Aurora Calerva Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Nisam znala..... heh, covek uci dok je ziv Quote
Swarthyard Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Grim i nekkro situacija sa dvd materijalom. Prvo se sjebe hard disk na koji su prebaceni snimci, koji su uz to i izrenderovani i mpegovani iz avi-ja, sto je trajalo otprilike vjecnost. Potom se ponovo pristupilo ovome sizifovskom poslu, da bi kompjuter (ovaj put sa ispravnim hard diskom) bio ukraden. Kmeee!!! Srecom originalni snimci (kasete) su jos uvijek u nasem posjedu, te ce valjda treca sreca biti ta. Mrznja i prezir... Cemu tuga cemu bol kad postoji Mayhem i alkohol Quote
Aurora Calerva Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 (edited) @Apeiron Nedostajes mi (btw, ovo vam je kombinacija smajlija za goth love ) @[adept] Ako budem dolazila veceras, da ti donesem kolace? EDIT: Ja se izvinjavam, kapiram da sam pocela mnogo da smaram od kada sma postala domacica.... Edited February 10, 2006 by Aurora Calerva Quote
Zen Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 (edited) Sta se desava? Da ja spremam onaj materijal za dvd ili sta? Malo pitanje.. Ima i negde na netu da se skine spot, posto zelim da ga pokazem nekim prijateljima preko okeana ...ako bog da zdravlja i junacke srece da se uradi nesto i za The Stone do proleca.. Edited February 21, 2006 by Smorock Quote
Invictus Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Materijal ceka na novi kompjuter, koji je vec trebao da stigne. Jebi ga ne moze se miksati bas na bilo cemu. Quote
MudriPanj Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 o brate, pa od toliko dobrih kompjutera u gradu banjaluci, vi morate da cekate da vam stigne novi kompjuter zar se nije nasao neki fan da posudi svoju sminka kantu ili nesto slicno? Quote
Aurora Calerva Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 ...ako bog da zdravlja i junacke srece da se uradi nesto i za The Stone do proleca.. Prijavjujem se ako ti treba pomoc oko upropascavanja... ovaj stvaranja istog Quote
Invictus Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 o brate, pa od toliko dobrih kompjutera u gradu banjaluci, vi morate da cekate da vam stigne novi kompjuter zar se nije nasao neki fan da posudi svoju sminka kantu ili nesto slicno? Moglo se naci, ali to bi samo komplikovalo situaciju, a novi komp je ionako narucen i treba da stigne danas ili sutra. Quote
Џрк Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 (edited) cvonjke za taj komp ste zaradili od svirki ili ? Edited February 22, 2006 by Heavy jerk Quote
Apeiron Posted February 22, 2006 Author Report Posted February 22, 2006 Ma ne kupujemo mi komp, nego TV stanica koja to radi! Mi uglavnom pijemo pare od svirki... ponekad ih i pojedemo (naravno, ne novcanice, vec zamenimo za nesto sa raznja, rostilja i sl). Quote
quiet Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Ma ne kupujemo mi komp, nego TV stanica koja to radi! Macintosh? Onda tje biti razbijachki DVD... Quote
Aurora Calerva Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Mi uglavnom pijemo pare od svirki... ponekad ih i pojedemo (naravno, ne novcanice, vec zamenimo za nesto sa raznja, rostilja i sl). A sto lazes ljude? Quote
Apeiron Posted February 23, 2006 Author Report Posted February 23, 2006 A sto lazes ljude? ? A sta ti mislis, na sta trosimo pare? Hrana, pice, zene... ... ... ? Sta jos? Gay majice? Quote
Aurora Calerva Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 Tacnije, to se odnosilo na ponekad ih i pojedemo (naravno, ne novcanice, vec zamenimo za nesto sa raznja, rostilja i sl Quote
StarbreakeR Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 cvonjke za taj komp ste zaradili od svirki ili ? Ma od prostitucije Bilo bi fino videti taj DVD uistinu...cuo sam skoro nekada Live album... Quote
MudriPanj Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 kad cje svirka? kad cje album? Quote
Apeiron Posted February 27, 2006 Author Report Posted February 27, 2006 Gadnih li pitanja Salim se, nego nema mnogo toga sad da ti odgovorim. Svirka - bilo kad, bilo gde, kad nas neko pozove i dogovorimo se oko uslova. A album... to niko ne zna, ponajmanje mi Bice jednom sigurno, i bice bolji od prvog. Ili ga nece biti. Poz! Quote
Aurora Calerva Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Ma to su nebitne stvari u poredjenju sa tim da cu ja da vidim Lakija Quote
MudriPanj Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Gadnih li pitanja pa ono cisto red je da se postavi jedno takvo pitanje barem svakih 50 stranica Quote
Invictus Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Aha, jeste malo komercijalno. Quote
Vladan Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Bila je ovo nekad dobra tema! Starci przi li se stogod!? Quote
Invictus Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Kako ko. Neko diskove, neko pomfrit, neko ribu... Quote
MudriPanj Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 przi przi kod zamole sis sa kajmakom i kod ace desetke pljeskavica u 5+ palacinke i u maxu fajitasi i buritosi a onda se na sladoled u 9s nigdje bolji has nego u banjoj luci gradu Quote
StarbreakeR Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Interfector Rules! Cisto da izadjemo iz Offtopica Quote
Recommended Posts