The Eagle Nature Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Laki hvala ti k'o bratu za onaj mp3. Lesh Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 pa trebalo bi da svira Interfector sa nama i vama pg kolko je moje saznanje o tome tragedy...noooo oce li sve bit spremno u trebinje??? :? Quote
Apeiron Posted January 23, 2004 Author Report Posted January 23, 2004 E, trenutno smo u BGu, sutra je svirka pa... Sto se svirke u CG tice, to je sa nase strane sigurno. Dogovoricemo detalje kad se vratim kuci, i dodjem do svog mejla Pozdrav svima, vidimo se sutra (onima koji dolaze)! Quote
Apeiron Posted January 23, 2004 Author Report Posted January 23, 2004 Laki hvala ti k'o bratu za onaj mp3.Lesh Nista, prijatelju. Uvek Quote
Black Dragon Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Interfector je jedan od najboljih bendova nase metal scene..Potpuno iskren bend! Quote
Telcontar Posted January 25, 2004 Report Posted January 25, 2004 Sta da vam kazem, sinoc ili nocas, kako god, je bilo super... Doduse jeste bio zvuk malo losiji nego prosli put u Domu Omladine, ali jebi ga... Upao sam vam na tonsku, i cini mi se da je tu bolje zvucalo, ili sam ja nesto istripovao, ali svejedno niste ni imali srece da se Invictusu onako sjebe Gitar, i Banetu klavijature ... ali nema veze, atmosfera je bila SUPER, bash smo se lepo iskakali i slemovali (bar ja.... ) P.S. A mogli bi cesce da pravite svirke, primetio sam par simpaticnih devojaka Quote
Telcontar Posted January 25, 2004 Report Posted January 25, 2004 Dodjavola komentar od gore sam hteo da stavim na temu o svirci... :x nema veze..ko mi kriv kad pratim 20 tema odjednom... P.S. Uvek Nightwish.... Quote
mai Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 kad cete da uradite slike? ps laki, za danas, ali nadam se da si bar zavrsio sve poslove Quote
Angele Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 Sta da vam kazem, sinoc ili nocas, kako god, je bilo super... Doduse jeste bio zvuk malo losiji nego prosli put u Domu Omladine, ali jebi ga... Upao sam vam na tonsku, i cini mi se da je tu bolje zvucalo, ili sam ja nesto istripovao, ali svejedno niste ni imali srece da se Invictusu onako sjebe Gitar, i Banetu klavijature ... ali nema veze, atmosfera je bila SUPER, bash smo se lepo iskakali i slemovali (bar ja.... ) P.S. A mogli bi cesce da pravite svirke, primetio sam par simpaticnih devojaka iskakili i slemovali.... Quote
Марија П : Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 Smiljka gde si ti nestala? Nesto te vise ne vidjam. Quote
NATAN Posted January 29, 2004 Report Posted January 29, 2004 cobanski bend gledao sam ih u subotu fale gajde samo jebo vas baja mali kninda Quote
Gothic Angel Posted January 29, 2004 Report Posted January 29, 2004 ajde idi i prospi sebi to malo mozga negde.... Quote
Angele Posted January 29, 2004 Report Posted January 29, 2004 Smiljka gde si ti nestala? Nesto te vise ne vidjam. zujim. ...pola pcela pola krava... eto mi novog potpisa! Zahvaljujem se Micku iz Indexovaca. Quote
Hamsun Posted January 31, 2004 Report Posted January 31, 2004 Sta bi od dolaska u Pg? Imam zelju da vas oduvamo:D Salim se...Bilo bi 101% fenomenalno kad biste mogli da dodjete... Mother Serbia u sred tehnickog fakulteta u Pg... Hm...Necro Quote
Flight_Of_Icarus Posted February 1, 2004 Report Posted February 1, 2004 ajde idi i prospi sebi to malo mozga negde.... Koji mozak? Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 1, 2004 Report Posted February 1, 2004 cobanski bendgledao sam ih u subotu fale gajde samo jebo vas baja mali kninda hahahahahahaha vidji lika!!! aj cao bio e! alo laki,ima da se oderemo poslije svirke ka goveda svi ostajete sa nama do sjutra na livadu uz rostilj pa kud ouklo da puklo!!! p.s.NEMOJ TAMO DA MI KO BUDE TRIJEZAN JE CU MU ODGRISTI GLAVU! Quote
NATAN Posted February 1, 2004 Report Posted February 1, 2004 ajde idi i prospi sebi to malo mozga negde.... RADO BIH GA PRESUO TEBI U GLAVU POSTO VAPI ZA MALO MOZDANE MASE A Quote
Veles Posted February 2, 2004 Report Posted February 2, 2004 Očekujem paljenje albanske zastave u PG! Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 2, 2004 Report Posted February 2, 2004 E hvala ti coece! Za pivo ne brinite tu su veljko i boro kojima je rodjenadan 7. tako da... samo laganica a Tony,sto se albanske zastave tice, palicemo je ako je na scenu (bar ja) samo da je nadjem uzgred Bajro se rodi! Quote
Veles Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 http://www.yumetal.net/forum/viewtopic.php...p=378141#378141 Quote
Vic Rattlehead Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 Zemljaci, dolazite u Trebinje da napravimo lom!!!!!!!!!!1 Quote
Little Obrens Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 Imate u Tuzima dobre zastave, za male pare! 8) Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 alo debili ovo je tema "INTERFECTOR" a ne NS koncerti i metal okupljanja ni nista tome slicno!!! :x Quote
Vic Rattlehead Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 Imate u Tuzima dobre zastave, za male pare! 8) Quote
Recommended Posts