Сале Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Nemoguce da niko nije pokrenuo temu za ovaj super svedski bend? Da budem iskren cuo sam samo 1 album SLAUGHTERSUN i odlepio kolko je dobar. Ne znam dal sam slusao neki bolji album svedjana od tog. Verujem da su i drugi slusali ovo pa jel ima neko neke blize informacije o ovom bendu. Ja nemam pojma ni kolko su albuma izdali do sad. Kolko ja znam raspali su se davno a clanovi su po raznim drugim bendovima. Ko nije slusao ovaj bend a voli black metal OBAVEZNO DA PRESLUSA!!!! BLACK METAL AT ITS BEST!!!!!! Quote
Grobodan Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Kultni bend nema šta. I prvi album i EP su sjuper ali Slaughtersun je možda ipak najbolji, epika bato, nezaobilazno štivo kad se priča o švedskoj sceni devedesetih godina. Henke Forss je inače pevao na Subterranean EPju In flamesa. I da, navodno su aktivni, pronose se po undergroundu glasine a i najavljen je album pre nekoliko godina ali od toga kurca nema zasad. Quote
Јарослав Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Култчина само таква. Сад ћу да вам контрирам и да кажем да ми је први албум бољи од Slaughtersun. Иначе, мени су додатно готивни јер су двојица из бенда свирали у Cranium-u. Quote
Сале Posted March 18, 2012 Author Report Posted March 18, 2012 Ma kontriraj kolko oces al koljacko sunce je zakon hehe. Bar za mene:da: Quote
Јарослав Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Далеко од тога да је лош албум. Сабија свакако, али ми се први више свиђа. Quote
Recommended Posts