Zen Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 To bi bilo Gej. Sta je Oliver bio - samo E u InterfEctor? Nikad! Quote
Apeiron Posted April 26, 2006 Author Report Posted April 26, 2006 samo E u InterfEctor? Kad tako napises, ispadne najdeblje slovo Nema menjanja imena, mada uvek treba imati rezervnu varijantu, a mi ih imamo nekoliko - Interfactor, Interseptor, Interfekator, Interfektori... Quote
Swarthyard Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Kad tako napises, ispadne najdeblje slovo Nema menjanja imena, mada uvek treba imati rezervnu varijantu, a mi ih imamo nekoliko - Interfactor, Interseptor, Interfekator, Interfektori... Moja ekipa ovde u NO vas zove "Interceptor Of Jeday Mantra" Mislim ima tu logike... Gdje god ima Dzedajske mantre tu ima i Interfectora da je presretnente i tako je najiskrenije Samo moj gitarista se napio nekdian i rekao kako bi mi trebali promjeniti ime u My Beutiful Death :S SKAAL Quote
Branislav Stankovic Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Kad tako napises, ispadne najdeblje slovo Nema menjanja imena, mada uvek treba imati rezervnu varijantu, a mi ih imamo nekoliko - Interfactor, Interseptor, Interfekator, Interfektori... The Interfectors ! To je sada u modi! Quote
Buddha Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 uvek treba imati rezervnu varijantu cujem laki da navatavas neke maloletnice po BL Quote
Branislav Stankovic Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Opa....ovo su neki novi momenti sa kojima ja nisam upoznat? ili jesam? Quote
Branislav Stankovic Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 (edited) Izgleda da se josh nisam otreznio od juche...postujem na pogreshim temama...njaaaaaa.... Edited May 6, 2006 by [adept] Quote
Tatyannahhh Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 ' date='6. 5. 2006, 14:37'] Izgleda da se josh nisam otreznio od juche...postujem na pogreshim temama...njaaaaaa.... adeptuj se na trezvenost Quote
Branislav Stankovic Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Ova kafa koju sada pijem bi trebalo da me dovede u red...a ti znash kakva je moja kafa! Zaista sam kofeinski ovisnik... Quote
Apeiron Posted May 6, 2006 Author Report Posted May 6, 2006 cujem laki da navatavas neke maloletnice po BL Ne znam o cemu govoris Ali znam da ce biti banovanja i batinanja klevetnika odavde. Osmi Putnik koncert se NIJE DESIO! Quote
Apeiron Posted May 6, 2006 Author Report Posted May 6, 2006 Hmm, ne shvatas kompleksnost situacije. Koncert je bio, ali NIJE BIO. Jasnije? Quote
Buddha Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Hmm, ne shvatas kompleksnost situacije. Koncert je bio, ali NIJE BIO. Jasnije? zar postoji ista vaznije od koncerta Osmog Putnika? Quote
Apeiron Posted May 7, 2006 Author Report Posted May 7, 2006 zar postoji ista vaznije od koncerta Osmog Putnika? Koncert Kraljevskog Apartmana? Quote
Branislav Stankovic Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 O da! TO je za mene bio koncert! Mada, da budem iskren, moj dobar provod nije bio vezan za muziku to veche....ko se secja... ... Quote
Buddha Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Koncert Kraljevskog Apartmana? a Queensryche? Quote
Angele Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 laki, shta si se to prepucavao sa commissarom na queensryche temi? svashta sam chula a nemam zhivaca da chitam Quote
Apeiron Posted May 7, 2006 Author Report Posted May 7, 2006 Heh, ma nista bitno, bezveze rasprava. Covek pominjao da je Qryche tipican bend 80ih (iako ne postoji ni jedan slican, naveo C.Glory za primer, pa je samim tim sve jasno), pa da Rage For Order ne valja (a kvlt je svih kvltova), pa neko pomenuo da Portnoy voli Rage for Order album, a on insistirao na dokazima (nije mu bilo dovoljno sto Portnoy nosi Rage for Order majicu, niti moja rec da sam citao intervjue gde to pominje), i na kraju, zasto je uopste bitno da li Portnoy nesto voli ili ne. QRyche iznad svih i svega (do Promised Land albuma - ukljucujuci i njega naravno). U principu, to bi bilo to Quote
gruban Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 ' date='7. 5. 2006, 16:11'] O da! TO je za mene bio koncert! Mada, da budem iskren, moj dobar provod nije bio vezan za muziku to veche....ko se secja... ... jel' ti one plave zene povedes iz Bgd-a ili....? elem, gdje da ih trazim po BL? Quote
Recommended Posts