Descender Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 Zato što su ovo prva i druga liga bendova, a Metallica je Premier-super-nadliga-multiverzuma. Tj. 45797 rangova iznad ovog. Quote
kuruz Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 zato što svi ovi ne bi bili ni blizu kad bi se sve što su uradili sabralo i pomnožilo sa petsto miliona vrlo prosto Quote
Јарослав Posted May 19, 2016 Author Report Posted May 19, 2016 glasao za Overkill i Voivod, mrzelo me da sto godina razmišljam koga da ubacim i kad smo kod toga, za koliko se uopšte glasa? Quote
HUMAN Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 Nekome je to i Slejer npr... totalno ne demokratski Ovo se odnosilo na Descenderov ultra-mega-premijersko-multiuniverzumski riplej 1 1 Quote
Sinjor_Fogi Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 Slayer, Megadeth i Voivod. Samo iznad cenzusa! Quote
perzekjušn menijak Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 Vektor sad već imaju tri albuma iza sebe i redom dobijaju vrhunske kritike. Iako su relativno novi (bar diskografski), neki opšti konsenzus je da su su se uveliko etablirali kao značajan bend. A za Panteru sam pitao kako je ljudi pericpiraju, treba li da ide na listu. Ok. Mislio sam da samo old school thrash bendovi dolaze u obzir pa mi nije bilo logično ni za jedne ni za druge. Quote
vudun Posted May 21, 2016 Report Posted May 21, 2016 Fir of d da, fir of d DA Aj hev a foubia det samuan olvuejz deeaaa! 1 1 Quote
HUMAN Posted May 24, 2016 Report Posted May 24, 2016 Kriminalno malo ljudi glasalo, ajde de ste trešerke...hahahah http://youtu.be/27cYZFEwYWQ Quote
Talvi Posted May 26, 2016 Report Posted May 26, 2016 glasao za Overkill i Voivod, mrzelo me da sto godina razmišljam koga da ubacim očekivao sam Dark Angel od tebe Quote
lemmy sixx Posted May 26, 2016 Report Posted May 26, 2016 Koja budala anonimna je odgovorna sto nema Metalike na listi? Koja budala je stavila ove anonimuse Vektor na listu? Ovaj forum je zaista zreo za gasenje, Naravno, najbolji thrash bend je Slayer, i ne samo thrash nego najbolji metal bend, a od ove godine je i najbolji bend na svetu generalno. 2 Quote
kuruz Posted May 26, 2016 Report Posted May 26, 2016 ama Metalike nema zato što je najmonstruozniji bend, o tome nema glasanja, to je nepobitna činjenica 2 Quote
Јарослав Posted May 26, 2016 Author Report Posted May 26, 2016 očekivao sam Dark Angel od tebe bar još tri sa liste mogu ispred DA da stavim Quote
lemmy sixx Posted May 26, 2016 Report Posted May 26, 2016 (edited) ama Metalike nema zato što je najmonstruozniji bend, o tome nema glasanja, to je nepobitna činjenica Edited May 26, 2016 by lemmy sixx Quote
HUMAN Posted May 27, 2016 Report Posted May 27, 2016 Fino se drži Dark A, ja sam na eci-peci-pec odlučio za Heathen umesto njih, i drago mi je samo tri glasića... Zanimljivo da Megadeth i Testament imaju isti broj glasova(za sad), odprilike je i kod mene takvo stanje kod ova dva benda, jednostavno ne bi znao koji mi je bolji-draži bend, Slayer naravno najbolji! Quote
Јарослав Posted May 27, 2016 Author Report Posted May 27, 2016 Testament >>>>>>>>>>>>>>>>>>> Megadeth Quote
HUMAN Posted May 27, 2016 Report Posted May 27, 2016 Ne znam, ne mogu biti tako isključiv, oba benda imaju prokleto dobre, ali takodje i neke osrednje albume, s tim što megadeth ima i baš neke shity albume Quote
vudun Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Kako je to Angelystor glasao za Vektor, a Kai Hansen za Dark Angel... Da anđeo ima kurac bio bi arhanđel. Quote
HUMAN Posted July 19, 2017 Report Posted July 19, 2017 THRASH KVIZ! Ajmo trešeri, proverite vaše znanje http://teamrock.com/trivia/2016-09-06/the-thrash-quiz Quote
Texas King Posted October 29, 2018 Report Posted October 29, 2018 Da li sam ja jedini ovde koji misli da je thrash metal prilično GENERIČAN kao podžanr metala? 1 2 Quote
HUMAN Posted April 3, 2019 Report Posted April 3, 2019 Da malo pokrenem diskusiju na ovom (poprilično zamrlom) podforumu.. Ove godine neki od najboljih treš metal albuma u istoriji slave tridesetogodišnjicu, pa bi bilo lepo podsetiti se jedne od najuspešnijih godina za ovaj (po mnogima) najbitniji metal podpravac. Daklem, moj top ten za veličanstvenu 1989-u (i da, bilo je pakleno teško sastaviti je, pošto je u konkurenciji bila gomila sjajnih albuma, uprkos tome što veličanstvena četvorka te godine nije izdala ništa novo..) 1. Sepultura - Beneath the Remains 2. Kreator - Extreme Aggression 3. Sodom - Agent Orange 4. Coroner - No More Color 5. Exodus - Fabulous Disaster 6. Testament - Practice What You Preach 7. Laaz Rockit - Annihilation Principle 8. Dark Angel - Leave Scars 9. Xentrix - Shattered Existence 10. Sabbat - Dreamweaver Honorable mentions : Nuclear Assault - Handle with Care Annihilator - Alice in Hell (htedo da napišem in Chains) Paradox - Heresy Evildead - Annihilation of Civilization Onslaught - In Search of Sanity 1 1 Quote
Recommended Posts