Vlaja Buraz Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Momci moji, lijepi moji momci. Quote
Apeiron Posted March 31, 2007 Author Report Posted March 31, 2007 Aj bar onda okaci na youtube. @ Macola - ajd okaci spot na Youtube, ionako sam ti ga narezao jedno 10 puta Ako je to izvodljivo sa onom velicinom, nemam ni programe koji bi ga smanjili (obzirom da je trenutno 100mb i vise). Cime to smanjiti a da kvalitet ostane upotrebljiv? Quote
Vlaja Buraz Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 (edited) Cime to smanjiti a da kvalitet ostane upotrebljiv? E, da, ograničenje na YouTube je upravo 100 MB, ako se dobro sjećam. Edited March 31, 2007 by Vlaja Buraz Quote
Apeiron Posted March 31, 2007 Author Report Posted March 31, 2007 E, da, ograničenje na YouTube je upravo 100 MB, ako se dobro sjećam. Idi onda uploaduj! Quote
Vladan Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Tebi je stvarno pozlilo od po kile dobrog bureka i litre jorguta! Quote
Vlaja Buraz Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Idi onda uploaduj! Ti si baš odlučio da je alkohol tvoj život? Ali, evo, da ne bude poslije, ja ovakav, ja onakav: Quote
Apeiron Posted April 1, 2007 Author Report Posted April 1, 2007 Ti si baš odlučio da je alkohol tvoj život? Ali, evo, da ne bude poslije, ja ovakav, ja onakav: Gad bio, gad ostao. Osim ako ovo nisu prakticni saveti za bubnjare, sto se tice pripreme ruku za sviranje kakvog brutal metala? Quote
manga 1000 Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Laki sverceru. Sve mi je jasno,ali jedno nije da svercas maloljetnu djecu preko granice. iRON s MEJDANA.. hahahahah COVA BURAZ! Quote
Branislav Stankovic Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Oho! Hocju ja da chujem neshtovishe oi tome? Deda...ti se opet bavish ilegalnim radnjama i pedofilijom a ne zovesh?! Sram te bilo... Quote
ignjastrasni Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 (edited) Laki sverceru. Sve mi je jasno,ali jedno nije da svercas maloljetnu djecu preko granice. iRON s MEJDANA.. hahahahah COVA BURAZ! vjekco razabu, stha ima? Edited April 2, 2007 by Apeiron Ignjaticu, sklanjaj avatar, bice warna i bana! Quote
Branislav Stankovic Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 vjekco razabu, stha ima? ahahahaha...tepicjka na avataru...sve sa onim njenim zakrvavljenim ochima od ne/spavanja Quote
ignjastrasni Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 (edited) are U threatening me? cova buraz, mojne se zitilo na moju malu... ps porucio ti je zux da se ne pojavljujes na birthay partuju bez nekih DC patika Edited April 3, 2007 by ignjastrasni Quote
Branislav Stankovic Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 are U threatening me? cova buraz, mojne se zitilo na moju malu... ps porucio ti je zux da se ne pojavljujes na birthay partuju bez nekih DC patika uf...vecj osecjam mamurluk koji cje me strefiti dan posle! Quote
Apeiron Posted April 4, 2007 Author Report Posted April 4, 2007 dan posle? toga nece biti. I ja sam skeptican po tom pitanju, ali mora biti, KAMELOT! Umrecu u autobusu, samo se nadam da ce to biti nakon povratka iz BGa, a ne pri polasku. Quote
ignjastrasni Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 uf...vecj osecjam mamurluk koji cje me strefiti dan posle! ak se noc prezivi.... a taj post "are u thre...." je namjenjen lakiju.... Quote
Apeiron Posted April 4, 2007 Author Report Posted April 4, 2007 ak se noc prezivi.... a taj post "are u thre...." je namjenjen lakiju.... Ne pretim ja tebi uopste, vec se lozim na tvoju malu . Video sam je veceras, jaca je nego ikad. Nisam mogao da se odlucim izmedju nje, plavuse koja hoda sa likom koji je isti Massimo, i jedne od 30 devojaka iz hora Banjalucanke. Gadna konkurencija veceras, gadnaaaa... Naravno, na kraju sam otisao kuci bez i jedne. Quote
Milogled Bluff Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 are U threatening me? I am Cornholio!!! Hehe, spam till death... 'ste nashli guitaristu??? da se malo vratimo themi... Quote
ignjastrasni Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Ne pretim ja tebi uopste, vec se lozim na tvoju malu . Video sam je veceras, jaca je nego ikad. Naravno, na kraju sam otisao kuci bez i jedne. tako sam i mislio, bakstabing bastrd vjecko razbau jel pijemo u petak? aj nid TP... Quote
Apeiron Posted April 5, 2007 Author Report Posted April 5, 2007 'ste nashli guitaristu??? da se malo vratimo themi... Nista jos po tom pitanju, sto zbog nedostatka gitariste, sto zbog nedostatka vremena za ozbiljniji rad. U ovom trenutku neke druge dadne obaveze ipak moraju dobiti prioritet (tipa one koje se ticu zivotne egzistencije u buducnosti ). Kad se sa radom nastavi, bice to oglaseno na sva moguca i nemoguca zvona. Thanks na podrsci, a ja cekam taj vas disk, cuo sam onu pesmu na MySpace i to je taj svetski death metal Quote
Vlaja Buraz Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Brko, džaba se opirete, Milivoje je vaša sudbina. Quote
ignjastrasni Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Zamisli miline, sviramo neki etno DEP momenat i zajedno smekamo T-picku, this that.... ja sam vise za neki Antrax/Bijelo Dugme/Vatreni Poljubac momenat Quote
Recommended Posts