Veles Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Ovi Poljaci su ''metalkings'', menjajte ime. laki ovaj će da te oduva: Quote
Марија П : Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Kako sam se samo slatko nasmejala Quote
Марија П : Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Koga uopste briga? Kako mozesh sa takvim stavom??? Quote
Telcontar Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Ma zna se, samo je jedam pravi Interfector...tj Inector Quote
carcass Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Swarthyarde, prejak si! I nemoj ti meni da sam ja prejak Nemoj sada da se izvlacis iz Jack Daniel's dvoboja. Ima da to uradimo jeli ti jasno! Skaaaaal for uendelighet a: predlazem da to bude troboj posto ne vidim kako ce toliki Jack proci bez mene, a i treba da pricas s nekim kad onaj amater padne pod sto a: a: uostalom nadam se da jos uvijek stoji dogovor za onu osvecenu bocu Jim Beama a: a: kad dodjes ceka te jedna Jack majica od mene za iskrenog fana Jack kvlta Quote
carcass Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Swarthyarde, prejak si! I nemoj ti meni da sam ja prejak Nemoj sada da se izvlacis iz Jack Daniel's dvoboja. Ima da to uradimo jeli ti jasno! Skaaaaal for uendelighet a: predlazem da to bude troboj posto ne vidim kako ce toliki Jack proci bez mene, a i treba da pricas s nekim kad onaj amater padne pod sto a: a: uostalom nadam se da jos uvijek stoji dogovor za onu osvecenu bocu Jim Beama a: a: kad dodjes ceka te jedna Jack majica od mene za iskrenog fana Jack kvlta Quote
Telcontar Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 Da nacuo sam da je carccas poznat po tome, da je sposoban da nadmasi sve ostale clanove vise domacih bendova zajedno u ispijanju alkohola.... Quote
Swarthyard Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 Swarthyarde, prejak si! I nemoj ti meni da sam ja prejak Nemoj sada da se izvlacis iz Jack Daniel's dvoboja. Ima da to uradimo jeli ti jasno! Skaaaaal for uendelighet a: predlazem da to bude troboj posto ne vidim kako ce toliki Jack proci bez mene, a i treba da pricas s nekim kad onaj amater padne pod sto a: a: uostalom nadam se da jos uvijek stoji dogovor za onu osvecenu bocu Jim Beama a: a: kad dodjes ceka te jedna Jack majica od mene za iskrenog fana Jack kvlta Nego sta nego troboj a: A mogli bi smo i Interfector vs. Svartyard Vas cetvorica protiv mene samog... Salim se. Nema frke onda bit ce to troboj Dogovor za bocu Jim Beama stoji i te kako a: A sto se majice tice, covjece za to sam stvarno pocascen a: Hvala... I sta kazes generale? Quote
carcass Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 general je vjerovatno odjavljen negdje na novom BG ako se vrati ziv sa Smorockove gajbe sigurno ce biti za sto se tice ostalih clanova Interfectora sila i nije nesto jaka sa njima kada je alkohol u pitanju Knorkkus je vise na pivicima (ako nije na sokicima), a sa CyberStar©om se mozes ogledati jedino na energetskim picima pa ko prije poludi stoga ostaje troboj Invictus i ja ionako pijemo dovoljno za cijeli bend SLAVA Quote
Swarthyard Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 A meni Invictus reko da vi nigdje ne idete bez viskuna :roll: a: Nema veze bolje ista nego nista... Bit ce to iskren troboj a: Razbit cu vas obojicu Posjedit cete preko noci kakve cu vam strahove u kosti utjerati :roll: Ako i ja ne posjedim Quote
Марија П : Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Knorkkus je vise na pivicima (ako nije na sokicima), SLAVA Pivo jeste ko sokic! a sa CyberStar©om se mozes ogledati jedino na energetskim picima pa ko prije poludi Quote
Swarthyard Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 Ti si Marija bas neka opasna cura a: Pivo ko sokic :roll: Zavisi u kolikim kolicinama Ko ja jednom 13 kriglusha, skroz sam se bio oduzeo a: Strasna prostranstva Quote
Марија П : Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 Nisam opasna ali volim alkohol Pa ne pijem toliko pivo - zato bash i deluje ko sokic, do 7 krigle ja sam ok.... ma ima vremena za mene Quote
Swarthyard Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 Bas zato sto volis alkohol si opasana a: Quote
Telcontar Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 Vidim ja da ovaj bend nece josh dugo biti Banjalucki... Plako se selite kod nas (ako i treba ! WELCOME ! Quote
Apeiron Posted December 5, 2003 Author Report Posted December 5, 2003 Samo pogledaj moju lokaciju, govori sve za sebe Quote
Марија П : Posted December 5, 2003 Report Posted December 5, 2003 Otkud to? Svejedno.. jako lepo Quote
varg14 Posted December 6, 2003 Report Posted December 6, 2003 A da napravite turnir donacih bendova u ispijanju viskija? Bilo bi guravo,a onda masovna svirka najpjanijih. Quote
Swarthyard Posted December 8, 2003 Report Posted December 8, 2003 Nema sta ideja je bas iskrena a: Quote
Telcontar Posted December 8, 2003 Report Posted December 8, 2003 mislim da se ipak zna ko bi pobedio... Interfectorovci, jest bili na Purple-u? Quote
Invictus Posted December 8, 2003 Report Posted December 8, 2003 Upravo se druzim sa bocom Mason's Bourbona, slusam U.D.O. i Stormwitch i obavjestavam da prihvatam sve izazove u ispijanju viskija. Pivo JESTE sokic!!! a: Ja sam bio na Purple-u. Ostali su se grdno zajebali sto nisu. Beograd... Quote
Swarthyard Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 sigurno su se zajebali... Izgleda bas da ce ljeto 2004te, biti ljeto viski okrsaja kakavih Balkan jos nije vidio a: Joj ne mogu docekati, sve cu vas potamanit Ako i sam u crnoj zemlji ne zavrshim :roll: Quote
Марија П : Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 Pivo JESTE sokic!!! a: Samo sam tebe chekala Ja sam bio na Purple-u. Ostali su se grdno zajebali sto nisu. Beograd... Zajebali se nego shta a: Quote
Recommended Posts