RNA Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Ајте да нађете новог гистаристу, па да правим о турнеју INTERFECTOR PARASTOS SPACE EATER Quote
azal Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 koliko ja znam, Oliver fura neki zarasli heavy u maniru Accepta i Running Wilda. black wind, fire and sex appeal. no compromise. Quote
Branislav Stankovic Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 (edited) Oliver treuntno radi sa svojim bendom Parastos...koliko ja znam...U pitanju je heavy metal u duhu Accepta, Judas Priesta i Running Wild-a...Ishchekujemo da chujemo kako cje to sve zvuchati! Edited March 28, 2006 by [adept] Quote
azal Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 inace, morate naci gitaristu koji zna da neparno slemuje preko parnog ritma kao Olli. good luck with that. Quote
Branislav Stankovic Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Chisto da se setimo iskrenosti...Poslednji zajednichki izlazak u grad, klub Pop, Banja Luka... Quote
Apeiron Posted March 28, 2006 Author Report Posted March 28, 2006 OK, pre svega hvala svima na lepim recima / recima podrske. Mnogo je ljubavi na ovoj temi u ove crne dane Svima respect Na kraju - ko zna. Mozda iz ovoga izadje nesto veoma dobro za nas. Oliver mozda napravi i uvezba odlican bend, mi nadjemo odlicnog gitaristu, i time se statistika BL metal bendova u mnogome popravi Ne moze nista preko noci, naravno, ali bice to valjda dobro na kraju. Poz! Quote
Tzak Tzak Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Slava starcu !!! Nedjo i ne pomisljaj na Tvrdog Hanka. Quote
Miu?! Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Nek je sa srecom i vama i tebi, Olivere, s tim hevicem Quote
ajsha69 Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 "INVICTUS" by William Ernest Henly Out of the night that covers me, Black as the Pit from pole to pole, I thank whatever gods may be For my conquerable soul. In the fell clutch of circumstance I have not winched nor cried aloud Under the blungeonings of chance My head is bloody, but unbowed. Beyond the place of wrath and tears Looms but the horror of the shade And yet the menace of the years Finds, and shall find, me unafraid. It matters not how straight the gate, How charged with punishment the scroll, I am the master of my fate; I am the captain of my soul. ------------------ jbg.... kod mene mix osecanja... the situation is a bitch. ajd, mudro i hrabro. Quote
Angele Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 jeste to sa Oliverom malo neobichno, al', iskreno, ima veoma ozbiljnih stvari zbog kojih ljudi napushtaju bendove i sviranje uopshte, tako da.... super je shto to ovde nije sluchaj... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Interfector je pre svega bend koji su osnovali veoma dobri prijatelji, i sav dosadašnji uspeh upravo može da se objasni tom činjenicom. Oliver jednostavno više nije osećao entuzijazam koji je potreban za sva dalja iskušenja koja su pred bendom (pre svega rad na novom albumu, snimanje istog, koncertne i dr. aktivnosti...) Jbga sta reci.Srecno u potrazi za novim gitaristom i drago mi je sto se konacno stvari resavaju na ok nacin. Quote
Vladan Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Udarac sa Parastosom ocekujemo, tu ce Oli pokazati sta sve zna i umeje! PODRSKA NAJSTARIJEM! Bendu naravno sve naJ u narednom periodu.... P.S. Samo da vam se Ignjastrasni ne javi na oglas! Quote
Aurora Calerva Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Ja mislim da bi sada trebalo dovesti neku cicu da im prži na gitari Quote
Slave To Moonlight Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Ali metalka mora smrdet na pivu... jer tako je najiskrenije, da bi se ostali sto pre navikli na istu... Starci, samo ga przite... znate vi kako to treba da se radi... Quote
Tzak Tzak Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Ja mislim da bi sada trebalo dovesti neku cicu da im prži na gitari Podrzavam ideju u potpunosti !!!! Quote
azal Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 ali ako ima manje kilograma od olivera nije to to. THUNDER LOVE! Quote
Aurora Calerva Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Ali metalka mora smrdet na pivu... jer tako je najiskrenije, da bi se ostali sto pre navikli na istu... To verujem da nije teško urediti @azal Pa ne bi bilo pametno da im neka gothičarka svira Quote
azal Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 ne mora gothicarka, moze i neka masna korovka u maniru ove dame. Quote
LazaGNR Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 @Apeiron:OK,znam da si ovu temu otvorio iz najbolje namere,al' jeb'o te pazi sad - sad ce SVI zivi da pocnu da otvaraju teme tog tipa 'Fali nam gitarista/bubnjar/bez basiste smo' i sl. Vec su poceli sa otvaranjem takvih tema Quote
Apeiron Posted March 29, 2006 Author Report Posted March 29, 2006 Pa OK, sta cu im ja sad? Ako ljudima trebaju muzicari, gde je bolje tako nesto uraditi nego na domacoj sceni, jer ovo prati najvise ljudi... Uz to, ovo ce stajati ovako max. 10ak dana, cisto informativno, pa ce biti sastavljeno sa nasom starom temom, koja je naravno samo privremeno zakljucana. Zamolio bih samo one koji postuju ovde da se uzdrze od spama, bice sve brisano bez objasnjenja ili upozorenja, nije nam to cilj ovde. Poz! Quote
LazaGNR Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Pa OK, sta cu im ja sad? Ako ljudima trebaju muzicari, gde je bolje tako nesto uraditi nego na domacoj sceni, jer ovo prati najvise ljudi... Da,ali zar ne postoji i ova tema: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=14542 koja bi u principu trebala da sluzi za to? A ovo (ne mislim na ovu temu,nego ove druge) samo vodi prenatrpavanju (vec prenatrpanog) dela ovog foruma... Moze to i drugacije da se organizuje...right? Quote
Apeiron Posted March 29, 2006 Author Report Posted March 29, 2006 Kao sto rekoh, ovo je informativna tema pre svega, i nije dupla, jer je tema o bendu privremeno zatvorena. Blagovremeno ce biti spojena sa glavnom koja ce se otvoriti... Uostalom, sta je tu toliko bitno? Ljudi otvaraju teme koje ih zanimaju, a vazno je samo da ne budu po dve teme o istom bendu u isto vreme u funkciji, i to je to. Ako jos sta treba, molim te salji mi PP, ovde nema potrebe da raspravljamo. Poz. Quote
Tzak Tzak Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 ali ako ima manje kilograma od olivera nije to to. THUNDER LOVE! Zar moze manje???? Quote
Recommended Posts