Jump to content

Recommended Posts

Posted

Barb je pickica realno na vishim nivoima ja ne znam da li ima tezek heroja za hell..cool je snaga i sve to ali na peglu sta ako te neko gadja projektilom..kraj..

Posted

Prva i jedina zamerka za D3 je: yebo ih wow. Copy paste system...

Svejedno, probace se. Igrao sam i keca, hellfire, dvojku, lod, bnet, tako da se samo nadam da me nece razocharatii kao wc3...

Posted
Prva i jedina zamerka za D3 je: yebo ih wow. Copy paste system...

Svejedno, probace se. Igrao sam i keca, hellfire, dvojku, lod, bnet, tako da se samo nadam da me nece razocharatii kao wc3...

O cemu ti pricas???Kakav WoW i D3 ??? I kako je WC3 mogao da te razocara???

Posted

ovo ce biti vr igra jedva chekam da se pojavi pa da opikam sa ortacjima u igraonici kao sto smo radili za prva dva dela .

inache veliki redzuveneshni se prave od malih koliko se secam 3 mala prave srednji a tri srednja veliki

• 3 months later...
Posted

diablo 2 je takav promasaj da bi mi trebalo dva sata da ispishem sve sto ne volim u toj igri. pre svega je promasena atmosfera i sustina diabla. ko je ovde pravi gejmer, zna o cemu ja pricam. kad izobrces keca milijardu puta, a onda ti serviraju onu nesrecu od igre...

svejedno, pregleo sam sve trejlere, iscitao sve vsti i odgledao sve snimke sa BlizzCona, i realno vec vidim koliko ce diablo 3 da bude superioran..jedva cekam igru, uzimam original provereno.

Posted
diablo 2 je takav promasaj da bi mi trebalo dva sata da ispishem sve sto ne volim u toj igri. pre svega je promasena atmosfera i sustina diabla. ko je ovde pravi gejmer, zna o cemu ja pricam. kad izobrces keca milijardu puta, a onda ti serviraju onu nesrecu od igre...

Skroz se slažem.

Nikada me nije impresionirao, pogotovo u onim prvim verzijama, gde imaš kad oćeš da izađeš iz igrice samo "save and exit" opciju (???). Igrao sam malo Diablo 2 i načisto se smorio. Kec je zaista neprevaziđen.

Preporučujem Gothic 2 frp... jedan od najboljih frpova kojeg sam igrao u životu.

Posted
Tako sam i mislio. Ali, nemam dovoljno dobar net za online igranje, tako da ne znam da li mi se isplati. :cry:

single player ce biti dovoljno dobar da prodas sve ukucane, kupis masinu po koniguraciji igre, uplatis kablovski, zabranis devojci da te zove 6 meseci, i jos joj kresnes samar, plus zalozis auto da bi kupio najnoviji projektor sa platnom. jer, diablo je zivot ;)

Posted
single player ce biti dovoljno dobar da prodas sve ukucane, kupis masinu po koniguraciji igre, uplatis kablovski, zabranis devojci da te zove 6 meseci, i jos joj kresnes samar, plus zalozis auto da bi kupio najnoviji projektor sa platnom. jer, diablo je zivot ;)

Surova realnost. :) :) :)

Posted

Iskreno se nadam da ce Diablo tri da bude sranje nevidjeno i da ce svi tr00 postovaoci da ga izbegavaju u sirokom luku, inace ode moja veza u kurac.

Posted (edited)

Iskreno se nadam da ce Diablo tri da bude sranje nevidjeno i da ce svi tr00 postovaoci da ga izbegavaju u sirokom luku, inace ode moja veza u kurac.

Budi srecna ako prodjes bez samara. :)

Edited by black donkey
Posted

diablo je dosta kul a i monotona postaje posle odredjenog vremena pogotovu u odnosu na gothic 3 , jednostvano disha vishe ne rula osim ako sa ortacima cepam u uigraonici

Posted (edited)

nisam skontao, hoce li biti MMORPG?

Ako hoce, onda nema shanse da cu ga igrati :mrgreen: ...to je gori porok od drogiranja....

jedva sam se keca i dvojke reshio - samo mi josh to zlo treba :)

Edited by Ranis
  • 2 weeks later...
Posted
ako se to dogodi, ocekuj koplje u grudi. napisacu ti lepu posvetu.

:lol:

@Smorock: nemas druge nego da im se pridruzis :D ili da nadjes zadovoljstvo u gledanju njih kako prelaze igru :D

• 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...