Jump to content

Recommended Posts

Posted

Swarthyarde, prejak si!

I nemoj ti meni da sam ja prejak biggrin.gif Nemoj sada da se izvlacis iz Jack Daniel's dvoboja. Ima da to uradimo jeli ti jasno! biggrin.gif Skaaaaal for uendelighet biggrin.gifa:

predlazem da to bude troboj posto ne vidim kako ce toliki Jack proci bez mene, a i treba da pricas s nekim kad onaj amater padne pod sto biggrin.gifa: biggrin.gifa: :mrgreen:

uostalom nadam se da jos uvijek stoji dogovor za onu osvecenu bocu Jim Beama biggrin.gifa: biggrin.gifa:

kad dodjes ceka te jedna Jack majica od mene za iskrenog fana Jack kvlta

Posted

Swarthyarde, prejak si!

I nemoj ti meni da sam ja prejak biggrin.gif Nemoj sada da se izvlacis iz Jack Daniel's dvoboja. Ima da to uradimo jeli ti jasno! biggrin.gif Skaaaaal for uendelighet biggrin.gifa:

predlazem da to bude troboj posto ne vidim kako ce toliki Jack proci bez mene, a i treba da pricas s nekim kad onaj amater padne pod sto biggrin.gifa: biggrin.gifa: :mrgreen:

uostalom nadam se da jos uvijek stoji dogovor za onu osvecenu bocu Jim Beama biggrin.gifa: biggrin.gifa:

Posted

Swarthyarde, prejak si!

Nego sta nego troboj biggrin.gifa: A mogli bi smo i Interfector vs. Svartyard smile.gif Vas cetvorica protiv mene samog... Salim se. Nema frke onda bit ce to troboj :mrgreen: Dogovor za bocu Jim Beama stoji i te kako biggrin.gifa: A sto se majice tice, covjece za to sam stvarno pocascen biggrin.gifa: biggrin.gif Hvala... I sta kazes generale?

Posted

general je vjerovatno odjavljen negdje na novom BG

ako se vrati ziv sa Smorockove gajbe sigurno ce biti za

sto se tice ostalih clanova Interfectora sila i nije nesto jaka sa njima kada je alkohol u pitanju

Knorkkus je vise na pivicima (ako nije na sokicima), a sa CyberStar©om

se mozes ogledati jedino na energetskim picima pa ko prije poludi

stoga ostaje troboj

Invictus i ja ionako pijemo dovoljno za cijeli bend

SLAVA

Posted

A meni Invictus reko da vi nigdje ne idete bez viskuna :roll: biggrin.gifa: Nema veze bolje ista nego nista... Bit ce to iskren troboj biggrin.gifa: Razbit cu vas obojicu biggrin.gif Posjedit cete preko noci kakve cu vam strahove u kosti utjerati :roll: Ako i ja ne posjedim smile.gif

Posted

Upravo se druzim sa bocom Mason's Bourbona, slusam U.D.O. i Stormwitch i obavjestavam da prihvatam sve izazove u ispijanju viskija.

Pivo JESTE sokic!!! biggrin.gifa:

Ja sam bio na Purple-u. Ostali su se grdno zajebali sto nisu. tongue.gif

Beograd...

Posted

sigurno su se zajebali... Izgleda bas da ce ljeto 2004te, biti ljeto viski okrsaja kakavih Balkan jos nije vidio biggrin.gifa: Joj ne mogu docekati, sve cu vas potamanit biggrin.gif Ako i sam u crnoj zemlji ne zavrshim :roll: