Grob Bez Dna Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 ja se nesto ne secam da sam ikad rekao da je spanulis los igrac, vec da nije jebeni plej.
Baal Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 ja se nesto ne secam da sam ikad rekao da je spanulis los igrac, vec da nije jebeni plej. Ne kapira on to.
Grob Bez Dna Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 (edited) a mozda mi ne kapiramo... inace, citam da ce zeljko u barsu i da vodi dijamantidisa sa sobom. videcemo kolko ima istine u tome. barsi je neophodan potpuni remont ekipe, matori su, a neki igraci (marselinjo ) su razocarali. mada se on meni nikako ne uklapa u barsin koncept. dd je idealan za tako nesto. Edited May 15, 2012 by Grob Bez Dna
Hail Metal Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 a mozda mi ne kapiramo... vec sam objasnio ali dzabe kad ne kapirate , ali ajde jos jednom uz koncentraciju mozda i shvatite . Uvek sam govorio plej odnosno bek , u savremenoj kosarci mala je razlika , Spanulis neretko organizuje napad , tu je mozda neki pacijet da prenese loptu , ko je organizpvao zadnji napad , ponekad je igrao i klasicnog pleja u reprezentaciji , njegove pozicije jesu 1 i 2 , tako da se komotno moze porediti sa teo-om , pargom , bo mekejlebom , tj ne moze , mnogo je bolji od njih . Tj kome ja pricam nekom trenju grobu ili karniseru , ne znaju sta pricaju jadnici , moderator ne zna ni da se dodeljivala titula najkorisnijeg igraca f4 hahah , moderator , jednostavno kosarkaski neobrazove osobe , e sad se ljutite i srdite dokazi i cinjenice su na mojoj strani , pokazalo se ko je kakav strucnjak , pljuvali ste Spanulisa , a gde su vasi Teodosici , Pargoi , Mekkejlebi i ostali Lumumbu Patrisi ??? Sve ih je zasenio carobnjak . 1 1
Мајор Гашпар Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 Хејл бог тактике и ходајући кошаркашки уџбеник. 1
El Karnisero Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 Хејл смарач,попео се већ свима на курац са Спанулисом. Да,дао је последњи пас што не значи да и даље није штеточина и што поготово не значи да Хејл није сморио све живе са причом о њим. 5 1
kuruz Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 ja se skenjo kad sam ga video u reklami za žutilo, baš me je razočarao
Grob Bez Dna Posted May 16, 2012 Report Posted May 16, 2012 pojavila se informacija da blet preuzima cska. bolje da su pare do tea preusmerili na njega odma...
Hail Metal Posted May 17, 2012 Report Posted May 17, 2012 Хејл смарач,попео се већ свима на курац са Спанулисом. Да,дао је последњи пас што не значи да и даље није штеточина и што поготово не значи да Хејл није сморио све живе са причом о њим. Ko si ti ? Carolija na slikama !!! 1 1
Мајор Гашпар Posted June 29, 2012 Report Posted June 29, 2012 (edited) Sastavi "šešira": 1.Barselona, Olimpijakos, Makabi i Panatinaikos 2.Montepaski, Real Madrid, CSKA i Kaha Laboral 3.Partizan, Alba, Efes i Himki 4.Unikaha, Lijetuvos Ritas, Žalgiris i Fenerabhče Ulker 5.Prokom, Armani, Bamberg i Olimpija 6.Cedevita, Bešiktaš, Šalon i kvalifikant Edited June 29, 2012 by Ефенберг
serblackbeard Posted June 29, 2012 Report Posted June 29, 2012 Некако ми делује да је Евролига слабија него прошле године. Не знам какав тим ће да склепа Бешикташ и ко би могао из квалификација да дође, али Партизан би требало да уђе у 16.
El Karnisero Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 Можда ја нисам упућен ал' стварно не видим чиме је Алба заслужила трећи шешир.
Мајор Гашпар Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 ПАО, Монтепаски, Ритас, Проком, Шалон. Као из пичке.
Angelystor Posted June 30, 2012 Author Report Posted June 30, 2012 Можда ја нисам упућен ал' стварно не видим чиме је Алба заслужила трећи шешир. Vidis da vise ne znaju 'de teraju ovi iz EL. Kada je ta Alba uopste igrala poslednji put EL? I jos su dobili WC sad ako ne gresim... Nego, lepo bi legla grupa Grci, Siena, Litvanci, Prokom, Salon... Tu prvi ima da budemo :] Ali, znajuci kako nas Fortuna vec godinama jebe sa dildom od pola metra, bice: Barselona, CSKA, Ulker, Armani, Cedevita
Hail Metal Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 Gde igra Spanulis taj osvaja . Zar ima neko ko sumnja u moje reci posle ove sezone kad sam postao krunisani kralj evropske kosarke na yumetalu ? 2 1
Grob Bez Dna Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 Vidis da vise ne znaju 'de teraju ovi iz EL. Kada je ta Alba uopste igrala poslednji put EL? I jos su dobili WC sad ako ne gresim... Nego, lepo bi legla grupa Grci, Siena, Litvanci, Prokom, Salon... Tu prvi ima da budemo :] Ali, znajuci kako nas Fortuna vec godinama jebe sa dildom od pola metra, bice: Barselona, CSKA, Ulker, Armani, Cedevita cini mi se da instant sokici ne mogu s nama u grupu, jer dolazimo iz iste lige.
serblackbeard Posted June 30, 2012 Report Posted June 30, 2012 Бивали смо и са Олимпијом и са Цибоном ранијих година. Једино ако нису нешто мењали у правилима.
Angelystor Posted June 30, 2012 Author Report Posted June 30, 2012 GBD@ Pa mi smo trenutno u EL kao najbolji tim iz Srbije, a oni iz Hrvatske, to tvoje ce vaziti od one sezone (ona tamo jel?) kada budemo prolazili kao "predstavnici" ABA lige.
Recommended Posts