VoivodBG Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 IGRA STAKLENIH PERLI ZORAN LAKIĆ/keys, vox PREDRAG “WOLFF” VUKOVIC/perc DRASKO “DRAK” NIKODIJEVIC/bass, vox, keys SINISTER BORG/drums IVAN STANKOVIĆ/guit Ulaz 400 din. Lokacija: Podmornica, Čavketov Pasaž BB, Beograd
Lou Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Voivod greškom pritisnuo dugme viška, ispravio sam. Šta odmah skačeš, nisam ni temu valjano odobrio?
Kendall Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Pa ja ću doživeti finansijski slom od ovoliko dobrih svirki. Šalim se naravno, ulaz je džabana, na ovo dolazim sigurno. Baš sam pričao sa drugom kako bi bilo strava da odrade još jednu svirku ali ovog puta u nekom većem i normalnijem prostoru. Onomad u Žici je stvarno bilo pakleno koliko je bilo zagušljivo. I eto, želja mi se ispunila. Inače, kakva je i gde se nalazi Podmornica? Ne sećam se da sam bio tamo. Samo yellow submarine i magic mushroom.
Lou Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Čavketov pasaž je onaj prolaz kod Doma sindikata. Za pohvalu je cena, prošli put je u "Žici" bilo 800 kinti, ako se ne varam.
Stolet Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Vredi više od 400 dinara, to sigurno Sviraju i u Novom Sadu u Fokstrotu u Futoškoj, u komšiluku, ide se
Lou Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Video sam na last.fm eventu koji si napravio, pa prosledio.
VoivodBG Posted March 16, 2012 Author Report Posted March 16, 2012 samo da najavim da ce nastupiti u foxtrotu u ns-u, zagrebu i krajem meseca u gun club-u. e da sada pgp rts napravi novo reizdanje prva dva albuma, uzeli bi neku kintu.
Recommended Posts