сезону него да дају огромне паре за шпица а да им у вези играју Пепе,Естигарибија и Ђакерини. У вези њима ваљају само Пирло,Маркизио и Видал. Хитно им требају крила и да се дозову памети и да за било које паре врате Ђовинка,кретени. Ваљда су били паметни да ставе цену откупа уговора када су га продавали.

А ово за одласке ће мало теже да иде. Елију,Красића,па и Мела ће без проблема да продају. 'Ајде и тог Јакинту ће неко да покупи,ал' стварно не знам ко би довео

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sve istina.Treba jedan bolesno dobar krilni,ali i jedan odlican centralni veznjak.Pirlo je matorac,nikada se sa takvima ne zna kada ce doci do povrede ili pada forme.Mislim da Kolarov nije toliko nerealna opcija.Jeste da ne bi toliko zaradjivao,ali bi igrao u prvoj postavi,dok ga u Sitiju Manciji jebe i rastura.Sjajan tandem bi bili on i Lihstajner.Jos jedan stoper treba,ali nije neophodno neko ogromno ulaganje.Kjelini,Bonuci i Barzalji su ove sezone objasnili kako se igra odbrana,tako da je tu potrebna samo podrska.A odlicno resenje bi bio jedan od navedene dvojice posto su mladi i perspektivni.U napadu itekako treba zver,nema tu diskusije.Neki Suarez-Iguain,takva klasetina.Gol masina koja ce kidati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blesav je ukoliko se vrati u Juventus.Tadasnja uprava ga je jebala zajedno sa Ferarom,a sadasnja uprava ga je najurila.Ali fora je u tome sto i njega Juventus moze jebati ukoliko ne bude hteo nikome prodati svoju polovinu ugovora.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.mozzartsport.com/vesti/torino-se-vratio-u-seriju-a

 

Коначно и у Италији почињу ствари да се враћају на своје место. Јуве шампион, у врху су опет велике екипе, Торино се вратио, још само фале Верона и Сампдорија и то је то.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Па нису, али треба и неки такав клуб. Мислим, видећемо после утакмице Сампдорија-Пескара ко више заслужује.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Шта се дешава са Пјаћенцом,Венецијом? Знам да су и једни и други били у тешком курцу...

 

Пјаћенца је у C1B лиги, а изгледа да ће и одатле да испадну. А Венеција се ове сезоне изборила за пласман у четврту лигу. Они су баш у проблемима били, мењали име два пута у последњих седам година, а последњи пут су морали јер су доживели банкрот. Чак су тада играли и у првој аматерској лиги. Стварно штета за њих.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...