Ozziris Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Cudi me za blizzard..mada i wow kad se pojavio igra je bila enormno puna bagova ali se kroz mesec i po dana sve stabilizovalo. Takav pekmez stav je upropastio i warhammer online, i nastavio se kroz druge igre i diabla..a svi su zaboravili wow i 2004 godinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Шта фали ДетСпенку? Fali joj dosta toga. Baš je sad igram. Vrlo dosadna igra. Kvestovi su jednolični, nema nikakve drame, igra je prelaka i na težim nivoima, sve se svodi na rokanje levim tasterom bez ikakve strategije.. i komotno se prelazi... al' to vrlo brzo dosadi. A stvar koja me pogotovo nervira su gomila beskorisnih itema koje ti pune invertar i kojeg moraš da prazniš svaki čas (čas i sa džukelom postaje predosadno). "The more is the less". Šta je artifakt? To je valjda nešto unikatno, nešto što ne možeš da nađeš na svakom koraku, nešto što kad nađeš, obraduješ se. Ovolikom količinom specijalnih itema po metru kvadratnom totalno kvari utisak. Grafika je predobra, ali nije ni čudo, pošto su je radili ljudi iz Blizzard North. ---------------------- Ajooooj.. zajeb. Mislio sam da Jare misli na Torchlight.... DetSpenk rules! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 (edited) Edited May 30, 2012 by Egzistencijalni Bol 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 @Елф: :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow86 Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 (edited) Ja predjoh igru odavno, sada sam na inferno modu II Act, poprilicno zeznuto. Krivo mi je sto nema druid klase, nadam se da ce je ubaciti u expansion pack. Igra je jedna od najlepse uradjenih ikada, milina igrati. Edited June 5, 2012 by Grimmjow86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Zbogom Diablo 3 http://www.youtube.com/watch?v=ABcBFGK5B4w&feature=related 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Au, koji pwn, jebote. Ovo pokazuje kolike su samo lenčuge u Blizzardu. Da nemaju fanbase, bili bi nula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Jebote koliko je ovo dobro!!! sto neko napisa u komentima na YT, samo malo da ubrzaju kripove i lika kog vodite i diablo 3 je istorija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 NCSoft... Poznat po Guild Wars francizi, lineage, i evo sada, ovom potomku Lineage francize. Razjebace Blizzard za circa 10 godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Ау, јебем ти! Када излази ово чудо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Sledeće godine. Beta testing je krajem ove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Ajd jos malo, prilicno sam odusevljen ovim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Mogu da se kladim, da kada bi Blizzard probao neku novu stvar da napravi, a da nije bazirana na staroj slavi, da bi to bio mega fail, finansijski krah. Ovako samo exploatisu maximalno sve. Predvidjam World of Starcraft kao sledeca masovna exploatacija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Добро изгледа ово. Једино ми се не дојми што је ММО. Хоће ли бити бесплатно или неће, зна ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Cisto sumnjam da ce ova perverzija biti besplatna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Mmo je verovatno zato sto je i diablo 3..zbog onog coop-a..samo sto se ovde ne vide ama bas nikakvi mmo tragovi al ajde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Kako se ne vide? Jesi li gledao do kraja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Nisam gledao ovo sto je Captain okacio vec nesto drugo..tamo nije bilo ikakvog coop-a, samo review po klasama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Naravno da je MMO, ljudi se srecu u gradovima, idu zajedno na misije, prave party. To je MMO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow86 Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Izgleda fantasticno, svaka cast, nadam se da ce brica biti ok, jer gameplay deluje super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Izglkeda da krekovali, odnosno Razor napravio emulator servera. http://skidrowcrack.com/diablo-iii-collectors-edition-full-crack-wait/ Ali izgleda da je još uvek jako bagovit... je l' probao neko? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Krekovan je pre nedelju dana otprilike, radi, moze se igra, al' ne rade kvestovi, pa nema poentu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 i?vrijedi da se skine ili ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Pa ocigledno ne...posto nema kvestova mozes samo da ubijas kripove do besvesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Taj krek kapiram nikada nece raditi savrseno, a za neko iole solidno iskustvo treba se strpeti jos par meseci. A ovaj Lineage deluje prebolesno, malo me smara sto mozda ima previse neprijatelja (deluje kao oni ludacki modovi za D2 sa milionima creepova okolo).. ono, meni je vise kul kada ima manje ali potencijalno zajebanijih protivnika, no sta god. Ceo sistem sa bacanjem magija/poteza je toliko prost i genijalan da ne mogu da verujem da ga niko do sada nije koristio (sem Arx Fatalis, jos jedna potpuno neposteno ignorisana genijalna igra). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts