Jump to content

Recommended Posts

Posted

Laky osvetio sam ti se zato sto si zatvorio temu o Totalnom Kasapinu.Napravio sam pesmu Crni Laky koja ce biti na Tribute To Interfector 2.Pesma je gora nego Na Krilima Dana he,he,he...

Uskoro cu ti poslati

Posted

Slike su vam baš profi. Samo ste ihtrebali odraditi malo kasnije a ne u ovo doba dana.

Inače Laki dok se jedna slika otvori treba 5 min, više nego na ostalim.

• 3 weeks later...
Posted

Dobro, dobro... tema je pala malo ponisko, a gde boljeg nacina za vracanje na vrh, od najave koncerata? smile.gif

14.11. - BEOGRAD, Dom Omladine (sa Draconic, S.o.D. i Psychoparadox)

15.11. - KRUSEVAC, klub Index (sa Amon Din)

Vidimo se!

biggrin.gif

Posted

a da ucinis nesto po pitanju dolaska ovamo i alkoholisanja?

joj covjece to ce potrajati do ljeta... Al kad ljeto dodje i kad ja dole dodjem onda cete vidjeti kako se cuga biggrin.gifa: biggrin.gif A Dark One cu izazvati na dvoboj smile.gif

Posted

ne trebas mi nista pricat smile.gif znam sve biggrin.gifa: samo i ja sam nesto slab u zadnje vrjeme :roll: Desava mi se da tama zasija i da me probudi konobar/ica ili ko vec kada je fajront smile.gif Bez obzira na sve idem u dvoboj protiv Dark One-a pa kud puklo da puklo biggrin.gif

Posted

ok onda... Invitus'e kad dodjem dole prvo sto cu da uradim da kupim litru Jacka i nas dvojica jedan protiv drugog pa da vidimo. Pepsi, voda, pivo, spavanje, odmor i vutra nisu dozvoljeni. Ko prvi zavrsi pod stolom je pobjednik tongue.gif