FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 3, 2003 Report Posted February 3, 2003 E Aperione,Carcasse,Invictuse imate li da mi posaljete tekst od Mother Serbie i S Druge Strane Svetla.? Poz. Quote
Invictus Posted February 3, 2003 Report Posted February 3, 2003 Mother Serbia (Invictus) "Jedna kao srce sto u grudima bije Jedna kao sunce sto sa istoka sija Jedna kao krv sto u meni vrije Jedna je sveta MAJKA SRBIJA ! " And as I walk this sacred ground My heart it rings with joy inside The dark mountains and ancient forests And all the beauty that lies inside Glorious land of blood and pain We fought and died for your pride Centuries of war, ashes, blood and steel Forever your honour we'll defend Oh Mother Serbia where are you now Is this the faith of the empire so old? Your western lands are beyond the reach And the south is closing in Oh Mother Serbia raise your head Hear our cries is this the end? For you we fight for you we die Let two-headed eagle forever fly Raise, Raise, Oh, MOTHER SERBIA !!! ------------------ S' Druge Strane Svjetla (Carcass) >>guest appearance: Marta You said you will be with me You said I won't cry You said time will heal the wounds You left me to die ALONE ! Otvaram oci, slusam tisinu Podsjecam sebe da nisam ziv Ostaje pogled u proslost, u tminu Ugasao pogled tmuran i siv Uskrsla proslosti, buducnosti mracna sjeno Volim tvoj dah, hladan vazduh mrtvi K'o poslednji put tad osjecam ja Prirodu svoju grijeh taj smrtni Tamu sad dodirujem Hladan vjetar usne cjeliva U dubok san tijelo smirujem Pocinje dan S' druge strane svjetla ! Why this life Why here Why you Why me U san tonem I unazad zivim Zelim da sam nijem Da rijeci ne krivim Za SMRT ! Sve ostale tekstove sa albuma mozete naci na oficijelnom sajtu benda: www.interfector.tk , koji Apeiron redovno dopunjava kad je nestasica JELEN piva u gradu i kad je (ne)sretnom igrom slucaja trijezan. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 3, 2003 Report Posted February 3, 2003 odlicni ste samo tako nastavite zelim vam puno srece Quote
Apeiron Posted February 3, 2003 Author Report Posted February 3, 2003 Sve ostale tekstove sa albuma mozete naci na oficijelnom sajtu benda: www.interfector.tk , koji Apeiron redovno dopunjava kad je nestasica JELEN piva u gradu i kad je (ne)sretnom igrom slucaja trijezan. Nevidjena kleveta !!!!!!! Quote
RNA Posted February 3, 2003 Report Posted February 3, 2003 Ja bih drukčije formulisao pitanje: da li je on ikada bio pijan??? Quote
Apeiron Posted February 3, 2003 Author Report Posted February 3, 2003 Ja bih drukčije formulisao pitanje: da li je on ikada bio pijan??? Moze se nabrojati na prste jedne ruke, ako govorimo o pravom razbijanju alkoholom do faze kad ne znas gde si Quote
Demonic_Alliance Posted February 5, 2003 Report Posted February 5, 2003 Ja bih drukčije formulisao pitanje: da li je on ikada bio pijan??? Moze se nabrojati na prste jedne ruke, ako govorimo o pravom razbijanju alkoholom do faze kad ne znas gde si Vidimo se dan pre 1. marta... Sa nekoliko sixpacka 1.5litarskog Zoffmana Quote
boodalla Posted February 5, 2003 Report Posted February 5, 2003 slusala sam vas.. i evo i ja da se pridruzim: Cestitam za prvi album. NOT BAD! Ima nade za metal u RS a: Quote
Apeiron Posted February 12, 2003 Author Report Posted February 12, 2003 22.02.2003 - Banja Luka, Udar Poganih IV - The Final Chapter 01.03.2003 - Beograd, KST metal fest 02.03.2003 - Novi Sad (Klub Enter) 07.03.2003 - Kragujevac (ceka se potvrda) Quote
Demonic_Alliance Posted February 15, 2003 Report Posted February 15, 2003 Hm, a Chachak 2x. 08. ne pominjete.. ccc E da, povodom onog 1.5litarskog zoffmana.... E , pa ako ste se pitali ko ce igrati sa Danilom protiv vas Heroje 3, nasli ste ga ..... KILL, CRUSH, DESTROY!!! Odracemo vas ko Panta pitu!!!! Quote
Invictus Posted February 15, 2003 Report Posted February 15, 2003 Smjesan si. a: Krvi cemo vam se napiti!!! a: Quote
Apeiron Posted February 15, 2003 Author Report Posted February 15, 2003 Hm, a Chachak 2x. 08. ne pominjete.. ccc E da, povodom onog 1.5litarskog zoffmana.... E , pa ako ste se pitali ko ce igrati sa Danilom protiv vas Heroje 3, nasli ste ga ..... KILL, CRUSH, DESTROY!!! Odracemo vas ko Panta pitu!!!! Nema potrebe sad da najavljujemo Cacak... jos uvek ne ocekujemo hordu fanova iz Norveske, pa da bi trebali ranije da obavestavamo. Ovako stavljamo najave, mesec dana unapred. Naravno, kad dodje vreme za to - Cacak ima da se oglasava na sva zvona. Hahaha... momci, ODRACEMO vas u Herojima Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 16, 2003 Report Posted February 16, 2003 ODLICNIIIIIIIIIIIIIIIIIII STE sve pohvale,posto su mi zatvorili temu zapocecu diskusiju o MOTHER SERBIA(po meni najorginalnija metal pesma na ovim prostorima) Pesma je super i ono sa guslama je ok nego kad pocnu gitare kao da ima onog turcizma i posle do kraja pesme samo jos jednom pesma menja ritam ,a i nema prave solazice .Mislim da uz malo dorade ovo moze da bude svetski hit Quote
Demonic_Alliance Posted February 16, 2003 Report Posted February 16, 2003 "Krvi cemo vam se napiti... odracemo vas... " Prazne pretnje!! Videcemo mi kad dodjete, cija majka crnu vunu prede.... Quote
Invictus Posted February 16, 2003 Report Posted February 16, 2003 Dosta je bilo rijeci, vrijeme je za djela!!! Hladi Pepsi i spremaj pod. Bice to duga partija. a: Quote
Raiden Posted February 16, 2003 Report Posted February 16, 2003 Nadam se da ste nešto great napravili. Ja sam vlasnik www.hardrock.co.ba i još mnogo čega d ane bude da se hvalim. Pa ako može promo ili album cd javi mi na mail: [email protected] Quote
Demonic_Alliance Posted February 20, 2003 Report Posted February 20, 2003 Dosta je bilo rijeci, vrijeme je za djela!!! Hladi Pepsi i spremaj pod. Bice to duga partija. a: Bice i dela.... Nego jel vi to donosite neki viski, da gasimo taj Pepsi?? Quote
Invictus Posted February 20, 2003 Report Posted February 20, 2003 Jok, igracemo trijezni. :roll: Quote
Apeiron Posted February 23, 2003 Author Report Posted February 23, 2003 UPRAVO DODJOH SEBI OD SINOCNJEG KONCERTA I PIJANCENJA (Interfector+The Stone) Jedna rec ce najbolje opisati koncert - ZLO !!! U najiskrenijem obliku. Klub je ostao demoliran, stolovi izvaljeni... Ugostili smo oko 15 ljudi (May,Stone,Draconic) iz matice, i sve u svemu - nikad jaci provod !!!!! Atmosfera odlicna, oko 200 ljudi. HIT BIP je takodje bio sa nama, a i neke rakije koje je Glad najvise istrazivao Vidimo se 1 marta u BGu ili 2 marta u NSu !!! INTERFECTOR Quote
Miu?! Posted February 26, 2003 Report Posted February 26, 2003 Pridruzujem se cestitkama povodom prvog albuma. "Mother Serbia" je odlicna pjesma, pocetak je toliko potresan da se rijecima ne da opisati! Tako nesto stvarno nisam ocekivala. Jedino sto mi se ne dopada je sto tekst nije na srpskom jeziku. Samo naprijed! Quote
Apeiron Posted March 9, 2003 Author Report Posted March 9, 2003 Ama, o cemu mi ovde uopste govorimo ??? Quote
Miu?! Posted March 10, 2003 Report Posted March 10, 2003 Ama, o cemu mi ovde uopste govorimo ??? A ko si uopste ti? :? Quote
trinity Posted March 11, 2003 Report Posted March 11, 2003 Ama, o cemu mi ovde uopste govorimo ??? A ko si uopste ti? :? Ma on i njegov bend su najveci pozeri Quote
Recommended Posts