azal Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 (edited) a dok smo svi spavali oko 4 ujutru, cujem ja nesto suska, kad ono djeda ustaje da jede oblande Edited April 17, 2006 by azal Quote
Apeiron Posted April 17, 2006 Author Report Posted April 17, 2006 Za Rumu i bolje. Odvratna pcela koja me bila ujela za nogu i noga koja je narasla za duplo... uh. Propast. Ali Mitrovica duh! Quote
Angele Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 JAO DAAAAA! PCHELA! HAHAHAHAHA Ali najjacha scena: svi spavaju, mrak, tishina i chujesh Koleta plachnim glasom sa sprata: "Neka neko upali svetlo, IGUBIO SAM SE!" Quote
Apeiron Posted April 17, 2006 Author Report Posted April 17, 2006 Ili Djedu kako pustosi hranu po kuhinji u sred noci Quote
azal Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Za Rumu i bolje. Odvratna pcela koja me bila ujela za nogu i noga koja je narasla za duplo... uh. Propast. Ali Mitrovica duh! a glava sto je narasla nakon Sakramentalaca? Quote
Apeiron Posted April 17, 2006 Author Report Posted April 17, 2006 a glava sto je narasla nakon Sakramentalaca? Uh, tek sto se taj deo trudim da zaboravim Svaki ton koji su proizveli sa bine to vece je boleo nenormalno. U stvari, mozda bolje da gledamo to ovako - ta svirka se nije ni desila Quote
Angele Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 velichina glave bila je obrnuto proporcionalna velichini kontra chinele! Quote
Rob Swire Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Jebi ga, ja sam sa vama poceo da blejim tek od onog rostilja kod Lazara. I od tada pamtim onu Lakijevu antologijsku:"Ovaj rostilj smo spremali brzinom poslednjeg albuma Anatheme, al' smo ga zato pojeli brzinom ranih radova Immortala" Quote
azal Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 ono nije bila kontra cinela, nego tanjirici za kolace Quote
Aurora Calerva Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Interfector - Keva Srbija.. sinoć u Akademiji na Dark nightu I gay ekipa se napržila Quote
Branislav Stankovic Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 J anecju zaboraviti niakda scenu kada Djeda pricha o Stratovariusu Cveletu koji spava ... Secja li se neko Lezbophagie??!! To je taj gay rmx! Quote
Zen Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Evo, ako treba zenski vokal, tu sam... A za lezbejke cemo da vidimo.. Laki, kakva si lezbejka? Quote
Apeiron Posted April 17, 2006 Author Report Posted April 17, 2006 Laki, kakva si lezbejka? Hehe, zavisno od kvaliteta situacije. Ali podrzavam slicne akcije velichina glave bila je obrnuto proporcionalna velichini kontra chinele! APSOLUTNO! Idealan opis te veceri. Kako je samo ruka krvarila kad promasis cinelu, pa je udaris prstom... raw black metal! Jebi ga, ja sam sa vama poceo da blejim tek od onog rostilja kod Lazara. I od tada pamtim onu Lakijevu antologijsku:"Ovaj rostilj smo spremali brzinom poslednjeg albuma Anatheme, al' smo ga zato pojeli brzinom ranih radova Immortala" RESPECT Ko bi se toga setio, ali to su sve same cinjenice Quote
Apeiron Posted April 17, 2006 Author Report Posted April 17, 2006 Interfector - Keva Srbija.. sinoć u Akademiji na Dark nightu I gay ekipa se napržila To je to. Menja se publika. Gay is OK kazu ljudi Quote
Angele Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 ' date='17. 4. 2006, 15:38'] J anecju zaboraviti niakda scenu kada Djeda pricha o Stratovariusu Cveletu koji spava ... Secja li se neko Lezbophagie??!! To je taj gay rmx! to u povratku iz lazarevca? vr'! Lezbofagija kvlt! Setjate se da su imali neke veze sa organizacijom i da je Kole hteo da ih tuche otprilike? uuuuu.... roshtilj..... Quote
Apeiron Posted April 17, 2006 Author Report Posted April 17, 2006 Kuku Laki! Novosadski brate, iz predivnog grada u kojem izlazi savrseni magazin zvani CKM, trebao bi znati njihovu kljucnu izjavu vezanu za tu temu - "ne smetaju nam pederi, vise riba ostaje nama". Ja se sa tim slazem u potpunosti, stoga sto vise pedera, to bolje Quote
Miu?! Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Kako zaboraviti Lezbophagiju? Mislim da su svi bili raspolozeni da ih tuku Quote
Branislav Stankovic Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Mudro zbore ti iz CKM-a...vredelo bi opet overiti onaj njihov party Quote
Uros Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 (edited) Povlacim se u vocnjak!!!!!!!!!!!!! ja pamtim ovo!!! i dan danas kada neko smori i ja hocu da se sklonim, ucinim to upravo uz ovu recenicu!!! a sto se Mitrovice tice, najbolji je bio onaj basket blizu plaze, sledeceg dana... kako sam samo tukao Lazara! upravo se setih i nekog prevelikog mobilnog telefona koji je neki lik zaboravio pa mu mi posle vrecali...! Pa Lalic sa onom klinkom....!!! Uhh... Stvarno bese vrh!!! Edited April 17, 2006 by Uros Quote
Angele Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 lalitj i riba: scena 1: "Da li ti se svidja moja koshulja?" (idealan nachin da smuvash ribu, molim lepo!) scena 2 (smuvo!): "Da li bi htela da mi..." Quote
Apeiron Posted April 17, 2006 Author Report Posted April 17, 2006 Haha, pa nije Lalic naivan. Ako ko zna, on zna. Ko se ono nije kupao? Lazar... ? Amaterski je bilo propustiti onakvu reku (koja tece u pogresnom pravcu, zakleo bih se ). Quote
Angele Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 lazar i ja nismo... ja sa konkretnim razlogom... on zbog frizure (?) Quote
Milogled Bluff Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 scena 2 (smuvo!): "Da li bi htela da mi..." Ispeglaš... Quote
Recommended Posts