Vic Rattlehead Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 alo debili ovo je tema "INTERFECTOR" a ne NS koncerti i metal okupljanja ni nista tome slicno!!! :x Šta je bilo??? Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 pa malo se skrenulo sa teme! a koji bjese ti ciko? Quote
Apeiron Posted February 5, 2004 Author Report Posted February 5, 2004 (edited) Dobro, dobro, da se ne prica vise o kojecemu. Najavicu svirku u CG i ovde: Subota, 2.7.2004 - Tehnicki Fakultet, PODGORICA - CG I N T E R F E C T O R live!!!!!!!!!! To nam je prva svirka dole u CG, i nadam se da ce biti super, plus da nece biti previse alkoholisanja, do te mere da neko skoci u more (kad budemo u Baru ). Vidimo se! Edited June 16, 2004 by Apeiron Quote
Guest TakeTheRedPill Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 mnogo su vam gay te slike Quote
Elderane Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 Ne bih se slozio...Meni su i vise nego o.k. Quote
Apeiron Posted February 6, 2004 Author Report Posted February 6, 2004 Ah, ionako svi pricaju da nismo black metal bend... sta je sad problem? Mozda je trebalo da postavim black& white foto, tad bi sigurno bilo trve. A ti, prijatelju... ako imas problem sa nekim od nas, reci to otvoreno, jer vidim da nas iz nekih razloga ne podnosis. Zato ne znam sta vise trazis na ovoj temi. Quote
Flight_Of_Icarus Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Meni se bas svidjaju slike... Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 slike su veoma tro0 a po malo i ke1 ali oni su na putu ovamo u br aprostor u pg nam otkazase zbog mojeg :"ULAZ 2 JEVREJA"...qq sto da im recemo??? Quote
Gothic Angel Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 trebalo mi je 5 minuta da procitam ovo i skontam sta si hteo da kazes... do qrca sa tvojim pisanjem//.. Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 pa jebiga....a fora ti se ne svidja jel? :? nijesam ocekivao da ce cionisticka stoka to tako da shvati i toliku buku oko toga da digne i napise ga u novine! (DAN str. 8.)pa jebiga to nam je zargonski izraz za euro Quote
Gothic Angel Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Meni se bas svidjaju slike... a: a: a: a: a: a: Quote
Марија П : Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Sarenilo. a: Mnogo slatko! Jako mi se svidja. Quote
Telcontar Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Slike su vam bash tr00 delujete mnogo opako na njima, ko bi reko da ste tako fini momci.. ( dobro dobro alkoholisanje se ne racna u losha dela u zivotu a: ) Bane i Oliver uopste ne lice toliko na sebe... 5+ Quote
kasapin Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 pa jebiga....a fora ti se ne svidja jel? :? nijesam ocekivao da ce cionisticka stoka to tako da shvati i toliku buku oko toga da digne i napise ga u novine! (DAN str. 8.)pa jebiga to nam je zargonski izraz za euro imate clanak u novinama - do jaja a gde ste napisali to 2 jevreja - na plakatima? Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 na plakatu pise (pri dnu) "ulaz dva jevreja" Quote
Telcontar Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 E stvarno vodite malo racuna o tome, znate da uvek ima ljudi koji samo cekaju dobru priliku da napljuju metalce.. pazite sta radite sa takvim stvarima... Ionako su svi narkomani i satanisti... Quote
Rain delay Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Nije losa slika... Progressive bend ja bi rekao. Dobri su fazoni Distant/mystic/misanthropic voices. Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 E stvarno vodite malo racuna o tome, znate da uvek ima ljudi koji samo cekaju dobru priliku da napljuju metalce.. pazite sta radite sa takvim stvarima... Ionako su svi narkomani i satanisti... nijesi u pravu!!!ja nijesam ni satanista a daleko bilo narkoman!i znam jos makar 5 takvih!nemoj tako da pricas!ljudi tako to shvataju ali to nije kako oni misle Quote
Telcontar Posted February 7, 2004 Report Posted February 7, 2004 Ne ne ne, nisam mislio da ti to jesi, nego sam hteo da kazem da pazite ubuduce sta stavljate na plakate jer neko samo ceka dobru priliku da napljuje metalce ( i ostale srodne nam ljude ) pa da zato ne stavljate svasta na plakate jer ce vas opet neko iznapusavati i usput u novinama napisati kako su metalci ovavki ili onakvi... Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 razumijem ja to,ali ne i ovo: Ionako su svi narkomani i satanisti... :? Quote
Telcontar Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Greshka u kucanju.. hteo sam da kazem da svi ( shabani )pricaju kako su svi metalci narkomani i saranisti... Quote
Apeiron Posted February 9, 2004 Author Report Posted February 9, 2004 Ma odlicna je fora bila sa takvim naplacivanjem ulaza... samo se pitam sto niko nije doneo dva jevreja pa da udje k'o covek Usput, izaslo je i u banjaluckim dnevnim novinama Blic, isti text Srecom, drugi klub je bio otvoreniji, pa smo udarili kao nikad, oko 300 ljudi 'ladno!!! Ne da nismo ocekivali tako nesto! Ne znam sta da kazem, bio je to savrsen provod, dva dana u Baru (samo da je bilo maaalo toplije, kupao bih se u moru, svega mi!) i sama svirka... sve je proteklo u nikad boljoj atmosferi! Pozdrav Deucalionu, Demoniumu, ostalim bendovima iz CG i RS!!! Vidimo se mi ubrzo, ne brinite! Quote
Марија П : Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 300 ljudi?!? Pa to je vishe nego shto se u KSTu skupi. Quote
Apeiron Posted February 9, 2004 Author Report Posted February 9, 2004 Da, 300... i to potpuno ludih!!! Quote
Recommended Posts