Jump to content

Recommended Posts

Posted

Legendarni Danci! Je li neko slušao nešto od njih? Izuzev vokala zadnji album "B.A.C.K." je sjajan. Gitare režu, rifovi na sve strane, a samo ih je trojica ostalo u bendu.

Posted

Tja, valjda se necu ispaliti...Po meni ta grupa malo vishe kuka, vokalista im je yuki, ali inache im je svirka jako dobra...Koje su sve albume oni imali posto sam mogla da preslusham samo Terror "nesto"...(stvarno sam losha za albumima i pesmama)...Hihihhi

Posted

Ne boj se. Sa njihovom diskografijom nisam ni sam načisto. Sad su skoro reiydavali nešto. Sad će da nađemo, pa će da stavimo komplet.

Posted

Ide ovako:

"Fear Of Tomorrow" 1985

"Terror Squad" 1987

"By Inheritance" 1990

"Dedly Relics" demoi 1998

"B.A.C.K." 1999

"Jester" 7" singl 1999

Posted

E, jebi ga sad. Jedan tip iz Zrenjanina je donosio ono reuzdanje njihovih demo snimaka, ali ga nisam uzeo. Videću sad na berzi. Od ovog ostalog, nemam pojma Znam tipa koji ima "B.A.C.K." od koga sam i ja presnimio i ima jednu ploču. To je sve.

Posted

Nisi čuo za Artillery? Obavezno nađi. Predlažem da probaš prvo da nabaviš ovaj za dnji "B.A.C.K.", a onda i sve ostalo.

• 1 year later...
Posted

Ja ću bogami u narednem periodu, ako budem imao para to jest, da se potrudim da ponabavljam njihove stare albume, bar većinu.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted
icon_da.gificon_rockdevil.gif

Eh,kad bih mogao kako doci do tog originalnog diska icon_mad.gif

Tesko.

Ja sam recimo odstampao full - cover za album "Terror Squad" (esencija thrash-a), i narez'o na audio.

Original njihov - ovde se ne moze naci no.gif

Posted

Slusao sam "Terror Squad" i ono je sine dojjjajno maximalno! Old shcool fucking thrash! E trebalo mi je nesto ovako....najjace pesme : Album title, At War With Science, Therapy, Challenge...

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

• 6 months later...
Posted

Zadnja 3 dana, ne vadim Artillery iz playliste icon_smile.gif

'Fear Of Tomorrow', nakon ovoga Terror Squad mi je odlichan logucna nastavak. Oba albuma su stvarno fantastichna, tu mi je artillery neki rawer speed/thrash, ali dosta tehnichki potkovan sa odlichnim solazama...

"By Inheritance"..nemam..znachi..stvarno neamm rechi!!! ako su proshla dva remek dela thrash zvuka, onda je ovo Bogorodica!!!! Listen to those fucking riffs!!!!!

BACK cu da iskomentarishem sutra..inache cu umreti od napada adrenalina..

Programed To Annihialte - CYYYYBEEERMIIND!

Posted

Па, можда није као претходни албуми, али је "Н.А.Т.Р.А.Г." (српски од "B.A.C.K.") одличан. Штета што након тога нису урадили ништа. Могли су се 'ладно убацити између Уништења (Destruction) и Створитеља (Kreator).

• Upvote 1
Posted

Mada Artiljerci sviraju mlogo blažu varijantu thrash-a nego li Distrakšn i Kreator... sjajni danci, nemam reči - jedino mi se ne sviđa onaj debilni cover špricanog pacova na Terror Squad, amaterizam ....