Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jebi ga, ostali smo bez duse benda. Sad cemo biti bezdusni brutalni metal sastav... vise devojcice nece moci plakati u prvim redovima...

Samo gde je ova riba procitala da imamo dva albuma, i to je nejasno... Sve ostalo me ne cudi uopste.

Posted

Da, taj lajv....

Sta nece plakati ribe???

Evo ja i Aurora cemo odma' da se instaliramo u prve redove sa kilo crnog luka i udri po plakanju!

Support forever!

Posted
  Apeiron said:
Jebi ga, ostali smo bez duse benda. Sad cemo biti bezdusni brutalni metal sastav... vise devojcice nece moci plakati u prvim redovima...

Samo gde je ova riba procitala da imamo dva albuma, i to je nejasno... Sve ostalo me ne cudi uopste.

ako, i treba! konacno bezdushni brutalni obskurni black metal! bar ce moci nesto da se napise na plakatu kad vas najavljuju! dosta je bilo nightwisherstva!!!!

Posted
  carcass said:
INVICTUSE

mislim da bi trebao JAVNO pojasniti ove tvoje izjave objavljene u Glasu, da nas ljudi ne startaju na ulici sa nekim nebuloznim pitanjima na koja nemamo odgovor.user posted image

no.gif

Ma ljudi, pustite celu prichu...josh samo fali da se ovo pretvori u prichu kao za Abonos! Friendship & respect! Idemo lepo svi zajedno na pivo da zaokruzhimo ovih lepih 5 godina rada, pa posle svako da se baci na posao sa svojim bendom...

Shto se Interfector-a tiche - mi idemo dalje! Kako cje to sve zvuchati, da li cje to imati stari "duh" ili necje - to cjete i sami videti...

Ako nishta drugo, tu su Zoe i Ana da odrzhavaju tradiciju uplakanih devojchica u prvom redu! laugh.gif

Ajd' u zdravlje! pivopije.gif

Posted
  Aurora Calerva said:
Ta Zoe mora biti u prvom redu kako bi bolje videla bubnjara wub.gif

Ko god da je ta lady, neka je u prvom redu, ali samo ako ce pustiti suzu na pesme icon_da.gif

Posted
  Aurora Calerva said:
Samo ću reči mhihi.gif a Bane će ti objasniti icon_da.gif

Eh sad... znam ja ko je ta lady, samo komentarisem "ko god da je ta lady". Jasno formulisana recenica icon_wink.gif