RNA Posted November 9, 2004 Author Report Posted November 9, 2004 Нисам баш сигуран да си у праву што се тиче свирања блаже варијанте треша. То није био случај, бар не на задњем албуму. Ма, преслушајте га, одличан је. Quote
dr.lecter Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 Artiljerija jede sa B.A.C.K. i Destruction i Kreator Upravo sam nabavio orginal cd jer sramota je ovo imati na rezancu Quote
RNA Posted November 11, 2004 Author Report Posted November 11, 2004 Стварно срамота, па га ја баш због тога немам ни тако. Имам га на касети! Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 14, 2004 Report Posted November 14, 2004 Cybermind zakon NE znam shto vam se ne svidja vokal... Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 Inache."By Inheritance" original koshta 35 euroa Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 15, 2004 Report Posted November 15, 2004 http://www.antenna.nu/artillery/interview1.php !!!!!!!!! Quote
dr.lecter Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 E hvala za link,neko bi ovde kopirao chitav interviju na engleskom... Radujem se da Artiljerci ne gube volju za muzikom Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 A ja sam se veoma obradovao vescu da je moguc novi album Quote
RNA Posted November 23, 2004 Author Report Posted November 23, 2004 E hvala za link,neko bi ovde kopirao chitav interviju na engleskom... ...и зарадио би себи једно лепо 'упозорење'. Quote
Angelystor Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Na prvom mestu za najbolji evropski thrash su mi Kreator, Destruction i Sodom. Na drugom..ARTILLERY Quote
Jellybelly Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 jedan od omiljenih evropskih thrash metal bendova Quote
John_Greely Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Slusa sam ova dva albuma By Inheritance i Terror Squad. U kakav bend razbijaju masine totalne.Stvarno zalosno koliko se malo slusaju ja mislim u Crnu Goru za ovaj bend culo je 5 ljudi Moze li mi ko sta reci o ostalim albumima na zalost nisam ih slusao ali nadam se da cu ubrzo i njih imat Artiljerija razbija Quote
Angelystor Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Oh yeah Pa u principu ta dva su meni najjacha! TS ima najbolje riffove a BI tehnichki najbolji a sledece obavezno dobavi "B.A.C.K.". Meshavina ova dva od gore Quote
John_Greely Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Za B.A.C.K. sam siguran da cu ga nabavit a ove ostale cu da se namucim dobro ali jebiga vrijedi se pomucit za ovakav bend Imaj sve da [pogazim samo da dodjem do njih Quote
dr.lecter Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 Slusa sam ova dva albuma By Inheritance i Terror Squad. U kakav bend razbijaju masine totalne.Stvarno zalosno koliko se malo slusaju ja mislim u Crnu Goru za ovaj bend culo je 5 ljudi Ali zato Boska Vujacica svi Quote
Metnegomilj Posted August 16, 2005 Report Posted August 16, 2005 Ma Artillery je vrh bend!Zaboravljate 1. album Fear of tommorow koji ima poprilicnu dozu originalnost i neizivljene solaze.Vrh je ipak By inheritance,muzika odmerena do bola. Quote
WoI Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 E nazalost tek sam sada nabavio nesto od ovih momaka. Znaci bend je jebeno mnogo dobar Evo vec ne znam po koji put preslusavam Terror Squaaaaaaaaaad Quote
Angelystor Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 E i ja sam pocheo sa Terror Squadom... heheh... Quote
WoI Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 i ostali albumi su super ali terror squad Quote
Dr.0ljAt0r Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Slusao sam "Terror Squad" i ono je sine dojjjajno maximalno! Old shcool fucking thrash! E trebalo mi je nesto ovako....najjace pesme : Album title, At War With Science, Therapy, Challenge... LET THERE BE SIN ! ! ! neko rece blazi thrash?.. 'cistija' je produkcija od njemaca, moze bit zato, no na zestini ne zaostaju sekunde.. Quote
dr.lecter Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Bolji su od svih mutavih zajedno, to je bar jasno Quote
Recommended Posts