HeLLsarma Posted July 28, 2012 Report Posted July 28, 2012 Izasao je krekovan Server Client od tima Mooege. Ko ima Zamundu moze da skine tamo pa da proba. http://www.zamunda.net/details.php?id=314099&hit=1
Ozziris Posted July 28, 2012 Report Posted July 28, 2012 Jel ima nekih poboljsanja ili je i dalje u pitanju samo "prostor" bez kvestova i kljucnih stvari?
Маузер Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Nabavih i ja ovo cudo. Za sada sam na nightmareu sa demon hunterom lvl 40.
Indorile Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Ubacili su poboljsanja tokom cele igre vezana za heroje, a za endgame poboljsanja su i za heroje i za iteme i za mobove.
Ozziris Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Pa jel izasla neka valjana verzija? Ako jeste dajte neki torent molicu
Demon Seed Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Pa jel izasla neka valjana verzija? Ako jeste dajte neki torent molicu
Black desire Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Ako bi neko da me doda Svartlust#1551
MissionVao Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Igram Path of Exile od juce i mnooogo mi se vise svidja od D3 Pa ko hoce nek proba.
Генеральный Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 мени је некако пластичан а и гејмплеј у Патх оф Егзајл је некако стерилан, можда грешим, тек сам поч'о
рогозуб Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 jbg path of exile sa milijardu skilova u skill tree-u, i josh ima dodatnih skilova van istog. koji moj..
MissionVao Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Pa nisu to bas skilovi, vise su neki bonusi. Mislim jel bi ti '+10% spell damage' nazvao skillom?
рогозуб Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 svejedno ti treba pola sata da pregledash shta sve imash ponudjeno i onda josh da isplanirash kako da dodjesh preko grana do nekog bonusa koji ocjesh..
Indorile Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Nema tu pametovanja punis helte i defence ko blesav, pa onda ides na dmg, ostalo ne sljaka na cruel+.
Kyrre Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 ja sam jos davno taj path of exile igrao, dok je bila beta, ali me brzo zasitila, mozda je sad ipak bolje ako su doradili igru.
Demon Seed Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5967777427 Smece
shanti Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 Sve u svemu, D3 je sranje... A toliko su cekali ljudi.... Slicno razocaranje kao i Residelt Evil (bilo koji posle RE3)...
DBrave Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 Igri samo fali neki end-game sadrzaj, inace je odlicna. Pored jurenja paragon 100 lvl i nema nesto puno da ponudi igracima koji redovno igraju. Uberi su pravac u kome treba da idu, nadam se da ce dodati vise takvih stvari. Neki veci content patch ipak mora da saceka expanziju. Da ubace rune i ostale stvari iz D2. Ko igra moze da me doda : DBraveZ#1254 ovo su mi barb i wiz : http://eu.battle.net/d3/en/profile/DBraveZ-1254/hero/22069509 http://eu.battle.net/d3/en/profile/DBraveZ-1254/hero/6309481 Ima solidan broj nasih igraca, uvek se skupi ekipa za farm ili za ubere na mp10
Dark_Elf Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 Ja nikada nisam mogao da prihvatim kod Diabla 2 to što se protivnici pojavljuju iznova i iznova, čak i kraljica, poput one Blood Raven. Prosto, naviko sam kod takvih igrica, da kad očistim neku površinu, očekujem da bude pustoš i to je to. Skroz mi je kvarilo feeling, osećaj da sam nešto uradio. Na stranu i debilni save (and exit game), to bih i preboleo, ali ovo nisam. Uzgred, jesu li uspeli da krekuju Diablo 3, ili mrka kapa? 1
DBrave Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 jesam, ali mnogo manje nego d3, u to vreme mi je Starcraft bila glavna zanimacija. nece nikad ni biti pravog kreka jer je sistem kao u wow-u. Moras ceo server da emuliras a to je sranje.
shanti Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 Ja sam pola zivota proveo uz D2, tako da mi je D3 totalna glupost. Izgleda da je sve samo stvar perspektive. Npr. uvek sam voleo to sto se bosovi respawnuju, Imao sam svoja omiljena loot mesta u D2, obicno bilzu waypointa. U Travincalu sam bog-zna koliko zlata zaradio... Mora to bolje.
DBrave Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 ima dosta razlika izmedju D2 i D3, najveca je skill sistem, a onda i AH. Ali sustinski, dve action-rpg igre bazirane na satima i satima repeticije. D3 se jako jako promenio od kada je izasao pa u narednih godinu dana. Prvih par meseci je bio vise nalik wow-u, klasican gear check. Onda su ga ucinili pristupacnijim i povecali drop. Dodali paragon sistem i uber bosove, kao i nove iteme (mada na itemima mora jos da se radi da bi po kvalitetu parirali onima iz d2, to je vec najavljeno za 1.09 patch). Kasnije su fino popravili crafting pa se smanjio uticaj AH, a sad u 1.08 doradjuju monster density po aktovima, kao i bonuse za igranje u party-ju. U svakom slucaju, ima mnogo prostora za popravljanje i dodavanje , ali i u ovom stanju, igra je super zabavna, pogotovo ako imate ekipicu sa kojom igrate. Alternative su POE i Torchlight2, a uskoro dolazi i Marvel Heroes, mada je meni D3 bolji od navedenih.
Recommended Posts